I SOMMER VIL JEG

🌸 Være den som faktisk klarer å slappe litt av og bli flinkere til å nyte i nuet. Jeg vil være en sånn person som har ro i sjela til å godta at en koselig kveldstur plutselig blir til pizza og et glass rosévin på uteservering, og tenke at det faktisk er helt greit. Jeg må ikke trampe hjem for å jobbe, det kan jeg heller gjøre neste dag. Det er jo slike spontante kvelder man kommer til å se tilbake på og smile av? Jeg håper jeg kan klare å nyte, senke skuldrene og koble ut – for en gangs skyld.

🌸 Være masse ute på hytta med sjøen, sole meg og få en skikkelig fin brunfarge.

🌸 Dra på fjelltur eller ut i bymarka, og ha med telt for å overnatte. Eventuelt sove under åpen himmel. Dette er det så mange år siden jeg har gjort, så jeg håper å få det til denne sommeren.

🌸 Leie vannscooter, stå på vannski med venner og bare ha det sjukt gøy på bøljan’ blå! Planen min var egentlig å kjøpe vannscooter denne sommeren, men så ble det plutselig ny bil på meg og da er det en fornuftig stemme i hodet mitt som sier at jeg kan ikke være helt spinnvill storkar og komme kjørende med en vannscooter på hengeren. Eller hva sier dere? Men kjøring skal det uansett bli, det er jo null problem å leie! Vannscooter er virkelig det gøyeste jeg vet, noe forsåvidt all aktivitet på havet er.

🌸 Bytte ut vanlig kaffe med digg, hjemmelaget iskaffe. Det beste på sommeren!

🌸 Dra til Preikestolen. I år må det bli roadtrip til Lysefjorden igjen og topptur til dette fantastiske fjellet. Jeg elsker å gå Preikestolen, utsikten på toppen er virkelig helt magi!

🌸 Dra på masse konserter og koselige happenings her i Kristiansand, dette er nemlig den mest hyggelige sommerbyen ever! Hver tirsdag er det utekonsert på Fiskebrygga med liveband, uteservering og hele pakka, disse vil jeg få med meg så ofte jeg har sjansen. Ellers blir det arrangert quizkvelder i Ravnedalen, så hit vil jeg få med meg jentene en kveld for å spille. Klart man må være flink til å bli med på alt det gøye man kan i egen by!

🌸 Bestille tur til København og ha ett par der samme med mommo. Bare vi to.

🌸 Opprettholde treningen min så godt jeg bare klarer. Trening fem dager i uka på sommeren går sjeldent for meg, men jeg tenker det er innafor å ha et mål om å dra på treningssenteret sånn annenhver dag? Alt hjelper, og så lenge jeg får løpt litt på mølla og trent noen økter crossfit skal jeg si meg fornøyd. Jeg trenger virkelig trening for å være i godt humør og ha det fint med meg selv, og det må jeg prøve å ikke glemme selv om det er sommer…. Haha!

🌸 Spise masse fisk, sjømat, krabber, reker, kreps og blåskjell. Mmm! Og ikke minst røkelaks. Beste jeg vet! På sommeren har vi alltid flere ‘skalldyrkvelder’ på hytta, det er noe av det koseligste som finnes.

🌸 Være flink til å invitere, arrangere og ha det kjekt med alle de fine folkene i livet mitt. Og ikke minst, være flink til å delta på det jeg blir invitert til! Si JA til morsomme ting som kommer min vei. Jada, så blir jeg kanskje fyllesyk som fy etter en kveld som apekatt på bryggekonsert. Men er det så veldig farlig? Nei. Verden går ikke under av den grunn.

🌸 Lage nye minner, smile, le og være tilstede. Sånn 100%.

12 kommentarer

 1. Fine punkter! Du inspirerer med potensielle flotte sommerminner!
  Men så er det dette med fyllesyke.. Jeg skal endel på festival i sommer, og jeg VET at det blir mye øldrikking, og da kommer denne forferdelige fyllesyken. HAHA! INGENTING hjelper for meg ass, prøvde også disse magi-brusetablettene dine, men neida, var like klein i hodet dagen etter. Du skriver jo at det ikke er verdens undergang å være fyllesyk, men jeg må nesten si at jeg syns det. Så er grusomt! (Haha verdensproblemer…) Jeg får stay strong, drikke minimalt med øl og heller bøtte ned på med redbull! God sommer, Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Huff, haha! Det er så krise 😀 Jeg vil heller ha skikkelig innfluensa enn fyllesyke, men i blant mååå jeg bare ha meg en tur ut. Selv om jeg angrer like mye dagen derpå hver eneste gang :p God sommer, Ingvild! Lenge leve redbull <3

 2. Kjøpe deg hengekøye, da kan du sove ute…overalt og trenger ikkje tenke på om underlaget er behagelig. Er det litt vind ville eg hatt med underlag for ellers kan det blåse under hengekøyen ogbli kjølig under baken, bena og ryggen
  Presseing over tilfelle dugg/fukt eller noen dråper:) Lykke til

  1. kristinaandersen

   Både du og ei til som tipset om dette, Lin 😀 Så genialt!! Takk for tips, jeg skal undersøke 😀 Klem!

 3. Du burde kjøpe deg hengekøye, Kristina! Det er helt magisk å sove i den, eller bare ligge å slappe av med en god bok 😍 De gangene jeg skal sove ute og ikkd gidder å ta med telt tar jeg med hengekøya. Min er fra ticket to the moon, finnes i mange freshe farger 👌🏼 Ønsker deg en god sommer ♥️

  1. kristinaandersen

   Åh så nydelig!! Jeg har faktisk tenkt tanken, hengekøye må være magiiisk å sove ut 😀 Takk for tips, Thea! Ha en herlig sommer du også <3

 4. Kan jeg få oppskriften på iskaffen din? 😀

  1. kristinaandersen

   Klart du kan! Komme ila kort tid 😀

 5. Høres ut som fine planer:) jeg håper du også gjør som tidligere – tar litt sommerferie fra bloggen! Altså, jeg tar jo helst flere innlegg hver dag, men synes alltid det er så fint når du unner deg litt tid offline – det fortjener du!
  Lenge siden jeg har skrevet til deg her nå, men følger fortsatt med og er like glad i bloggen din 🙂

  1. kristinaandersen

   TAKK, beste deg! Så snill du er 😀 Litt sommermodus blir det nok, hihi! Klem <3

 6. Pkt nr 3, hvorfor ikke bare gjøre det? Pakk sekken å dra i kveld da vel:D små turer i marka trenger man ikke å planlegge lenge eller gå å drømme om, det er bare å gjøre det:)

 7. Det med trening i sommer er viktig for meg, med tanke på at jeg må gå ned i vekt. og forsatt holde det vedlike. og ikke minst grilling i sommer:) men synd det er så mye fristende grillmat. heldigvis går jeg for lakseburger på kiwi=) min redning! åååh røkelaks er min favoritt:) jeg ELSKER DET:) min samboer hater sjømat og vil ikke kysse meg etter jeg har spist det..driter i det. Jeg og ei venninne kjøpte reker og hadde i parken i går. med godt brød og majones<3:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *