BESTISLUNSJ OG NY SAMBOER

A DAY WITH BESTIE

I går hadde jeg rett og slett verdens beste fredag! En fredag som faktisk minnet meg om den tiden jeg var en ung apekatt som følte seg totalt bekymringsløs. Jeg klarte å senke skuldrene hele dagen og bare leve i nuet, og den følelsen er det helt ærlig ikke så ofte jeg har lengre. Det er liksom alltid noe jeg må rekke, men i går fant jeg for en gangs skyld skikkelig roen. Du vet når man starter dagen og vet at man kan bruke de neste timene til nøyaktig det man vil, for mailboksen er tom og de fleste har langhelg? Balsam for sjela! Så jeg startet dagen med presskannekaffe på balkongen, etterfulgt av et forsøk på en joggetur i Baneheia i solsteiken. Litt for ivrig på sistnevnte der, jeg glemte pollenallergien min i et livsglad sekund og endte vel opp med å spasere halvkvalt rundt mer enn jeg faktisk jogget. Men det var en magisk følelse å bevege seg helt alene i bymarka med deilig musikk på øret. Etterpå ringte Tone, og vi ble enige om å møtes til lunsj om en liten time. And so we did!

• • • • • • • • • • • • • • • •

Mmm, tidenes frokost med tidenes jente på tidenes sted! Følte nesten jeg var tilbake på et eller annet tropisk sted. Tone bestilte avokado toast, jeg måtte selvfølgelig ha acaibowl og så ville vi begge ha dagens juice, enda mer presskanne kaffe og en raw kake på deling. Sistnevnte likte jeg derimot ikke, sunne kaker er bare ikke min cup of tea – uansett hvor mye jeg så gjerne vil være et sånt herlig sunt menneske som digger slike ting. Det bare går ikke. Men alt annet var så magisk bra at hele lunsjen får en sekser på terningen! Etterpå tuslet vi fornøyde rundt i byen, jeg kjøpte meg et par nye jeans som var perfekte til sommeren og en nydelig jakke. En nydelig dag, rett og slett!

På kvelden hentet jeg Stian på flyplassen, så nå har jeg fått meg samboer i noen dager. Han har til og med fått seg egen nøkkel til leiligheten. Er ikke jeg en drøm av en x-bae så vet ikke jeg 😉 I dag skal vi i bryllup begge to, så nå skal jeg straks komme meg til frisøren for å få laget ny flette og hoppe i finstasen. Ønsker dere alle en herlig lørdag 💛

26 kommentarer

 1. Høres helt fantastisk ut! Du stråååler om dagen altså <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Gode deg!! TAKK <3

 2. Hva heter stede dere spiste lunsj da ?

  1. kristinaandersen

   Spiren.

 3. 😍😍😍😍hvor spiste dere lunsj? Så helt fantastisk ut!!

  1. kristinaandersen

   Det er på et sted som heter «Spiren» her i Kristiansand 🙂

 4. Så nydelige bilder og så pen du er Kristina 🙂 Er det i Ravnedalen dere spiste? Hvor enn det er ser det i hvert fall ut som et helt fantastisk sted:)

  1. kristinaandersen

   Det er på et sted som heter «Spiren» her i Kristiansand 🙂 Superhyggelig sted! Følte meg sunn at å bare sitte der, haha 😀

 5. Hvor er kjolen din fra ??😍 Og hvor er kjolen du brukte i bryllupet fra?? De var døds fine begge to, smashing !!!

  1. Så nå på Instagram hvilke merke kjolen var!! Men er det mulig å kjøpe den i butikk her i Kristiansand?

   1. kristinaandersen

    Dessverre Silje, den er utsolgt :/

  2. kristinaandersen

   TAKK goding <3 Ootd.no :*

 6. Så, jeg vet at du og Stian bare er venner, men jeg håper likevel at dere forelsker dere og at ting fungerer på magisk vis fordi dere bare trengte å bli voksne 😉 Dere minner meg litt om BJ Novak og Mindy Kaling, jeg håper fortsatt på det samme med dem, haha 😀 <3

  1. kristinaandersen

   Haha, ler meg ihjel!! Mirakler kan skje, men her tviler jeg sterkt :p Uansett søtt at du håper <3 Klem!

 7. Hei!
  For en nydelig kjole du hadde på deg på Snapchat, du vil vel ikke dele hvor du har kjøpt den?🙊

  1. kristinaandersen

   Heii Mina! Det er norsk design, fra ootd.no 🙂

 8. Så nydelig du er! Hvor er kjolen fra? Klem <3

  1. kristinaandersen

   Heii Marte! Den er fra flinkeste Eirin Kristiansen sin BikBok kolleksjon. En fantastisk fin kjole! <3

 9. Dette er 2 gang jeg kommenterer på innlegget ditt. fysøren kristina så vakker du er, du stråååler om dagen <33 keep smiling darling, elsker å se hvor fint du har det om dagen. Klem fra leser, som er veldig sjenert og dårlig på å kommentere.

  1. kristinaandersen

   Ina! Så koselig når du legger igjen noen ord <3 Tusen tusen takk, nå ble jeg skikkelig glad 😀 Håper du får en nydelig mandag <3

 10. Kan jeg spørre hvem i Kristiansand som lager så fine fletter? Du har alltid så fine fletter! Blir helt misunnelig!

  1. kristinaandersen

   Nå fletter jeg meg hos Elaine på Studio Alf, hun er sååå flink 🙂 Ellers er både Marianne og Malin på Duo Frisører superflinke 🙂 Eeelsker fletter <33

 11. Hei! Hvilken størrelse har du i Eirin kjolen?:-)

  1. kristinaandersen

   Hei! Medium.

 12. Hei Kristina! Måtte bare svinge innom her for å si at du STRÅLER! Det gjør du forsåvidt alltid, men litt ekstra nå om dagen med den fine gløden din. Og fy flate så fine bilder kameraet ditt tar! Gleder meg til å følge sommeren din nok en gang <3

  1. kristinaandersen

   Såå snill du er!! Tuuseen takk Emilie, nå ble jeg skikkelig glad D:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *