Nye o.b.® ProComfort™

Annonse for o.b.®, ProComfort™.


Sommer og varme soldager nærmer seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente! Jeg vet ikke med dere,men jeg klør i fingrene etter alt det morsomme som skal skje fremover. 17.mai, festivaler, sene vennekvelder,båtturer, vannscooter, reiser og bare masse glede! Så mye bra å se frem til! Er det noen av dere som skal til Palmesus her i Kristiansand? Eller er det noen som skulle ønske, men kanskje ikke fikk kjøpt billetter før alt ble utsolgt på rekordtid? Da har jeg en aldri så liten gladmelding til deg!

P A L M E S U S + o.b.® = S A N T
🌴☀️💛⛱🍹🍉

I samarbeid med Palmesus har nemlig o.b.® en superkul kampanje på gang! Nå kan du vinne billetter til festivalen hvis du kjøper to pakker med o.b.® i butikken, tar vare på kvitteringen, og sender ob til 2242. Så her er det bare å hamstre, girls! Som dere kanskje også ser så har o.b.® kommet med en nyhet i fresht design: o.b.®, ProComfort™ med Dynamic Fit™ teknologi. Den har nemlig 3D utfolding som tilpasser seg kroppen din når tampongen kommer på plass. Komfort er jo superviktig!

6 kommentarer

 1. JATAKK! Så genialt 😀

  1. kristinaandersen

   Ikke sant 😀

 2. Kristine

  Skulle ønske du reklamerte for mensenkopp istedenfor! #miljø

  1. kristinaandersen

   Hehe, never. Der går grensen for meg :O

 3. Så genialt! Jeg kjøpte to pakker i helgen 😀

  1. kristinaandersen

   Yay!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *