HELGEBUKETTEN

f o r  t h e  w e e k e n d  ❤

Friske blomster er et must hver eneste uke her i heimen, det må liksom bare til. Og nå har jeg fått et nytt ‘rituale’ med å kjøpe inn helgebuketten på torsdager. Denne dagen shiner jeg også over leiligheten, slik at jeg kan gå inn i helgen allerede fra fredagen av med lave skuldre og slippe kjipe oppgaver. Jeg har blitt så glad i rødt den siste tiden, og syns det frisker litt opp i leiligheten som ellers går mye i hvitt, sort og grått. Nå gleder jeg meg bare til pionene kommer i butikken – den fineste blomsten jeg vet om. Rosa, røde og hvite fargenyanser er så fresht på blomster syns jeg. God helg, dere!

8 kommentarer

 1. Cathrin

  Pssssst!Peonene har kommet 🙂

  1. kristinaandersen

   Whaaat! Hvooor Cathrin?? 😀

 2. Såå fine blomster <3 god helg kristina <3

  1. kristinaandersen

   God helg Sandra <3

 3. Madeleine

  Ååå si fin <3 Jeg sitter og blar gjennom interiørarkivet ditt, så mye inspirasjon 🙂 Jeg kom over dette innlegget http://m.kristinaandersen.blogg.no/1478266569_soverommet_mitt.html
  hva har du i den lyserosa vasen fra Lyngby? Klarer ikke helt se om det er en blomst eller hva, men det så veldig fint og enkelt ut 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine 😀 Det er rett og slett en fjærpenn, haha 😀 Klem!

   1. Madeleine

    Hahaha, herlig 😂😂 Ikke rart jeg ikke skjønte hvilken blomst det var😅 God lørdag 🌼🌸🌹

 4. Nydelig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *