SØNDAGSFILMEN: THE COMMUTER

Etter en fin og supersosial helg, ser jeg skikkelig frem til i kveld. Da skal jeg pakke meg under dyna, snurre film og nyte søndagskvelden helt alene. Så deilig 🖤 Har du et filmtips til meg, som jeg burde se i kveld? Jeg har nemlig et til deg! The Commuter. Denne så jeg og Ida sammen når vi var på ferie, og til tross for at vi begge var superslitne – gikk ikke øynene igjen et eneste sekund. Når Liam Neeson har hovedrollen sier det ser selv at filmen er spennende, hehe.

T H E  C O M M U T E R

The Commuter handler om familiefaren Michael McCauley, som lever et lykkelig familieliv sammen med sin kone og sønn. Sistnevnte skal straks avgårde på college, som i ekte Amerikansk stil selvfølgelig er alt for dyrt. Michael er 60 år og pensjonstiden nærmer seg, men fortsatt pendler han til New York hver eneste dag med samme fremkomstmiddel. Tog. En dag skal Michael innom banken for å få få innvilget et lån for å betale for sønnens utdannelse, men ting går ikke helt som planlagt da han brått får sparken fra jobben sin. Etter å ha drunket sine sorger over ett par øl på en lokal pub, hopper Michael på toget for å komme seg hjem igjen. Plutselig blir den hjertegode mannen oppsøkt av en mystisk (og creepy) kvinne, som tilbyr han en mulighet til å tjene hundre tusen dollar hvis han tar i mot et oppdrag. Oppdraget går ut på at han skal finne en person på toget som «ikke hører til der» og plassere en GPS-sporer på denne personen. Før Michael vet ordet av det står han midt i et kriminelt oppgjør og har blitt lurt inn i en stor konspirasjon han overhodet ikke har kontroll på. Folk rundt han begynner å dø, toget ruller stadig fremover og klokken begynner å tikke…..

🍿✨

Vil Michael aka Liam Neeson nok en gang klare å redde familien sin og halve verden mens han først er i gang? Det får du se hvis du snurrer denne superspennende thrilleren, hehe. Litt i tvil hvor denne finnes tilgjengelig gratis enda, vi leide den via iTunes. Nyt søndagen, fine folk..!

25 kommentarer

 1. Du bare må se serien The Bold type på NRK netttv. Den serien er helt magisk. Jeg så hele sesongen på 2 dager i helgen.
  Takk for kult filmtips. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Oi, takk for tips Anja! Den skal jeg sjekke ut asap 😀

 2. Merethe

  Hvilket merke er den fine «aviskurven» som var på snappen på mystoryen din idag? Jeg MÅ ha den.

  1. kristinaandersen

   Heii Merethe! Den er fra House Doctor 🙂

 3. Ann Julie

  Kan anbefale Hacksaw Ridge på det varmeste. Litt lang, men vanvittig bra, film!

  1. kristinaandersen

   Notert! Takk for tips Ann Julie 😀

 4. Jeg så «Room» i går. Og den var så sterk. Anbefales hvis du ikke har sett den. Nyt kvelden fine Kristina. Klem

  1. kristinaandersen

   Den har jeg tipset om, hiih 😀 Den er såå bra!!

 5. The Green mile, the blindside og letters to juliette er noen av mine favoritter😁👌

  1. kristinaandersen

   Sett alle, haha! Tre favoritter 😀

 6. Anbefaler dokumentaren om Avichii ! Eller så har jeg akkurat begynt å se Suits og er heelt frelst!

  1. kristinaandersen

   Jeg har sett den <3 Så ufattelig trist, jeg fikk lyst å hoppe gjennom skjermen og ta han med meg hjem :/ Stakkars menneske..

 7. Det er første gang jeg kommenterer bloggen din etter å ha vært fast leser så mange år. Jeg syns du fortjener å høre hvor utrolig godt du skriver! Du skriver filmanbefalinger som ingen annen, og du gir meg lyst til å se alle filmene du anbefaler. Jeg har nå blitt veldig kresen på hvordan bloggere skriver filmanbefalinger etter en så høy standard på bloggen din. Det er alltid hit jeg kommer for å få min faste dose med thrillerfilmer til helgen 🙂 Har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har søkt «kristinaandersen filmtips thriller» haha!! For kjæresten er du kjent som «hun bloggeren som alltid har gode filmer vettu» haha! Takk for at det endelig er en blogger som tar jobben sin seriøst! Man får virkelig inntrykk av at dette er en ordentlig jobb, og at du tar den like seriøst som alle med a4 jobber. Det bærer det hvertfall preg av på bloggen din 🙂

  1. kristinaandersen

   SÅ koselig å høre Mina!! Og måtte smile av kjæresten din sin kommentar, haha 😀 Takk for fine ord søta, så håper jeg mandagen din blir fin <3

 8. Katrine

  Den høres jo så spennende ut! Men jeg kjenner igjen akkurat det toget og tar det ganske ofte selv, så nesten litt redd for å se den med tanke på at dette er hva jeg vil tenke på hver gang jeg tar det toget fra nå av😂

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Bor du i New York, Katrine? Kanskje best å ikke se da, ja :p

   1. Katrine

    Ja, bodd her i snart tre år, og det virker som om denne togstrekningen er populær blant filmer om dagen, The Girl on The Train er også veldig bra og filmet på samme strekning😊 kanskje best å holde seg hjemme🤔

 9. Madeleine

  Hei Kristina 😄Sikler sånn på de svarte lyktene du har fra Kid (og alt annet du har i den leiligheten😂) så dersom du en dag skal bli kvitt de så rop ut til meg først 🙈🙊 Da vet du det haha❤

  1. kristinaandersen

   Ååå, haha <3 Det er notert Madeleine 😀 Klem!

 10. Jeg så denne i går kveld (går an å leie på Youtube – hett tips:D) og den var skikkelig gøy og spennende, så takk for godt tips:D

  1. kristinaandersen

   DET visste jeg ikke! Men så genialt, takk for tips 😀

 11. Liker å få film/serietips, men kan du ikke heller skrive hva DU synes om filmen? Hvis jeg vil vite bare hva filmen handler om kan jeg like greit bare se trailer.. Du gjorde mer av dette før, da skrev du heller mer om hva du syntes enn fakta om filmen!
  Ha en fin uke<3

  1. kristinaandersen

   Hei Sandra! Jeg skriver jo både hva jeg syns og hva filmen handler om her?

 12. Matilda

  Hvordan kan du ha sett den når den ikke blir tilgjengelig på iTunes før 14. mai?

  1. kristinaandersen

   Det vet jeg ikke, men det funket på cruise 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *