1 0 S P Ø R S M Å L

Drømmejobben din, sånn egentlig?

Gravejournalist. Det var hele tiden planen min å bli journalist, men så måtte jeg utagere litt (mye..) i tenårene og heller starte med blogg av alle ting. Det er jo bare til å takke høyere makter for at det gikk så bra som det gjorde, ehe. Men drømmejobben er slik jeg ser det nå å være nettopp gravejournalist. Jeg er helt gal etter å lese om kriminalsaker, mord, kidnappinger og slike ting. Jeg ble ferdig med å lese boken Drapene i Baneheia for noen uker siden, og denne boken gikk rett til hodet på meg. Typ: dette må jeg finne ut av, NÅ. Har tvingt både Geir, Celina, Belinda og Ida til å lese den, så nå har jeg i det minste noen i diskutere den med. Jeg elsker å undersøke, lese meg opp og gjøre meg en mening om sakene – selvfølgelig etter grunndig jobb i forkant. Når jeg tenker meg om opptar disse FBI-greiene jeg kan sette i gang med alt for mye av tiden min…

Hvilket talent ønsker du deg?

Jeg vil kunne synge! Det er alt jeg har ønsket meg helt siden jeg var liten jente. Og til tross for at mine foreldre mener jeg stod bakerst i køen når sangstemmer ble delt ut, så har det aldri stoppet meg fra å tro jeg er Beyonce likevel. Jeg mener faktisk at vi har en film liggende hjemme hvor jeg står på jenterommet med q-tips limt til ansiktet (mikrofon vet dere…), mens jeg shower med full one-girl konsert til Spice Girls. Skal jeg prøve å finne den? Haha!

Det mest avslappende stedet du har reist til?

Hawaii…. Ah, for et lykkelig sted!

Avsporing: burde jeg få meg langt hår igjen? Jeg savner det litt!

Beste måten å starte dagen på?

Her er jeg ganske enkel! Gi meg en kopp kruttsterk kaffe, en fresh frokost og sol på balkongen sånn at jeg kan spise ute – da er jeg ganske så happy altså 😉 Gjerne etterfulgt av en sporty langtur i marka med godt selskap, sånn før klokken har bikket 11.00. Nevnte jeg at jeg er en morgenfugl uten sidestykke? Haha!

Hvilken filmsjanger er din favoritt?

Action! Og romantikk. Og alt av filmer som er basert på hendelser fra virkeligheten. Gjerne innen mord eller kidnapping, sånn med fare for å høres helt gal ut her siden jeg først er så godt i gang….

Hoppe i fallskjerm eller hoppe i strikk?

Er jeg rar som alltid har tenkt at det å hoppe i fallskjerm føles ekstremt mye tryggere enn å hoppe i strikk? Det er sikkert helt feil, men det er nå sånn jeg tenker. Skulle jeg valgt måtte det uansett bli fallskjerm. Fy søren så kult det ser ut! Jeg skulle egentlig hoppet over Dubai når jeg var på ferie der, men bihulebetennelse stoppet meg fra å kunne krysse det av på bucketlisten… Next time!

Noe andre mennesker digger,
men du bare ikke forstår?

Game Of Thrones. Altså, er det bare meg som overhodet ikke forstår fasinasjonen av denne ekstremt spesielle tv-serien? Det føles i hvert fall sånn. I tre år nå har jeg hørt alle mase i vei om tingene som skjer i denne serien, og etter å ha blitt helt svimmel i hodet av å høre på alt – har jeg faktisk prøvd to ganger å se den selv. Men jeg bare liker den ikke! Faktisk hater jeg den. Godt mulig det er en kombinasjon med at jeg syns de er stygge med hestene og dyrene i tv-serien, og ja – selv om jeg vet det bare er på film så blir jeg altså heeeelt dårlig. Ikke noe for meg. Jeg slo av og trykket heller play på Dexter etter to episoder av GOTH.

Hvilken filmtittel beskriver deg?

Pursuit Of Happiness, kanskje?

Hva holder deg våken om nettene?

Tanken på døden. Det er ingenting i denne verden jeg frykter mer enn døden. Ikke nødvendigvis for meg selv, men for de jeg er glad i. Jeg klarer bare ikke forstå hvordan jeg skal se poenget i livet den dagen jeg ikke har familien min rundt meg lengre. Og begynner jeg å tenke på dette blir jeg fysisk kvalm… Jeg må egentlig ikke tenke på det, fordi jeg kan begynne å grine på sekundet. Derfor: over til neste og siste spørsmål! Jeg har tross alt planer om å lage meg en dritfin onsdag.

Noe du gjør, men burde slutte med?

Stalker gamle flammer og kjendiser på både facebook og instagram og driver etterforskning på deltid her også. På ting jeg overhodet ikke har noe med, selvfølgelig. Søkeloggen min ser typ slik ut hvis jeg først setter i gang: why the hell did selena and justin break up again, what happend, will they get back together CAN ANYBODY PLEASE ANSWER ME BEFORE I KLIKK TOTALT AND LOOSE ALL MY SLEEP? Klarer bare ikke la være.

59 kommentarer

 1. Camilla

  Synes lengden du har på håret kler deg kjempe bra 😊

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! SAvner likevel det lange, hehe. Vi får sjååå 😀

 2. Blog on fire giiirl! Kjenner meg igjen i dette med stalking haha 😉

  1. kristinaandersen

   Thanks guuurl! :*

 3. Hehe, jeg klarte heller ikke Game of Thrones med det første.. Følte jeg MÅTTE se den, fordi alle prata om den og den skulle jo være så bra – så jeg satte i gang med første episode.. og så den andre, så tok det en evighet før jeg klarte noen flere epsioder.. til slutt måtte jeg se den sammen med kjæresten, som allerede hadde sett den engang.. nå har vi pløyd igjennom sju sesonger på veldig kort tid 🙈 hadde aldri klart det ellers, men den er altså bra 🙂 Når man bare kommer inn i det 🤗

  1. kristinaandersen

   Haha! Da har du jobbet godt, Lena 😀 Jeg har gitt opp jeg, den var bare ikke noe for meg. Men alle andre liker den jo, så helt sikkert meg det er noe galt med :p

 4. Hvor har du kjøpt den nydelige mørkeblåe kjolen nederst? 😍

  1. kristinaandersen

   Den er kjøpt i Barcelona, på ei litta koselig sjappe jeg dessverre ikke husker navn på <3

 5. Katrine L

  Så gøy!! Ja til mer humor som nå og slike innlegg 🙏🏼😍

  1. kristinaandersen

   Wihuu, så gøy det faller i smak <3

 6. Har du sett filmen Room? Den er SYKT bra, tipper du liker den om du liker kidnapping og drap og sånn 🙂

  1. kristinaandersen

   Sett den! Ekstremt bra film, en av de bedre 🙂

 7. Helt enig med Game of Thrones! Fatter bare ikke hva som er så fengende med den serien..
  Nei, gi meg heller litt krim. Criminal Minds er en av mine favoritter! Skjønner jo at det er fiktivt, men det finnes mennesker der ute som har de problemene som blir fremstilt og det gjør meg så fascinert!
  Menneskehjernen ass, den kan finne på å gjøre de merkeligste ting 🙂

  Altså, ikke at det nødvendigvis er så positivt i alle tilfeller, men jeg klarer ikke la være å bli nysgjerrig uansett, haha!

  1. kristinaandersen

   Criminal Minds har jeg faktisk ikke sett! Kanskje på tide å gi det et forsøk?? Blir nyskjerrig jeg å, haha! Klarer liksom ikke la være.

   1. Jeg ELSKER Criminal Minds, men den serien er SÅ sinnsykt creepy! Ikke se den alene på kvelden før du legger deg, sinnsykt skummel serie 🙈

   2. What!! Har du ikke sett Criminal minds? Da har du gått glipp av noe stort. En bedre serie skal man lete lenge etter. Måten vi får innsikt i hvordan man kan finne en morder basert på en «profil», er utrolig fascinerende. Og i tillegg er skuespillerne veldig dyktige (og noen veldig flotte å se på) . Søk opp Shemar Moore, så skjønner du hva jeg mener😍 Denne anbefales på det sterkeste, Kristina😀

   3. kristinaandersen

    Æh, herre!! Er det sant?? GREIT, da skal jeg sjekke den ut Anita 😀 Hvooor finner jeg den?? Skal trykke play allerede ikveld når jeg er ferdig med jobb 😀 Men ser LH her sier den er skummel, og jeg er ei pingle… Haha!

 8. Du må se på tv kanalen id investigation om du har den! Der er bare ekte fortellinger om drap og folk som forsvinner, kjempe spennende! Tror alt er i USA.

  1. kristinaandersen

   Oh, håper jeg har den!! Hvis ikke, hviken tv-pakke må jeg kjøpe?? Haha 😀

   1. Er på canal digital, kanal 54, har den med foreldrene mine men ikke med meg selv :/

   2. kristinaandersen

    Pokker, da har jeg den ikke! Får ta meg en telefon til GET og høre hva de driver med :p

   3. mente ikke kanal 54 men finner den her ved å trykke 54 på kontrollen!

 9. Tips til dritspennende serie på netflix Psykiateren eller the alienist som den heter orginalt
  Er kun en sesong enda,men episodene fløy!!
  Du kler denne lengden på håret -kan vel ha clips om du vil ha lngre innimellom? Plus håret ditt vokser jo også 🙂

  1. kristinaandersen

   Wiii! Takk for tips Lin, skal sjekkes ut asap 😀 Så gøy! Og ja, clips fungerer fint – det er bare så innmari tungt å ha på syns jeg 🙂

 10. Anbefaler filmen «We need to talk about Kevin». Utrolig spennende film 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Ina!

 11. Hehe, du er nok også typen for å se på ID investigation kanalen😂👌🏼 Jeg måtte ha meg en pause siden alle historiene gikk til hodet på meg. Kan forsatt gå og tenke på episoder som jeg så for 2 år siden.. er nesten skremmende!😅 Kjenner meg helt igjen i fascinasjonen din!

  1. kristinaandersen

   Hjeeelp… Er sprøtt hvor besatt man kan bli av slike ting altså, haha :p

 12. Har du set Changeling med Angelina Jolie? 🙂 Den er baseret på en virkelig historie, om en mor som får kidnappet sit barn og en seriebarnemorder.

  1. Eller filmen Erin Brockovich, som også er baseret på virkelig hændelser 😀

   1. kristinaandersen

    Herregud, nei! Men dette hørtes ut som helt i min gate! Takk for tips Anne 😀

 13. Har forsøkt med et par ganger på GoT, men jeg klarer det bare ikke. Kanskje en gang i fremtiden lol.

  Og ja, som vedkommende over meg sier, se criminal minds. Jeg har sett hva du liker og jeg tror vi har ca samme typ smak i serier og film!

  1. kristinaandersen

   Da skal jeg gi CM et forsøk, Lila 😀 Men hvor finner jeg serien??

   1. Tror Criminal Minds fins på TV2 Sumo – litt usikker!

 14. Så gøy med slike spørsmål, føler man blir enda bedre kjent med deg. Digger svarene og deg som person, du virker så morsom, herlig og jordnær☺️ Haha helt enig i det om game of thrones, liker det heller ikke og skjønner ikke hvorfor alle andre gjør det😂🙈

  1. kristinaandersen

   ÅÅ <3 Tusen takk Julie, så KOSELIG å høre 😀

 15. Jeg har en spennende sak til deg. Har du hørt om Birgitte Tengs saken? Anbefaler deg å lesa boka «hvem drepte Birgitte tengs» eller høre første sesong av podcasten «uløst» som tar for seg saken.

  1. kristinaandersen

   Den har jeg hørt om! Og ja, jeg har superlyst til å gjøre begge deler, er bare redd jeg blir enda mer gal av dette. Men kanskje jeg bare skal la det gå, hehe. Takk for tips Silje 🙂

 16. Du er ikke den eneste angående GOT, jeg begynte å se på, også er det en scene med en hest og sverd, og jeg blir livredd. Skrur av :p Haha. Klarer ikke se noe som helst av film eller serie der de er slemme med dyr. Ja, vet det er skuespill, but still. I feel you 😉

  1. kristinaandersen

   Amen, Ida <3

 17. Tanker om døden har også alltid skremt meg. Jeg har dyttet de vekk fordi jeg nærmest har fått pustebesvær og tenkt at jeg ikke overlever å miste et familiemedlem. I september mistet jeg faren min av kreft etter en intensiv sykdomsperiode som jeg ser tilbake på som et mareritt. For å være ærlig så lever jeg fortsatt i marerittet. Smerten er der hver dag, men den blir enklere å leve med dag for dag. Hadde jeg visst at jeg skulle miste pappa i en alder av 24 år, hadde jeg nok vært flinkere til å åpne opp for tankene om at det kunne skje, slik at sjokket ikke ble så stort. Og at jeg kanskje hadde vært bedre forberedt? Om man noen sinne kan bli forberedt på en slik sorg.
  Vet ikke helt hvor jeg ville med dette, annet enn å gi deg et lite råd – fra en som selv ikke kunne tenke på å miste familie.

  1. kristinaandersen

   Så utrolig trist å høre du mistet pappaen din Anja :/ Kan ikke en gang tenke meg hvor forferdelig tøft det må være, jeg sender deg virkelig verdens største klem <3 Jeg tror aldri man kan forberede seg på noe sånt, og det skal man heller ikke måtte gjøre mener jeg. Man må nyte og ha det fint sammen så lenge man kan, det er jo nettopp det som gjør livet godt. Alle ting tanker til deg, skjønne jenta <3

 18. Så bra at du også har lest Drapene i Baneheia. Jeg har lest den og den gikk til hodet på meg også, Det er en bok det virkelig er verdt å diskturere, samtidig som det er en vanskelig bok å diskture. Men gøy å høre at du også har lest den 🙂 Ha en fin kveld videre flotte deg!

  1. kristinaandersen

   Så enig Mina, saken er jo så ufattelig tragisk :/ Men likevel ikke noe man skal feie under bordet hvis enkelte ting stemmer.. Ønsker deg en fin dag <3

 19. Du har ikke sett castle? Både romantikk, action og krim i en smekk, elsk<3 Tror du hadde likt den.

  1. kristinaandersen

   Nei, men takk for tips Liana <3 Hvor ligger den?

 20. Er så gøy med disse innleggene! Du er så god! Og jeg syntes lengden du har på håret nå er superfin <3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Gjør meg glad å høre <3

 21. Sunniva

  Alle sesongen av criminal minds ligger på viaplay 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Sunniva! 😀

 22. Kvar er kjolen på bilete nr. 2 frå? 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 23. Etter at jeg mistet pappa for 2 år siden, har jeg blitt enda mer redd for at jeg plutselig kan dø, eller at flere rundt meg forsvinner. Den sorgen og utmattelsen har jeg ikke lyst til å kjenne på igjen, noen sinne. Jeg var ikke forberedt på noen som helst måte å miste min far når jeg var 24. Han var bare 46. Det er klart at man ikke kommer over den sorgen, men man lærer seg å leve med den. Det jeg egentlig vil frem til, er at med en gang man begynner å tenke på å miste noen, så må man heller snu tankene til hvordan man skal gjøre tiden man har sammen best mulig. Jeg lærte fort etter pappas død at ting ikke varer evig, og at man ikke vil angre på at man brukte for lite tid sammen med de man er glad i.. Det er så viktig! <3 <3

  1. kristinaandersen

   Det forstår jeg så utrolig godt Charlotte 🙁 Får vondt i hele hjertet når jeg leser sånne kommentarer.. Er så sant det du sier – ingenting varer evig. Man må bruke tiden sammen, og man må bruke den godt. Verdens største klem til deg <3

 24. hahahaha siste!!! du er hysterisk morsom! skulle ønske du var min BFF!<3<3<3

  1. kristinaandersen

   <3 Ååå :*

 25. Elisabeth

  Kjente meg (dessverre) alt for godt igjen på den siste der, har tatt mange timer søvn fra meg ja, hehe! Selv har jeg ikke, og kommer nok heller aldri til forstå meg på GOT.
  Ser at noen anbefaler Criminal Minds lenger opp i kommentarfeltet, og den anbefalingen støtter jeg helt og holdent. Finnes på TV2 Sumo 🙂 <3

 26. «CAN ANYBODY PLEASE ANSWER ME BEFORE I KLIKK TOTALT AND LOOSE ALL MY SLEEP? » HAHAHA, du er så utrolig morsom å følge Kristina. En av de beste her i Blogg norge

  1. kristinaandersen

   Ååå, haha! TAKK Sanne <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *