PÅFYLL AV FAVORITTER

Reklame for Blivakker.no.


Når Blivakker har salg i nettbutikken sin, passer jeg alltid på å klikke hjem påfyll av kosmetikk det går mye av her hjemme. Jeg elsker denne nettbutikken (som faktisk holder til her i Kristiansand!), og har vært fast kunder der i over åtte år. Faktisk var jeg den aller første bloggeren BliVakker startet å samarbeide med, noe som litt koselig å tenke på så mange år senere 🙂 Siden den gang har det dalt pakker ned i postkassen min støtt og stadig, og gliset går rundt hver eneste gang:

g r e e n  w e e k e n d

Denne helgen har BliVakker Green Weekend, noe som betyr at du får minst 25% rabatt på nesten hele nettbutikken. Så her er det mye penger å spare hvis du trenger påfyll av ting du liker. Og ikke nok med det! Velger du å handle med betalingsløsningen MasterPass fra MasterCard på mobilen din, så kan du velge deg en av BliVakker sine bestselgere helt gratis.

MasterPass fra MasterCard kan du lese mer om her.

Selv har jeg enkelt og greit klikket meg hjem hverdags-favorittene mine, slike ting jeg faktisk trenger – ikke noe dilldall. Ting som det går mye er det jo alltid en fin bonus å spare litt penger på

mine everyday favoritter

Tørrshampoo: denne her er guds gave til oss som egentlig er blondiner, men som så gjerne vil være brunette.. Haha! Herligheten som redder dårlige hårdager kan du kjøpe her. Jeg ble så innmari lei av å bruke vanlige tørrshampoer som uansett endte med å gjøre meg hvit i hodebunnen, derfor er jeg blitt helt avhengig av denne saken som ikke bare fjerner fett hår – men også ettervekst. Sistnevnte er uten tvil hovedgrunnen til at jeg bruker den. Det kommer nemlig mørk «shampoo» ut av den, så der blir ettervekst-problemet løst for dette gale vesenet som får anfall bare en uke etter farging hos frisøren….

Concealer: dere som følger meg fast vet at jeg elsker denne. Aller først leste jeg om den på Eirin sin blogg, og fant fort ut av at jeg måtte få klikket den hjem selv for å teste. Den en av de absolutt beste concealerne jeg har prøvd, og den har fått fast plass i hverdagssminken min. Du finner den her. NB! Denne er veeldig mørk i fargen, noe som er lurt å huske på. Selv har jeg farge #01 som er den lyseste og den passer perfekt til meg som egentlig er ganske mørk i huden.

Lipgloss: jeg regner med at minst 80% av dere som leser bloggen har denne lipglossen i sminkesamlingen deres? Haha! Min absolutte favoritt til leppene fra Clarins finner du her, og jeg elsker fargen #01 rose shimmer som gir en lett rosafarge på leppene. Se øverste bilde i dette innlegget, der har jeg den på meg 🙂

Beauty Blender: det er ikke mer enn to år siden jeg påførte både concealer og foundation med fingrene. Jeg får dårlig smak i munnen av bare tanken, haha! Faktisk var det flinkeste Dajana som introduserte meg for denne magiske svampen kalt beautyblender en gang hun sminket meg, og siden den gang har jeg vært totalt hekta. Verdens beste og enkleste måte å påføre flytende sminke på, en svamp som skal dynkes i vann før den legger sminken perfekt. Finnes her.

Beauty Blender Vask: regel nummer én med beauty blender, vær flink til å vaske den! Da har du den så utrolig mye lengre, og slipper unna kvalme bakterier som samler seg i den. Selv vasker jeg den en gang i uka, oftere er jeg rett og slett for lat til å makke meg til, hehe. Uansett, denne såpen er supereffektiv og etter en runde med denne er blenderen nesten like fin som ny. Du fukter både svamp og såpe i vann, før du arbeider blenderen inn i såpen og skyller godt av med vann. Og viola, resultatet ser du under! Ble det ikke overraskende bra? Kan kjøpes her.

Sminkeservietter: fantastiske sminkeservietter fra Ole Henriksen som jeg brukt helt siden de kom på markedet. Billige sminkeservietter som du finner i matbutikken er no-no, men disse her? Funker helt gull de kveldene jeg vil fjerne sminken men ikke orker å dykke hele hodet ned i vasken for å lage oversvømmelse av kranvann på badet. Jeg liker alle sminkeserviettene til OH og bestiller forskjellig hver gang for litt variasjon, akkurat nå er det den rosa jeg har.

Øyekrem: jeg har brukt samme øyekrem i tre år, og hadde overhodet ikke planer om å bytte merke. Men når jeg fikk denne lille saken fra Ole Henriksen i en goodiebag og alle skrøyt den opp i skyene, så bestemte jeg meg for å prøve. For det første: kan vi gi en shotout for et produkt som endelig har skikkelig god holdbarhet og faktisk er ordentlig drøy i bruk? Jeg har brukt denne bittelille krukken i over to måneder, men under ser dere at jeg ikke har brukt en fjerdedel en gang. Og jeg bruker den både morgen og kveld! Øyekremen til Ole Henriksen ble jeg til tross for skepsisen min totalt hekta på, kanskje mest på grunn av bananpulveret i den som både lysner og korrigere fargen under trøtte øyne. Ett ord: ELSK! Denne må du egentlig love meg å prøve, og du finner den her.

BliVakker.no har alltid gratis frakt, og en rosa pakke dukker opp i postkassen
din raskere enn Klæbo går på ski. Jeg lover 😉

10 kommentarer

 1. Jeg skal teste den øyekremen. Jeg har brukt en fra clinique, men da tester jeg denne nå. Perfekt siden den ble tom i dag. Hvite joggesko og øyekremen ble dagens kjøp, synes det var veldig fornuftlig!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Den er virkelig helt FANTASTISK god! Tryller bort mørke ringer på en måte jeg aldri har sett en krem gjøre før, haha 😀 Så digg Anja, det syns jeg du fortjener! Hvite joggesko må man jo ha nå på våren 😀 Helgeklem <3

 2. Takk for gode tips! Hvis du skulle valgt et produkt, hvilket ville det vært?

  1. kristinaandersen

   Ååå, vanskeliiiig! Alle disse bruker jeg jo hver eneste dag og like mye, så det er nesten umulig å si. Men kaaanskje beautyblenderen? Den har gjort sminkingen så utrolig mye lettere 😀

 3. Takk for kjæmpegode tips og ikke minst tilbud! Her var det mye jeg vil bestille 😀

  1. kristinaandersen

   <3 så gøy du likte det

 4. Filifjonka

  Takk for gode tips!:)

  Men jeg lurer: Hvorfor er det bedre å bruke Beautyblender enn å bruke fingrene? Jeg bruker alltid fingrene og syns det funker helt supert jeg:)

  1. kristinaandersen

   Min grunn er hovedsaklig at sminken blir sende så sykt «feilfri» ut, da den bare gliiir over huden ved hjelp av blenderen og sitter også lengre 🙂

 5. Flere av tingene er utsolgt 🙁

  1. kristinaandersen

   Jeg vet, Oda :/ Beklager! Kommer helt sikkert tilbake på lager asap <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *