TANKER OM UTEPLASSEN

Innlegget inneholder annonselenker.


Hodet mitt bobler over av inspirasjon om dagen, og jeg klør i fingrene etter å sette i gang med mitt neste interiørprosjekt. Nemlig uteplassen! Dette året skal det bli ordentlig deilig stemning ute på balkongen min, og jeg er godt i gang med å planlegge 🙂 I forrige uke løftet jeg ned alle hagemøblene i garasjen, vasket de etter en lang vinter og gjorde de freshe til en ny sesong. I morgen skal jeg vaske ned selve uteplassen, ta opp møblene igjen og bare ta en skikkelig vårrengjøring. Det trengs! Jeg tenker selvfølgelig å beholde rottingmøblene jeg alltid har hatt, men under kan dere se litt inspirasjon jeg har laget til meg selv. Kanskje du også ser noe du liker? ♥

Loungesofa HER • Blomsterkasse HER • Plastmatte HER
Lysslynge HER • Kurv HER • Hageslange HER • Teppe HER

Gulvmatten i plastikk har jeg allerede bestilt, det er perfekt å ha utendørs da det tåler all slags vær. Lysslynger er også bestilt, så nå mangler jeg bare at lillebror kan stikke snuten innom for å legge opp noen kontakter utendørs. Kjekt med en elektriker i familien, selv om han i kjent stil tar det dobbelte i pris av hva andre ville gjort…. Haha! Ellers har både Søstrene Grene og Plantasjen utrolig mye fint til uteområdet nå 🙂 Jeg var innom førstnevnte for ett par uker siden og spaserte fornøyd hjem igjen med ikke mindre enn fem blomsterkasser som skulle henge på verandaen min. Lite viste jeg da at jeg hadde kjøpt kasser som var ment til dukkehus, og derfor overhodet ikke var store nok til å henge over rekken min… Kanskje ikke rart de kostet typ tretti kroner? Så her må jeg altså på jakt igjen, hehe. Og så må jeg kjøpe utepotter også! Hva tenker dere, svarte eller hvite blomsterpotter? Jeg er så i tvil!

9 kommentarer

 1. Martine

  Mye fint! Svarte blomsterpotter 🙂 <3

  1. kristinaandersen

   Svart er alltid en sikker vinner 🙂 Men hvitt er så fiiint!

 2. Her var det mye fint.

  1. kristinaandersen

   Gøy du likte det 😀

 3. Madeleine

  Hei Kristina 🙂 Såå mye fint ! Du får ikke gitt ut noe rabattkode på room21 eller interiør24? Eller Hansen & co?😄 har du noe samarbeid med sistnevnte forresten? De har så mye fint!
  Ser ut som du har kost deg masse på ferie🌸 Jeg syns ikke du ser noe større ut på bildene , så det er nok noe du ser mest selv 😄🌸

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine! Det tviler jeg sterkt på at jeg får til da jeg ikke jobber med noen av nettbutikkene :/ Takk søta, så god du er <33

 4. HVITE

 5. Hvitt og svart, begge deler er kult. Men spørs kanskje på det andre stæsjet du skal ha på balkongen og hva slags stil. Hvit er jo mer sommerlig og romantisk og enkelt og pynte fint med til f.eks 17 mai. Sort er mer heavy men kan sikkert bli kjempe lekkert om man har en strammere linje og ingenting er som knall farger i svarte Potter og kasser. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Klem tilbake Anja <3 Enig i at begge deler er kult, så jeg får ta meg ei skikkelig titterunde 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *