SOMMERKOS PÅ BRYGGEKANTEN

AdvertisementReklame: i samarbeid med Norges sjømatråd.


Jeg koser meg så om dagen at jeg føler nesten jeg har sommerferie, slik som i gamledager når man gikk på barneskolen og faktisk hadde over to måneder fri. Litt den barnslige gleden føler jeg om dagen, og det er kanskje ikke så rart så herlig som sørlandet viser seg denne måneden 😀

Her om dagen dro jeg på hytta med sjøen (onkel sin), hvor planen var å ha skikkelig bryggehygge med deilig lunsj. Sånn på en helt vanlig onsdag, fy søren så hverdagslykke! Vi kjøpte med oss ferske reker, rundstykker, kreps og røkelaks som vi skulle kose oss med 💛 Så fantastisk hyggelig! Vanskeligere trenger det faktisk ikke være hvis du har lyst å spise fisk og skalldyr når du er på farten eller vil nyte en herlig lunsj ute i solsteiken. Det er jo så godt å være masse ute nå på sommeren, ikke sant? Det er bare til å dra innom dagligvarebutikken, det trenger liksom ikke være noe mer fancy enn det.

Røkelaks på fersk brød med litt majones. 
Det beste jeg vet!

Liten funfact om meg: jeg har alltid elsket røkelaks over alt på jord. Og med da mener jeg virkelig ELSKE, hehe. Når jeg var liten og typ fikk tretti kroner av mine foreldre til å kjøpe lørdagsgodteri, var det ikke sjeldent jeg valgte å kjøpe en pakke røkelaks i stedet for snop. Snakk om drømmeunge, da? Haha! Det koseligste jeg visste som liten jente var når mommo og mofar tok meg med til Fiskebrygga her i Kristiansand i helgene – da kjøpte vi alltid ferske reker, baguetter og noen stykker med røkelaks. Så satt vi på brygga i flere timer, skrelte reker og bare koste oss. Gode minner å ha med seg 💛

NORGES SJØMATRÅD

Et hyggelig og fresht lunsjtips fra meg til dere 😀 Nå har jeg samarbeidet med Norges sjømatråd i fire uker, og er så fornøyd med å få jobbe med de at jeg kan ikke få skrytt nok! Den siste måneden har jeg spist fisk tre ganger i uka, og skal uten tvil fortsette i gode vaner fremover. Det er jo så mye digg man kan lage! Syns du fortsatt det kan være vanskelig å spise nok fisk og sjømat? Husk at siden 3iUKA er helt genial når det kommer til dette, her bugner det over av inspirerende retter og masse herlige oppskrifter. Dette er faktisk mitt siste blogginnlegg i denne kampanjen for Norges sjømatråd, og jeg blir helt trist av at denne lille epoken som har betydd så mye for meg er over. Jeg syns dette har vært så innmari gøy og en så utrolig stas jobb å få! Den beste sjømaten kommer fra Norge, det er i hvert fall helt sikkert. 💛

20 kommentarer

 1. Kathrine

  Niesen min (4år) velger alltid tørrfisk til lørdagsgodt! 😅

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Noe så nydelig herlig 😀

 2. Røykelaks er det beste!! <3

  1. kristinaandersen

   Jaa <3 Så gøy vi er flere som syns det 😀

 3. Så herlig! Det trenger ikke å være så komplisert for å smake godt – heldigvis <3 Jeg er helt lik på røkelaks – de siste ukene har jeg seriøst spist meg helt dårlig på bagels, kremost og røkelaks.. Altså – det er SÅ digg! Til min store fortvilelse er ikke min samboer så veldig glad i sjømat.. Hadde jeg bare visst det før vi ble sammen… HAHA – neida :-p Om du skal ha samarbeid med de igjen, og må spise sjømat en dag så kommer jeg gjerne på besøk, haha <3 Stor klem!

  1. kristinaandersen

   ÅH, bagels med røkelaks og kremost er LIVET! Spiste det hver eneste dag til frokost når jeg var på cruisereise, hehe. Det er magisk digg 😀 Ikke glad i sjømat = nesten dumpegrunn :p Haha! Du er velkommen any day fine Charlotte 😀 Klem!

 4. Therese

  Hei Kristina!
  Det er bare en ting jeg lurer så veldig på, hehe.. Ikke at det har noen betydning men, hvem av deg og Stian er det som ikke vil være sammen igjen? Så du skrev i en annen kommentar at That shit ain’t happening;-)
  Er det slik at begge er veldig ferdig med hverandre, eller har det noen gang vært en som har ønsket og prøve igjen?
  Dere ser jo så bra ut sammen, og virker jo som så gode venner. Hvorfor går det ikke?

  1. kristinaandersen

   Heii Therese! Hehe, forstår at du er nyskjerrig 🙂 Det er faktisk ingen av oss som vil være kjærester igjen, da vi ikke har følelser for hverandre på den måten lengre og heller ikke lyst til å være sammen. Vi fungerer rett og slett ikke som par, been there done that. Men som bestiser får vi ut det beste i hverandre. Sjeldent man klarer å holde et såpass godt vennskap etter et brudd, så jeg er veldig takknemlig for at det fungerer så bra for oss 😀 Klem!

 5. Martine

  Så fantastisk deilig!☀️

  Skal til den vakre byen din på weekend om to små uker, så ønsker meg en oppdatert Kristiansand guide på bloggen din – det hadde vert så gøy😄

  God kveld fine deg!

  1. kristinaandersen

   I fix Martine! Kommer ila helgen eller i begynnelsen av neste uke 😀

 6. Hahahaha, dauer av at du som barn ofte istedet kjøpte røkelaks (!) istedetfor snop!!! SÅ morsomt:D Og disse bildene var bare så deilige, for en sommerstemning!

  1. kristinaandersen

   Haha, ler selv av det! Men det er jo så innmari godt 😀 For en drømmeunge jeg var som liten sier jeg bare :p

 7. Flink du er til å dekorere sjømat.Ser alltiid så delikat ut.

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 8. Trudebr

  Pappa fisker laks og røker det selv hjemme, så hver gang jeg er hjemme så får jeg det til frokost. BESTE JEG VET!! Gleder meg til krabbesesongen <3 og reker på loff med avokado, majones og sitron 😍 slever av å bare tenke på det, haha!

  1. kristinaandersen

   Heldige deg Trude!! Det er jo så digg 😀 Og krabbesesong gleder jeg meg også til!! Det er så magiiiisk <3

 9. Koselig og se hunden din kose seg sånn

  1. kristinaandersen

   Han elsker sommersola, hehe. Verdens skjønneste <3

 10. Hvor har du kjøpt kjolen du har på deg? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er kjøpt på Capri i Italia <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *