VEST-AGDER BUNAD

FØRSTE SYTTENDE MAI I HELT NY BUNAD

Om det var stas å bruke bunaden min for aller første gang i går? Jaa! Jeg tror smilet mitt gikk helt rundt! Endelig har jeg verdens fineste plagg som jeg har ønsket meg i alle år ❤

 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴

Jeg har Vest-Agder bunad, og jeg syns den er så innmari fin! Jeg gikk for rød vest, noe jeg er så glad for – da jeg syns det er fint med sterke farger når jeg er såpass mørk i håret. Denne skal jeg ha glede av i mange år fremover, jeg skal ta så innmari godt vare på den og bruke den med stolthet hver eneste gang anledningen byr seg. Håper derimot jeg kan lære meg å bli litt mer avslappet når jeg bruker bunaden, for i går gikk jeg seriøst rundt som en stiv dukke hele dagen. Var så sliten i rygg og nakke når jeg tok den av meg at jeg trodde jeg skulle krepere, haha! Men det blir kanskje fort sånn første året man bruker den? En ting er i hvert fall helt sikkert – jeg har aldri følt meg så fin i et plagg noen sinne.

• • • • • • • • • • • • • • • •

Min kjære Elaine som jobber på Studio Alf her i Kristiansand flettet meg dagen før 17.mai, og heldigvis våknet jeg opp med en laaang rapunzel-flette som var like fin som dagen før. Takk høyere makter for det sier jeg bare, haha! Elaine er så flink! Det var trist å fjerne både flette og bunad i går kveld, men heldigvis er det ikke lenge til neste gang. Jeg skal i dåp om to uker, og da er det ingen tvil om hvilket plagg jeg skal bruke ❤

53 kommentarer på “VEST-AGDER BUNAD

 1. Thea skriver:

  Så nydelig du er i bunad!! Vest-Agder bunaden er helt fantastisk fin. Håper din 17.mai var bra, med masse kjærlighet, pølser og is. God helg og klem fra meg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Thea! Den var den absolutt <3 Håper du også hadde en nydelig dag 🙂 Nå skal det bli digg med helg!! Stor klem <3

 2. Marie skriver:

  Så nydelig du var, den kledde du virkelig! Et smart lite tips når du bruker sjalet er å feste sjalsnålen i ringene på vesten eller i det mellom ringene, da henger sjalet fint på plass hele tiden 😀 Ha en god fredag <3

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa, det gjorde jeg i går 😀 Satt fint hele tiden 😀 Goood helg Mariemor <33

 3. Anja skriver:

  Wow så flott! Så stas. Rød vest var kjempe fint. Det har jeg å, og det blir en så fin kontrast til den hvite skjorten og håret. Jeg hadde det på akkurat samme måte i går. Første gang med bunad og jeg følte meg altså sååå fin. Gikk gladelig rundt med den i 14 timer!!! Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Så herlig Anja, jeg er sikker på du strååålte i den nye bunaden din <3

 4. Stine skriver:

  Så utrolig fin du var! Kjenner følelsen godt! Kjøpte meg bunad for to år siden da jeg var 25 år, og det er den beste investeringen jeg har gjort! I år måtte den «dessverre» bli hengende i skapet grunnet mageboer, så håper på å få brukt den igjen til neste år i alle fall:-)

  • kristinaandersen skriver:

   Ikke barebare å få på seg plagg sydd etter mål når man er preggo kan jeg tenke <3 Next year 😀 God klem til deg Stine, og goood helg <3

 5. Jeanette skriver:

  Aldri sett denne bunaden før,men den var kjempefin! Og ja,man føler seg så fin i bunad 😉

 6. kristinaandersen skriver:

  Bunad er virkelig en skatt å eie, det er det ingen tvil om 😀 Tuusen takk Aurora! Stor stas <3

 7. kristinaandersen skriver:

  Haha, det er så gøy med bunader 😀 Vesten kan man få i grønn, svart og rød <3

 8. Ragnhild skriver:

  Kjempefin du er i bunaden din. Gratulerer.
  Man føler seg ekstra fin når den kommer på. Veldig glad i min. 🙂

 9. kristinaandersen skriver:

  Takk snilling!! Det hadde jeg, og det håper jeg du også hadde 😀 Klem!

 10. Malin skriver:

  Du stråler og er så utrolig nydelig! Denne kledde du 🙂 Skjønner godt at du er stolt! Selv har jeg blå Sør-Trønder bunad og liker den godt. God helg, Kristina!:-)

 11. Jenni skriver:

  For en flott bunad på en flott jente:). Den røde vesten er jo prikken over i’en :). Ønsker deg en strålende pinse ☀️ Klem

 12. Sara skriver:

  Kjempefin var du! Kjenner igjen følelsen, fikk meg bunad selv for noen år siden, og det var veldig etterlengtet 🙂

 13. Mari skriver:

  Bærer min vest-Agder med stolthet for 11 året på rad. Er fortsatt dau i kroppen når den tas av om kvelden, haha. Verdens flotteste plagg 🙂

 14. Lisbeth skriver:

  Så gøy at du endelig fikk deg bunad, du ser helt fantastisk ut i den!! Klem fra Lisbeth 🙂

 15. Anna skriver:

  Hvor har du kjøpt bunadssølv ? Og hvor mange knapper trengs det av hver av knappene (mansjett, hals osv).

Comments are closed.