WHEN IN ITALY …

På en varm sommerdag i Italia er det ingenting som er bedre enn å lene seg tilbake, myse mot sola og nyte en iskald limoncello på en av de koselige fortauskafeene. Sitronlikøren Capri er verdenskjent for, som bare smaker så himla godt! Når man dyrker frem sitroner på størrelse med vannmeloner, er det vel ingen tvil om at man kan lage digge sitrondrinker så det synger etter 💛

o n e  l i m o n c e l l o , p l e a s e  🍋

Denne italienske klassikeren har jeg faktisk snikt til meg oppskrift på, og gjett om jeg skal prøve å lage den så fort som mulig! Får jeg det til, så skal jeg selvfølgelig dele oppskrift med dere. Dette må jo være den perfekte drinken å servere hvis man skal hoste girlsnight en varm sommerkveld, ikke sant?

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

10 kommentarer på “WHEN IN ITALY …

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, klart vi er <3 Hilde kommer til meg i morgen, og er en av mine absolutt nærmeste venner 🙂 Men jeg verken blogger om eller viser venninnene mine ofte på bloggen, med mindre det skjer noe helt spesielt jeg føler for å knipse bilder av 🙂 Klem!

 1. Tirilkb skriver:

  Så snapstoryen din angående panikk over cruise-kiloene, og måtte bare legge igjen en liten kommentar. Jeg føler deg SÅ sykt! Er på utveksling i Australia om dagen og koser meg liiitt for mye som har resultert i 10 ekstra kilo siden januar. Trener som en gal men klarer ikke kontrollere mat/godte-inntaket så det går greit i pluss de fleste dager. Og ja, det går jo selvfølgelig egentlig helt fint, det er absolutt ikke noe å stresse over, men ja… la meg bare si at jeg kjente meg igjen. Lett å få panikk når «sommerkroppen» står for tur, men det som egentlig hjelper er jo å endre fokus og fokusere på delmål. Mitt mål om dagen er å klare å si nei når kroppen roper ja. Gått litt opp og ned foreløpig men små steg i riktig retning hjelper. Gjør det for helsa og ikke for utseende. Lykke til, heier på deg ❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, ler meg ihjel!! Er så fort å gå på en smell når man er glad i å koooose seg altså. Kjente denne sommeren kom hakket for tidlig, men det gjør den vel egentlig merkelig nok hvert eneste år :p Må lære meg å si mer NEI jeg også, alt trenger ikke gå ned i mathullet…. Haha! Klem!

Comments are closed.