BURSDAGSFROKOST OG HYGGE

For noen magiske dager det er for tiden! Norsk sommer på sitt absolutt beste. Jeg regner med det ikke bare er meg som koser meg om dagen? Jeg farter rundt fra morgen til kveld, det er jo så mye gøy man kan finne på når sommeren har kommet for fult! Siden sist har vi vært i bryllup, feiret med en haug av fine folk, hatt bursdagsfrokost, vært flere timer ute i båt, besøkt Lillesand og hatt familiemiddag i solsteiken. Kremdager! I går hadde nemlig han her luringen bursdag:

GRATULERER MED DAGEN ✨

Stian, en av mine absolutte favoritter her i livet 💛 Og heldigvis for meg bor han hos meg denne uka, sånn at jeg fikk muligheten til å overraske han litt! Men dette med overraskelser, dere. Er det bare jeg som syns det er fryktelig vanskelig å oppføre seg som et normalt menneske før suprisen faktisk skjer? Jeg prøver så godt jeg kan å late som ingenting, men plutselig bryter jeg ut med at ‘imorgen skjer det noe helt vilt, bare så du vet det!!’. Blir likom så gira av meg selv at ordene flyr ut av munnen min før jeg i det hele tatt har klart å tenke… Vel vel, overrasket ble han utrolig nok likevel. På morgenen var det nemlig bursdagsfrokost her hos meg, med både familie og en bestekamerat som kom helt fra Bergen. Det ble hjemmebakte kanelboller, amerikanske pannekaker, varme rundstykker, omelett og masse godt pålegg. Og viktigst av alt: godt selskap rundt bordet. Kjempekoselig!

• • • • • • • • • • • • • • • •

Nå skal jeg ha ett par timer til med jobb, perfekt å få unnagjort litt på morgenen – så kan resten av dagen nytes. Bilder fra gårsdagen, kjolen min i bryllupet ..osv.. kommer selvfølgelig veldig snart. Jeg er i gang med å laste opp bildene. Ønsker dere alle sammen en herlig fridag 💛

37 kommentarer

 1. Så snill du er, heldig han som har en venn som deg❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 2. Dere er så vakre sammen… bli sammen igjen❤️

  1. kristinaandersen

   That shit aiiint happening again <3 Haha!

 3. Gratulerer med dagen til Stian🥂☀️ Du må jo være verdens beste som steller i stand for han!! Gleder meg enormt mye til anntrekksbilder av deg😍 Den kjolen!! Håper den er å få tak i. Ha en nydelig dag, dere to fininger👌🏼❤️

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk, goding <3 Håper dagen din er fin Monica <3

 4. Hvis ikke du er tidenes ex-bae, så vet ikke jeg!! For en god og omtenksom venn du er <3 Heldige de som har deg i livet altså!! <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   HAHA! Takk skjønneste Charlotte, du er alltid så grei <3

 5. Assa Kristina, du stråler!! Elsker livsgnisten din ❤ også så koselig å se Stian igjen! Hva gjør/jobber han med for tiden?
  Fortsett å nyte, go’klem!

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg!! Tuuusen takk Madelene <3 Han driver Reinhartsen Media og er med på en haug av spennende ting 🙂 Go'klem tilbake!

 6. Hei!
  Kunne du lagd en guide om fine strender eller plasser å bade og sole seg i Kristiansand? 🙂

  1. kristinaandersen

   Oppdatert Kristiansand-guide kommer ila mai 🙂

 7. du var helt nydelig i bryllupet 🙂 kan du ikke blogge litt om hudpleien du bruker?

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Astrid! Jeg kan få til et innlegg snart 🙂 Bruker hudpleie fra Elixir. Klem!

   1. Du gikk tilbake til elixir? Syns jeg leste noe om at du prøvde noe annet. Jeg gikk selv over til noe annet, men måtte tilbake til elixir! Det er og forblir mitt favoritt merke 😀

   2. kristinaandersen

    Jaa, jeg gikk tilbake etter tre uker… Hehe! Har ikke funnet noe bedre til nå, rett og slett <3

 8. Hvor er kjolen fra? 😁

  1. kristinaandersen

   Den er fra outfitoftheday.no 🙂

 9. Den nydelige kjolen du hadde i bryllupet. Hvor kan den kjøpes? Du så fantastisk ut! 💛

  1. kristinaandersen

   Det kan den 🙂 Bare kontakt outfitoftheday.no, så hjelper de deg 🙂 Klem!

 10. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra outfitoftheday.no 🙂

 11. Hvor er den nydelige kjolen din fra? 😀

  1. kristinaandersen

   Hei Lina <3 Den er fra outfitoftheday.no 🙂

 12. Hvoooor er kjolen din fra? Du ser nydelig ut <3

  1. kristinaandersen

   Den er fra outfitoftheday.no 🙂 Tuusen takk, AK <33

 13. Du er så herlig! Heldig de som har deg som venn 🙂 Du og Stian hadde jo bare vært et dødsvakkert par!!!:-D

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord, Malin <3

 14. Åååå du var altså såå fin i den kjolen!!! Nydelig😍

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Kristine <3

 15. Nydelig kjole! Elsker de klare, fine bildene dine 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Maren <33

 16. Så fint det er <3 Hvor er de fine bordbrikkene fra?:)

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg! Usikker på merke, er ett par år siden jeg kjøpte de :/ <3

 17. Hvilken butikk i Kristiansand kjøpte du kjolen? Den MÅ jeg ha!! Ser ikke ut som om de har nettbutikk 🙁

  1. kristinaandersen

   Kontakt de direkte, så hjelper de deg 🙂

 18. Han er heldig!! Fint å se at du er venn med eks. Kan du lage et innlegg om hvordan dere får vennskapet til?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *