ALENETID OG SILKEGLATTE LEGGER

Annonse for EFI.


Om jeg koste meg her? Noe så nydelig! Jeg elsker å ha skikkelig alenetid, bruke lang tid på badet og bare senke skuldrene sånn skikkelig. Et digg badekar som dette har jeg dessverre ikke hjemme, men da er jo lykken desto større når jeg er på hotell eller på besøk hos heldige rakkefanter som har. Første jeg gjør da er å hoppe rett i varmt vann, det er virkelig noe av det beste jeg vet! Deilige oljer i vannet, la huden mykne seg skikkelig opp og helt til slutt sveipe over kroppen med barbehøvelen. Silkeglatte legger er det beste jeg vet, spesielt hvis det er kombinert med nyvasket sengetøy. Ah!

Som dere vet sverger jeg til EFI sine barberhøvler, både den litt større høvelen som fungerer ypperlig til hele kroppen, og den litt mindre som er perfekt til f.eks bikinilinjen. Disse høvlene byttet jeg over til for fire år siden, og merk mine ord når jeg sier at jeg aldri kommer til å bytte. Både Intuition og Quattro er skånsomme mot huden og gir meg ikke nupper, noe jeg setter stor pris på. I tillegg er de fine i pris, mye rimeligere enn de svindyre høvlene man kjøper i butikken og et annet pluss er at du selv kan bestemme når du vil ha nye barberblader dalende ned i postkassa. Både penger og tid spart, I like!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om begge høvlene, da de begge er gode på hver sin måte. Men hvis jeg måtte valgt en av disse to, så ville det blitt Intiution. Det er denne jeg har brukt lengst, og den er seriøst min bestevenn i dusjen 🙂 Jeg slipper også barberskum når jeg bruker denne siden den skummer i kontakt med vann, noe som er så enkelt og greit!

I N T U I T I O N

• Inneholder såpe med Aloe Vera og E-vitamin som skummer i kontakt med vann.
• Tilpasset sensitiv hud, samtidig som den hindrer uttørking og gjør huden myk.
• Bladene er drøye i bruk, og det er heller ikke nødvendig med barberskum.
• Den er dermatologisk testet, helt fri for parbener.

Q U A T T R O  B I K I N I

• Batteridrevet trimmer og høvel i ett.
• Trimmeren er i den ene enden, barberblader i den andre.
• Barberbladene inneholder smørestriper med hudpleiende ingredienser.
• Perfekt for bikinilinjen, men også under armene.

• • • • • • • • • • • • • • •

Lyst å prøve du også? Jeg tørr faktisk å garantere deg at du blir fornøyd! 90% av venninnene mine bruker begge disse høvlene, og de er akkurat like happy som meg 🙂 En sikker vinner jeg anbefaler med goood samvittighet, hehe. Quattro kan du bestille gratis startpakke av her HER og Intuition startpakke til halv pris HER. Etter dette kan du selv velge hvor ofte du ønsker å få tilsendt høvler hjem til deg, og dette kan du lese mer om direkte på nettsiden ♥

14 kommentarer

 1. Martine

  Intuition sverger jeg til! 🙂 Fins seriøst ingen bedre enn den. Quattro har jeg ikke prøvd, må teste den. Tror ikke jeg blir skuffet uansett 😉 Ha en fin dag. <3 Klem til deg

  1. kristinaandersen

   ER så enig Martine, det er faktisk livets høvel 😀 Haha! Håper du har hatt en fin påske <3

 2. Takk for tips.Denne er bare så god.

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Beste høvelen.

  1. kristinaandersen

   OhyeS 😀

 4. Hei Kristina 🙂 Vært på påskeferie uten internett så oppdaterer meg på alle innleggene dine i det siste nå. Leste nettopp om dine tips for huden og ble nysgjerrig på BB creamen fra Clarins. Hørt mye bra om den før også, så tror jeg må prøve ut. Hvordan legger du denne? Bruker du hengene/fingrene eller noe redskap for å legge den fint?
  Fortsatt god påske 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Guro <3 Den er supergod! Jeg legger den med beautyblender, det fungerer helt supert 🙂 Klem!

 5. Hei!
  Så for en en liten stund tilbake at du kjøpte deg nye vinglass. Kan jeg spørre hvilket merke? Nydelige og på utkikk etter egne 😊

  1. kristinaandersen

   Magnor Glassverk sine Alba-glass. De er SÅ fine <3

 6. Skal du på palmesus i år?

  1. kristinaandersen

   Jeg er faktisk litt usikker 🙂 Hvis jeg er hjemme i byen så skal jeg nok det 🙂

 7. Går det greit med deg?

  1. kristinaandersen

   Påskeferie 🙂 Alt kjempefint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *