FASADEVASK OG SKRUBBING

Det ble et ublidt møte med balkongen etter denne vinteren, det er i hvert fall helt sikkert. Altså, hvor skittent kan det bli på en liten uteplass egentlig? Helt ekstremt skittent skal jeg fortelle deg. Merkelig nok var det jord over alt, masse grønske og rester av fuglemat – jeg er nemlig helt manisk med å tro at fuglenes liv avhenger av meg (og bare meg) når det er kaldt ute…. Så i går var den store rengjøringsdagen utendørs her i heimen, og det tok nesten fire timer. Jeg tørr nesten ikke tenke på hvor lang tid det tar å skrubbe et helt hus med stor terrasse og hele pakka?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Bretter opp arma og skurer til den store gullmedaljen. Sånn er jeg 😉 Men fra spøk og til alvor, et aldri så lite tips kanskje ikke alle vet om? Et middel som heter husvask. Eller fasadevask som det også heter. Det funker helt gull hvis du vil få uteområdet og fasaden din skinnende ren, uten å nødvendigvis måtte male på nytt i tillegg. Ble helt overrasket over hvor effektivt dette var etter noen minutters virketid. Alt driten rant liksom bare av, og det var en fryd for øynene. Litt skrubbing med rent vann og masse skyllinger senere, var balkongen god som ny igjen. Helt utrolig med tanken på all grønsken og det som var der ute. Men til neste år ønsker jeg meg en hageslange! Det tar på tålmodigheten når man ikke har det og må fylle opp 30 bøtter med vann for å skylle uteområdet. Sånt blir man hissig av.

Voksenpoeng til meg! Dagen ble avsluttet med årets første grillkveld, etterfulgt en tur avgårde for å kjøpe dopapir på tilbud etterpå. Nå har jeg intet mindre enn 74 do-ruller stappet inn i tilbudsskapet mitt, og det gir meg rett og slett skikkelig ro i sjela.

Ha en nydelig torsdag, godtfolk ♥

32 kommentarer

 1. Haha! Love it <3 Kan du dele et innlegg om tilbudsskapet ditt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tilbudsskapet er herved mitt nye favorittord 🙂 Det kommer snart <3

 2. Katrine L

  Kan vi snart få se tilbudsskapet?? 😂😂

  1. kristinaandersen

   Haha, ja! Jeg dør 😀 Snart <3

 3. Kristin

  Syns du kunne spandert før og etter bilder av uteplassen din for oss som blir tilfredstillt av slike bilder, haha 😀

  1. kristinaandersen

   Her ser dere jo i hvert fall før 😀 Så får dere se etter så fort jeg har satt ting på plass <3

 4. Når får vi se tilbudsskapet?? Jeg elsker også tilbudshamstring <3

  1. kristinaandersen

   Snart, jeg lover! 😀

 5. God torsdag! Håper dere er like heldig med været som det vi er i Tønsberg ☀️

  1. kristinaandersen

   Sol hos dere også Lena? Såå deilig!! Her er det grillings igjen til middag og bare glede 😀

 6. Hahaha! «Sånt blir man hissig av». Tenk at du kan lage et blogginnlegg om BALKONGVASK og likevel få folk til å le… Ganske imponerende! Ha en nydelig torsdag, Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Ting jeg aldri trodde jeg skulle skrive om… Kremt, aha! Så herlig at du likte det, må bjuda på hverdagslivet i blant 😀 Ha en super dag du også, Linn <3

 7. Haha, ro i sjela av doruller! Jeg bare elsker bloggen din, og humoren din. Du skriver så morsomme ogbærlige innlegg, og det er få blogger jeg finner så inspirerende som din. Må også få si at du blir penere og penere for hver dag, spesielt etter at du valgte å gå all naturell😘 håper du får en nydelig torsdag (og helg når den tid kommer). Stå på, Kristina!❤️

  1. kristinaandersen

   TAKK Anita, så sjukt hyggelig å høre <3 Nå ble jeg kjempeglad 😀 Heia all naturell, man er jo så fresh som man er under alt sparkelet! Håper torsdagen din er fin? Klem

 8. Haha, dævver. Nå kan matforgiftningen bare komme, Kristina er som sprederen: alltid beredt!

  1. kristinaandersen

   HAHA, ler! U know it 😀

 9. Jannicke

  Når får vi se tilbudsskapet?

  1. kristinaandersen

   Asap! Jeg må bare rydde gjesterommet først, det ser heeeelt bomba horehus ut :p Men snart, jeg lover!

 10. Jeg har også et tilbudsskap! Elsker å se på alle tannkremtubene, deodorantene, tannbørstene, dusjsåpene, og barberbladene blant alt det andre som lyser mot meg når jeg åpner døra. Som du sier; det gir SKIKKELIG ro i sjela. Jeg skulle ønske vi hadde sånne kupongblad som i USA hvor man kan klippe ut, samle og gå i null på butikken 😀 Da hadde jeg gått bananas.

  1. kristinaandersen

   Haha, da hadde det klikket for meg! For en drøm 😀

 11. Susanne

  Har du naboer med balkong/vindu rett under balkongen din?
  Jeg blir alltid så stressa for at vann og skitt eller snømåking fra oss skal lande ned på naboens inngangsparti osv. !:p

  1. kristinaandersen

   Jeg har nabo med balkong, hehe. Huff! Den naboen er derimot ikke favoritten, så jeg håper nesten hun fikk litt vann i hue jeg :p

 12. Hvor har du kjøpt treningsjakka? Så fin!!

  1. kristinaandersen

   Den er fra Nike, noen år gammel <3

 13. Så flink du er Kristina og så fint innlegg :). Hvor kjøper du det rengjøringsmiddelet ? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Jeg lånte mine foreldre sitt, men bare google «fasadevask» så finnes det alle veier 😀

 14. ThereSe

  Altså, hvorfor skaffet ikke jeg meg en slik skrubber når jeg vasket min balkong?? Brukte gulvklut utenpå moppen som jeg måtte skylle opp x-antall ganger pga all shiten!!! Som hadde samlet seg i den. Ble og hissig av å fylle tusenvis av bøtter, og tenkte det samme som deg; hageslange må man nesten bare ha – enn om den kun brukes til årlig utevask!

  1. kristinaandersen

   Haha, neeei! En slik skrubber er gull verdt til slike ting 😀 Og hageslange, da.

 15. Det var faktisk et skikkelig voksenpoeng til deg! Tusen takk for tips med vaskemiddelet, det må jo bare prøves! Har en superkoselig og fin terrasse med fine utemøbler og grill, men den er alt annet klar for sommeren… Føler også jeg har ro i sjelen når jeg har det lille rommet i leiligheten stablet med vaskemidler og ikke minst en haug med dopapir. Et tegn på at vi begynner å bli voksne 😉
  Ha en fin helg 😀

  1. kristinaandersen

   Ooo så spennende Lisa! Prøv det, du kommer til å bli sjokkert hvor bra det funker 😀

 16. Gubben min skrubbet terrassen vår her forrige helg, han brukte feiekost/savakost 😂🤣 Den ser ikke ut lengre så jeg må kjøpe ny. Meeeen, over til en annen sak, hvor er det tilbud på dopapir? 🤣♥️

  1. kristinaandersen

   Haha, leeer!! Rema 1000 og coop obs <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *