LIVETS GLADE DAGER

Reklame for Royal Caribbean.


Cruiselivet ass… Hadde det ikke vært for at jeg blir helt bolletryne av å være her, så skulle jeg mer enn gjerne bodd her året rundt. Det er ingen sted i denne verden jeg koser meg så mye som jeg gjør på cruise! I dag droppet vi faktisk å gå i land når skipet la til kai, Symphony er så latterlig digg at det fristet mer med en full båtdag enn å trampe rundt i land. Her kan man jo velte seg rundt i (gratis) luksus og verdens beste mat døgnet rundt, så hvorfor ikke? Egen ismaskin er det også her. Hva mer kan man ønske seg på ferie? Drømmedagen spør du meg! Så i dag har vi ikke gjort annet enn å spise fresh frokost, finne to gode solsenger perfekt plassert ved både bar, buffet og svømmebasseng, spist alt for mye taco og burritos, plasket rundt i vannet og bare levd livets glade dager. Magisk! 🍹

Liten funfact: disse to skliene som dere ser en liten del av på bildet under går fra dekk 16 og ned til dekk fem, noe som betyr at du kan skli direkte fra både svømmebasseng og surfebølge til restauranter og godteributikk. Med andre ord: midt i blinken hvis du er glad i å gjøre en skikkelig entrance, haha!

Meg: *trommer løs på tastaturet*
Ida: nå er jeg nyskjerrig hva du har på hjertet på bloggen i dag.
Meg: jeg snakker om mat, da blir jeg ivrig!

Liten quote fra lugaren vår akkurat nå, haha! Men ja, angående dette med mat på cruise, så er det overhodet ikke slik at det bare er usunn mat her. Her finner du noe for alle, og jeg skulle faktisk ønske jeg var flinkere til å prøve de sunne godakene også. Men det er bare noe i meg som gjør det fysisk umulig å velge en fresh salat over en tallerken med nachos. Det bare går ikke! Ikke at jeg prøver så veldig hardt heller altså, for i mine øyne er livet for kort til å ikke unne seg det man vil når man er på feriiii! Her på skipet har vi nemlig funnet oss en ny favorittspot, hvor du finner absolutt alt av taco, burrito og enchiladas med all verdens av tilbehør. Og for en tacoelsker er det jo helt paradis på jord! For å ikke snakke om cheddarsausen som ligger blant tilbehøret, hehe. Den er bare for god! I denne boden har vi altså vært to ganger i dag, og jeg gleder meg allerede til et nytt besøk imorgen 😉

M Y  F A V E  P L A C E  T O  B E

Litt bilder fra det fine skipet vi er på, som faktisk er verdens største. Det er så latterlig stort her at vi har ikke en gang sett halvparten av båten. Hjelpes! Jeg skal selvfølgelig dele en haug av bilder med dere, men her kommer en liten sneakpeak på badeland for kidsa, et av mange bassengområder, vannsklier og verdens cooleste snopebutikk. Og en gigantisk karusell midt mellom alt, selvfølgelig. Det må man liksom ha med når man først skal sette i gang med å bygge livets cruiseskip 😉

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

29 kommentarer på “LIVETS GLADE DAGER

 1. Anja skriver:

  Helt amazing. Kos deg masse og nyt livets glade dager. Det fortjener du. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Tonje skriver:

  Hei! Så utrolig fint det er på skipet. Har sittet å sett på slik reise selv, har utrolig lyst. Kan du skrive et innlegg om hvordan det er på skipet og ved bestilling i forhold til mat, drikke og aktiviteter? Hva er inkludert, og hva er ikke?

  • kristinaandersen skriver:

   Det kan jeg absolutt få til, Tonje! Alt at mat og drikke er inkludert. Og med drikke mener jeg typ eplejuice, appelsinjuice, iste, vann, kaffe og slike ting. Brus og alkohol må man kjøpe utenom 🙂 Klem!

 3. Elina skriver:

  Ser heeelt fantastisk ut!! Jeg har alltid hatt en drøm om å reise på et slikt cruise. Men en ting jeg lurer på, er det all inclusive med i prisen du betaler når du booker deg en plass om bord? Og hva er eventuelle ekstra kostnader?

  • kristinaandersen skriver:

   Når du booker bord tenker du? I noen av restaurantene, ja 🙂 Det er disse vi alltid spiser på. Men så finnes det noen restauranter du betaler i også, jeg har bare ikke hatt behovet for å dra dit 🙂

 4. Anonym skriver:

  Fantastisk fine bilder. Dette skipet skal prøves! Kommer du med rabatter denne gangen også eller? 🙂

 5. Marie skriver:

  Hva tenker du om at cruisetrafikk er noe av det mest miljøfientlige når det kommer til reiser? Ofte må man jo først fly til destinasjonen også forurensen cruisebåtene helt ekstremt.
  Anbefaler deg å se dokumentaren på nrk som det linkes til her: https://www.nrk.no/dokumentar/xl/pa-cruise-til-en-smeltende-isbre-1.13730899
  Hva gjør at du allikevel ønsker å reklamere for dette? Og hvordan stiller selskapet du reiser seg til denne problematikken? Gjør de noe for å redusere utslippene? Det ville jo vært bra i såfall.
  Hadde vært interessant å hørt dine tanker rundt det.

 6. Anita skriver:

  Hei! skulle ønske jeg også kunne få litt sol på kroppen, drømmer meg bort!
  Lurer på hvordan kvaliteten på maten er på de restaurantene som er inkludert? Får du en restaurantopplevelse når du spiser middag, eller er det litt enklere mat på disse restaurantene?

  • kristinaandersen skriver:

   Full restaurantopplevelse, på den ene er det feks tre retters middag hver kveld. Helt magisk <3

Comments are closed.