MANDAGSTIPSET: MANGO TØYMYKNER

F R U I T Y  M A N G O
S E N S A T I O N 

Alle som kjenner meg og leser bloggen min har helt sikkert fått med seg en ting: jeg er obsessed med tøymyknere. Vaskerommet mitt er stappet med nettopp dette, forskjellige dufter som passer til forskjellige ting. Noe til undertøy, noe til treningsklær, andre til ting som sengetøy og joggedresser. Yes, jeg har selvfølgelig et helt sykt system her også, hehe.

Nå har jeg altså fått meg en ny favoritt i samlingen som jeg selvfølgelig må fortelle dere om. En tøymykner som oser av deilig MANGO! For en gal tøymykner-fan som i tillegg elsker mango er jo dette som nesten for godt til å være sant. Denne lukter heeeelt fantastisk digg, og duften varer leeenge 🙂 Sengetøy som lukter skikkelig friskt, lett og rent har seriøst fått en ny mening, så denne må dere prøve, godtfolk. Mmmm! Sengetøyet mitt er i tørketrommelen as we speak, og jeg gleder meg allerede til å hoppe til køys i kveld i tøymyknerhimmelen. Det absolutt beste jeg vet… 💛

30 kommentarer

 1. Ikke relatert til innlegget, men greide ikke å la vær. Lite tips til tilbudsskapet ditt: https://no.matsmart.com

  stor klem

  1. kristinaandersen

   Den siden er så genial!! Masse masse bra 😀

 2. Kristine

  Tøymykner er en miljøversting, just sayin!

 3. Æææ hvor kjøpte du den?? 😍 hilsen tøymyknernarko nr 2

  1. kristinaandersen

   Jeg fant den på NORMAL 😀

 4. Kjersti

  Vil bare tipse deg om at skyllemiddel er veldig skadelig mot miljøet, og at skyllemiddel ødelegger treningstøyet- fordi det legger seg i «porene» og tetter de, sånn at etterhvert mister det sin pustende funksjon og begynner å lukte svette og surt. Bare ment som tips.

  1. kristinaandersen

   Men bruker ikke vanlig tøymykner på treningsklær 🙂

 5. Jeanette

  Man skal ikke bruke tøymykner på treningstøy. Det ødelegger de bare

  1. kristinaandersen

   Enkelte kan man bruke, jo 😀

 6. Har du tenkt å skrive hva den heter/hvilket merke :p ?

  1. kristinaandersen

   Du ser ikke bildene hvor begge deler står eller :p ?

 7. Kjære Kristina. Kan du være så snill å få bort den pop up reklamen som kommer når man kommer inn på bloggen din?
  Blir skikkelig irritert for den forhindrer meg i å Lese det du skriver.
  Ha ha , # Hverdagsproblemer😂
  Ønsker deg en fin dag.

  1. kristinaandersen

   Jeg vet, Maria! Det ER så irriterende.. Har bedt teknisk om hjelp, så jeg håper det skjer noe snart <3

 8. Bettina

  Dette er ikke vondt ment, men tøymykner er jo ikke bra for miljøet da.. Synes det er litt dumt at vi bruker sånt når det er så skadelig og kan blir brukt til testing på dyr. Men jeg forstår også at du synes det lukter godt. Og det er mange ting jeg også sikkert burde gjøre annerledes. Prøver å tenker at å delta i for eksempel strandrydde-aksjonen kan veie litt opp for andre ting jeg gjør som ikke er så bra. Jaja, bare noen tanker jeg gjorde meg, hehe. Ønsker deg uansett en god dag 🙂

 9. Et helt unødvendig produkt som kan skape allergireaksjoner over tid, og som ikke er bra for miljøet.

 10. Åh, det hadde vært så stas om du kunne tipse om produkter som er bedre for miljøet <3

 11. Hva slags tøymykner bruker du på treningsklær? 🙂

 12. Dette var vel en liten bommert… aldri for seint til å snu, og si tøymykner er ikke bra for både kroppen, klærne og miljoet.

 13. Jesus Christ, alle disse miljøagentene som ikke klarer å la være… Er det noe jeg ikke liker, så er det at sengetøyet er stivt som papp når jeg skal bre det over meg! Tar meg en gåtur og plukker litt plast, så håper jeg at det gjør opp for tøymyknerforbruket mitt. Skal hvert fall lete etter denne på neste handletur 😀

  1. kristinaandersen

   Så enig med deg Kjersti 🙂 Klem!

 14. Hei!

  3.mai er nasjonal dugnad, (sjekk ut #nrkplast, eller nrk.no, eller Planet Plast av Line på NRK) da kan alle være med å bidra å plukke plastsøppel for å gjøre Norge og havet renere. Ingen kan ta alt men alle kan ta litt. Vær så grei å minne leserene dine på dette, dere bloggeren med så stor plattform MÅ bruke den til å minne folk på med dette med plast, det er faktisk ingen andre som har så stor påvirkningskraft. Jeg forstår at dere tjener masse penger på hvert innlegg og vil heller priotere det som kan tjenes penger på men vi har kun en klode, ikke så mye å gjøre med all verdens penger når kloden du lever på ulevelig kanskje ikke for oss enda men for mange dyr er den det allerede… Andre tips til å redusere plastforburket:

  -Ta med handlepose hjemmefra når du handler, helst av tøy eller plast som varer lengre enn de engangsposene.

  -Ta med deg flerbrukskopp dersom du drikker mye kaffi på farten, så slipper du å bruke engangskopper som har plast på innsiden selvom resten er laget av papp.

  -Ikke bruk plastbestikk, kopper og fat dersom du arrangerer fest, bruk papp.

  – Ta med deg en te-skje hjemmefra i vesken eller sekken dersom du skal ut og tror du kanskje skal spise en is, så slipper du bruke plastskje.

  – Bruk mensen-kopp

  – KILDESORTER ALT ALLTID- spesielt dersom du ikke er så flink å handle mindre plast.

  – Lag matpakke,forsøk å ikke kjøpe yoghurter, ferdigmat, energibarer etc. da alle disse enklere alternativene oppbevares i engangsplast.

  -kjøp frukt og grønt som ikke er pakket i plast.

  -Unngå å bruke små gjennomsiktige plastikposer når du bare handler få frukt og grønt, for eksempel kan to epler tas med til kassen uten å være i en pose. Man kan også ta godt vare på disse små gjennomsiktige posene og bruke de flere enn en gang til frukt og grønt. Hvis man virkelig virkelig vil ta det langt så kan man kjøpe bærenett (som veier ingenting) fra for eksempel ebay til nettopp frukt og grønt.

  -Unngå å kjøpe juice, melk osv i plasflasker, kjøp i papp og kildesorter etterpå.

  -Når du går ut på tur så kand du ta med deg en pose og plukke opp plasten som flyter rundt.

  – Vask klært kun når maskinen er full

  – Unngå unødvendig bruk av kremer, såper etc da alt dette oppbevares i plasbeholdere som blir kastet etter en bruk.

  1. Må du skrive det samme innlegget på samtlige blogginnlegg? Skriv heller et leserinnlegg til avisa…

 15. Generelt veldig glad i bloggen din, men skulle ønske du ikke tipset om skyllemiddel med parfyme. Altfor mange (både små og store med f.eks astma og allergi) som reagerer på det og altfor få mennesker som tenker over det. Vær en av de som tenker over det.

 16. Ingebjørg

  Yo Kristina!
  Hvordan vasker du treningstøy for å unngå sur lukt?

 17. Kjør på Kristina! Jeg støtter deg jeg, alltid skal det være noen som legger seg opp i alt og alle. Stå for ditt og ikke bry deg! Hadde vært gøy å sett resten av samlingen din 🙂 klem<3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling 🙂 Klem!

 18. Vanligvis styrer jeg unna diskusjoner i kommentarfelt, men jeg føler for å svare på dette med «miljøagenter som ikke kan la være». For de som har sett på Line sitt NRK-program Planet Plast, så er det tydelig at alt vi gir fra oss og ut til naturen, påvirker dyrelivet. Hvorfor skiller miljø-engasjement seg fra feks å fronte kampanjer for dyrevern? Miljøengasjement er også dyrevern. Ja, programmet til Line handler om plast, men alt annet som vi lar renne ut i avløp via toalettet, vaskemaskinen, vasken, etc, havner til syvende også sist tilbake i næringskjeden. Enten det er q-tips eller skyllemiddel. Selvsagt er det deilig med mykt sengetøy og håndklær. Og heldigvis finnes det alternativer å bruke. Det finnes deilige vaskemidler og såper som er bedre både for dyr, mennesker og natur 🙂

  1. Helt enig med deg! Det er flott om man velger å gjøre andre ting som å plukke søppel, fly litt mindre eller velge vegetar en gang i uka. Men vi er alle nødt til å begynne å bli mer bevisste våre valg i hverdagen, og ta i bruk de bedre alternativene.

 19. Jeg er blitt helt avhengig av tøymykneren du tipset med kokos! Men lurte på en ting, blomster! Har akkurat malt soverommet i dempet sort og vil friske det opp med noe grønt. Men overlever disse på soverommet da? Med mindre lys og alt. Klem

  1. kristinaandersen

   De overlever, mine har levd i fire måneder tror jeg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *