BRUN OG FORNØYD

Annonse.


Det skal ikke stå på verken humøret eller brunfargen om dagen, hehe. Det er nok ikke så alt for ofte du ser meg trampe rundt i skjørt, men de siste ukene med full sommer her på sørlandet har jeg liksom ikke hatt så mye valg. Men når jeg er så brun i huden som jeg er nå, så hjelper det faktisk veldig på selvtilliten min. Føler meg liksom så mye freshere med litt glød og farge, da kanskje spesielt på beina. Styggen på ryggen forteller meg nemlig at både lår og legger ser hakket slankere ut når jeg har litt farge 😉 Haha! Jeg tror på han, da. Så jeg takker Betakaroten Gold + det fine været de siste tre ukene for denne fine brunfargen allerede før sommeren har startet på ordentlig ☀️

Jeg har faktisk ikke vært så naturlig utseendemessig som det jeg er nå på flere år, men ironisk nok så har jeg heller aldri følt meg bedre. Og aldri har jeg heller brukt mindre sminke enn hva jeg gjør nå. Nå som jeg har så fin glød i huden og en fresh brunfarge vil jeg liksom ikke gjemme det bak masse sminke. Det er noe befriende med å bruke fem minutter på badet, og være good to go. Litt bb-krem i ansiktet, litt solpudder og maskara – så er jeg liksom ferdig. Og det er så deiliiiig! Ikke gjem bort huden bak masse brunkrem og sminke nå på sommeren, jenter. Det er så fresht å være naturlig syns jeg!

🌴☀️💛⛱🍹🍉

Betakaroten Gold er det ingen sommer uten, og hvis du har lyst å teste ut selv får du nå 40% rabatt på første levering. En boks varer i en måned, og du må ta en tabelett hver dag. Selv tar jeg denne + resten av vitaminene mine til frokosten om morgenen, slik at jeg er helt sikker på at det ikke skal gå i glemmeboka. Tar du to tabeletter daglig den første uken merker du virkning allerede etter syv dager etter min mening, et lite tips fra meg til dere som ikke har kommet i gang enda 😉 Og du? Sliter du med soleksem er disse veeeeldig verdt å prøve ut!

Betakaroten Gold kan du bestille HER.

8 kommentarer

 1. Karoline

  Jeg lurer på en ting angående denne betakarotenen. Ser at veldig mange bloggere reklamerer for disse, men dette merket er kanskje det på markedet som faktisk inneholder minst betakaroten per dose.. På nettsiden står det at disse inneholder kun 3 mg betakaroten per dose eller 6 mg hvis du dobler dosen, mens betakaroten som fåes kjøpt på helsekost inneholder 15-25 mg betakaroten per dose. Skjønner ikke helt da hvordan disse du og alle andre bloggere reklamerer for kan være de beste, når de så vidt inneholder betakaroten..

  1. kristinaandersen

   Frem til juni i fjor var mengden betakaroten lovregulert og 3mg var «maksimum» av hva man kunne ta. Men på Good for Me sine nye bokser vil det fremover står anbefalt å ta to tabeletter hver dag. Altså 6 mg 🙂 Jeg syns selv dette er helt topp, da jeg ikke har lyst å ende opp som en orange ompalumpa.. Noe 15 mg fort kan betyr for enkelte 🙂 Jeg blir mer enn brun nok av disse, så høyere dose ser jeg ingen behov for <3

 2. Jeg synes du er helt nydelig jeg og litt streng på den lår og legger tanken din.
  Men – jeg vet akkurat hvordan det er, jeg måtte bli 42 før jeg fant selvtilliten til å trampe rundt i skjørt som du skriver og det er jo aldeles ikke for seint det, men ikke for tidlig heller akkurat….. (Det handler mest om en kommentar jeg fikk da jeg var 14…..)
  Og tro meg, livet er for kort til å ikke bruke skjørt 😄
  Jeg synes du fronter et sunt syn på kropp og for min egen del har jeg hatt noen utfordringer med helsa en del år (fuckcancer for å si det sånn) jeg har trent det jeg har klart innafor mine rammer og for meg har det aldri handla om å ha en slank kropp. Men jeg vil ha en STERK kropp, en kropp som tåler en trøkk, både fysisk og mentalt. DET er det som gjelder!

  Fortsett den gode jobben du gjør og så ønsker jeg deg en strålende fin sommer i skjørt. Og i kjole, jeg døde faktisk bittelitt av den vakre kjolen din – dere kler hverandre godt😍

  1. kristinaandersen

   Kjære deg, takk for fine ord Elin <3 Nå følte jeg meg helt dum som klager på lårene mine, når det finnes fine folk som deg som har opplevd virkelige problemer her i livet. Sender deg en god klem, og håper du er frisk og rask igjen <3 Så sant det du sier, det å ha en sterk kropp som tåler en fight og ikke gir opp er DET alt handler om. Sånn egentlig! Stor klem <3

   1. Aldri i livet om du får lov til å føle deg dum på grunn av min kommentar – føl deg fin og sterk, for det er du.
    Motbakker vil alle møte på i en eller annen form – det skal gå bra med meg.
    ❤️

   2. kristinaandersen

    <3 <3 <3

 3. Hvor er skjørtet fra? 😍

  1. kristinaandersen

   HM 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *