EN PERLE I ITALIA

Åh, vakre Capri ❤️ Hvor skal jeg starte? Jeg er så heldig at dette er andre gangen jeg er på dette fantastiske stedet, og en ting er sikkert – her skal jeg tilbake igjen. Men da for ett par dager, slik at jeg kan finne litt roen og bare nyyyyte sånn skikkelig. Capri minner meg faktisk litt om Cannes, bare en hakket mer jordnær og vakker versjon. Det er bare en så fantastisk deilig øy! Krystallblått hav så langt øyet kan se, en amazing utsikt, murhus bygd oppover de høye fjellene, sjarmerende lokale butikker hvor du kan finne de fineste skatter og flotte designerbutikker på rekke og rad. Alt dette kombinert med fantastisk god mat og hyggelige italienere. Hva mer kan man ønske seg? Jeg er totalt frelst.

C A P R I  I N  I T A L Y

Se på dette da, dere! Første synet man ser når man hopper av speedbåten fra Napoli og ankommer lille Capri. Den turen tar cirka 45 minutter og koster ikke mer enn 20 euro – verdt hver eneste krone. I bunnen av Capri finner du lokale sjapper hvor du kan finne unike skatter til en billig penge, de har f.eks utrolig mange fine hvite strandkjoler, hatter, heklede tunikaer og slike ting. Her finner du også et lite utvalg spisesteder, og her kommer et tips – sett deg ned på en av de koselige fortausrestaurantene her og bestill deg en limonella som Capri er kjent for. Helt magisk digg og skikkelig forfriskende i varmen! Men viktigst av alt: hopp i en taxi uten tak og kjør til toppen av Capri. Det er her magien skjer.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Sentrum i Capri er muligens det fineste stedet jeg vet om, så utrolig sjarmerende og fint at jeg blir helt varm i hjertet! Postkortverdige motiver hvor enn du ser, og bare masse glade mennesker. Hvor unikt er det ikke at du finner butikker som Hermes og Miu Miu side om side, samtidig som lokale italienere selger ferskpresset sitronjuice fra små trevogner på de fleste gatehjørner? Elsk! Limoncello og ferskpresset juice av sitron er med andre ord et must når man er i Capri. I sentrum på toppen finner du også en haug av restauranter, hvor det er perfekt å slå seg ned for en digg lunsj eller middag, samt et duggfriskt glass rosé. Bare vær obs på at prisene på øya er skyhøye, hehe. Vi bestilte oss to pizzaer, to glass vin og hver vår brus. Regningen? Nesten tusen kroner. Og to bittesmå drinker? Over tre hundre kroner. Capri er med andre ord ikke et sted man drar for å besøke i en uke eller to, da blir lommeboka tom (og kredittkortet spengt…) relativt raskt vil jeg tro. Men et par dager her? Mer enn gjerne.
Italia skal jeg definitivt tilbake til innen kort tid 🙂 Et av mine absolutt favoritt reisemål! Jeg vurderer faktisk å droppe jenteturen til Cannes denne sommeren, og bytte om hele reisen til Capri. Så fint er det altså, og jeg lengter tilbake allerede. En sjelden perle i Italia, rett og slett ❤️


Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

23 kommentarer på “EN PERLE I ITALIA

 1. Ada skriver:

  Hei! Elsker reise innleggene dine!!!! Synes ikke du skal droppe Cannes. Det er ett av mine favoritt steder. Nest etter Saint Tropez. Får vi se hva som er i posene??

  • kristinaandersen skriver:

   Cannes er nydelig 😀 Men det er Capri også, hehe! Mine to favorittsteder i Middelhavet tror jeg, i tillegg til Santorini. Det er solbriller fra Fendi og ullpledd fra Hermes 🙂 Klem!

 2. Andrea skriver:

  Kunne du delt hva du har kjøpt?
  Hilsen en som er litt over gjennomsnittet opptatt av designer merker hehe 🙂
  Ha en fin hjemtur og du er helt fantastisk!

 3. Victoria skriver:

  Så utrolig fine bilder! Kan jeg spørre hvordan du redigerer dem, evt hvilket filter som er brukt? 😀 Ha en fin tur videre <3

Comments are closed.