GRATULERER MED DAGEN, NORGE 🇳🇴

HIPP HIPP HURRA

Gratulerer så mye med dagen, alle sammen 🇳🇴 17.mai er en sånn fin dag, og i år må jeg innrømme at jeg gleder meg ekstra mye. Jeg skal nemlig endelig få bruke den nye bunaden min, for aller første gang. Verdens fineste plagg som jeg har ønsket meg i så mange år! Den ble ferdig for fire uker siden, og jeg kan ikke vente til å traske rundt i den på denne fantastisk fine dagen. Solen stråler og temperaturen er i følge værmeldingen helt innertier med ‘bunads vær’ (yay!). Hva mer kan man ønske seg? Helt herlig! Ønsker dere alle sammen en fantastisk fin nasjonaldag! Stor klem fra meg ❤

4 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen til deg også Kristina! Håper du får en kjempefin dag:-)
  Håper på at det kommer et innlegg en dag der du kan vise den fine bunaden din?

  1. kristinaandersen

   Takk Emma <3 Håper dagen din i går var kjempefin <3

 2. nathalie

  Hvorfor vil du ikke vise bilder der du har den på?

  1. kristinaandersen

   Fordi jeg ikke hadde den på meg 07.05 når disse bildene ble tatt :p Det kommer i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *