VÅR PÅ SOVEROMMET

Som dere vet liker jeg å endre stilen i leiligheten litt etter årstiden vi er i, en forandring er alltid morsomt og jeg syns det er så gøy med litt nytt! Det er heldigvis ikke alltid så mye som skal til! Denne gangen er det soverommet som fikk seg en liten makeover, jeg var faktisk innom tanken på å male det tilbake til hvitt med grå kalkmaling på den ene veggen bak sengen – men enn så lenge velger jeg å la det være blått enda litt til. Jeg har hatt samme bilder på soverommet i snart to år, faktisk helt siden jeg flyttet inn her – så for noen uker siden bestilte jeg hjem tre nye prints. Jeg ville derimot vente med å henge de opp til litt mot våren, men nå er de på plass og jeg er så fornøyd med resultatet 🙂

★ ★

Hva syns dere? Får en så deilig zen følelse av disse plakatene, jeg! Akkurat det jeg ønsket for soverommet mitt også, her vil jeg liksom senke skuldrene helt og kunne slå meg til ro uten for mye støy rundt meg. Er spesielt forelsket i posteren nærmest vinduet, kombinasjonen av den magiske kjolen med englevinger og en stor flette gir meg helt ro i sjela… Elsk! Sengetøyet har jeg også kjøpt nytt, samt litt nye duftlys, potter og planter. Det er kanskje ikke vår ute helt enda, men hjemme får jeg i det minste en vårlig og digg følelse. Blått, lyseblått, beige og hvitt er noen fantastisk fine farger sammen, og minner meg skikkelig om sommer på sørlandet.

-25% rabatt hos Desenio

Bildene har jeg bestilt fra Desenio.no, og i denne nettbutikken har jeg kjøpt så utrolig mange plakater og prints gjennom årene som har gått. Når jeg tenker meg om er alle slike ting her hjemme derfra, hehe. Blir like fornøyd hver eneste gang! Fra 27 – 29 mars får mine lesere -25% rabatt hos Desenio, ved bruk av rabattkoden «ANDERSEN«. Rabattkoden gjelder alt uten om handpicket -/collobration posters og rammer. Husk at du får fraktfri levering dersom du bestiller for over 599,-

40 kommentarer

 1. God morgen 😊 Takk for tipset, det skal jeg helt klart benytte meg av i løpet av dagen 😊 Jeg lurer på hvor den blusen du viste på Instagram er fra? Helt nydelig 😍 Lag deg en super dag 😊

  1. kristinaandersen

   Heii Elli! Så gøy du fikk bruk for innlegget 🙂 Blusen er fra second female <3 Klem

 2. Martine

  Du hae det jo så fint hjemme! 🙂 Så behagelig soverom! Gleder meg til å flytte, så kan jeg bruke inspo fra din blogg! Ha en fin dag, Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Såå skjønn du er Martine, tusen takk! Kjempekoselig å høre, interiør er jo så gøy 😀 Ha en super dag, klem!

 3. For et lekkert soverom du har.Kunne flyttet rett inn.Takk for rabatter på posters,skal bestilles.

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det falt i smak! Klem 😀

 4. Sicilia

  Nydelig soverom, hvilke farge har du på veggen? 🙂 Har selv planer om å male soverommet i blåfarge og her ble jeg virkelig inspirert.

  1. kristinaandersen

   Jeg har Deco Blue 🙂 Anbefales, den er en drøm og såå fint på soverommet! Klem 🙂

 5. Hva skjer med merkingen av innlegget her?

  1. kristinaandersen

   Krav fra Desenio 🙂

 6. Cecilie

  Hvor er sengetøyet fra? Superfint! 🙂

  1. kristinaandersen

   KID 🙂

 7. Kjempe fint Kristina🙋🏼‍♀️👌🏻 Så herlig med litt planter🌿

  1. kristinaandersen

   Takk Maria <3 Gjør seg med litt grønt 😀

 8. Så fint det ble!! Jeg lurte på om du kan komme med flere antrekksbilder! Synes du er så flink til å finne pene, enkle hverdagsantrekk. Gjerne noe til en bra pris! Kom gjerne med flere buksetips. ☺

  1. kristinaandersen

   Ååå, som jeg savner antrekksbilder, M! Jeg har ikke fått tatt de siste ukene pga været, full vinter og eksosfarget snør er ikke fint å ta bilder i :/ Men nå smelter det her, så neste uke er jeg i gang igjen 😀 Høres det okei ut? Hihi! Kleeem <3

   1. Ja, supert !! Vakre deg! Ha en fantastisk dag😊 Gleder meg! Har kjøpt masse tøy som du har på deg. Veldig inspirerende! 👐

 9. Link til den med engelen? Finner ikke:(

 10. Love it

  Hvilken størrelse har du i disse bildene? Så fint!

  1. kristinaandersen

   50 x 70 <3

 11. Kule plakater, men jeg skjønner ikke helt greia med å ha masseproduserte plakater på veggen. Absolutt ikke noe for meg, vil heller ha det mer personlig:) spesielt disse med tekster på fra pictureit.. altså, kunne man ikke bare skriblet inn det samme på word og printet ut selv i en kopiforretning? hehe:p Du som er så mye på farten må jo ha utrolig mange flotte bilder du har tatt selv å ha på veggen? Det synes jeg er kult, når folk har tatt bildene selv:)

  1. kristinaandersen

   Heii Anita 😀 Jeg liker disse SÅ godt, jeg! Men det er fint man har forskjellig smak, tenk så kjedelig ting ville blitt hvis alle hadde likt det samme 😀 Klem!

 12. Noen mulighet for at du kunne tenke deg å selge denne genseren? 🙂 http://www.kristinaandersen.no/2017/08/22/hpv-vaksine-gladmelding/
  Syns ellers bloggen din er veldig god for tiden, det merkes at du har prøvd å bedre innsatsen enda mer 🙂 God påske, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Takk Astrid, så god du er!! Genseren er allerede solgt :/ Men kommer med nytt klessalg innen to uker 🙂 Klem!

 13. Hadde vært gøy om du hadde med før-bilde i innlegget. Ser ikke helt hva du har gjort (leste det da). Men synes rommet ditt ser digg ut da ☺

  1. kristinaandersen

   Bate trykk på interiør-kategorien din, så finner du masse før bilder 🙂

 14. For et nyydelig soverom du har! 🙂 Et lite spm, det lille bordet du har med planter, vekkeklokke etc, husker du hvor du har kjøpt det?

  God påske til fine deg!

  1. kristinaandersen

   Jeg husker ikke merke dessverre :/ Men jeg skal prøve å finne ut av det 😀 God klem!

 15. Så utrolig fint soverom du har!!
  Men jeg lurte på en ting, om jeg bestiller både posters og rammer i en bestilling, så går vel rabattkoden på posterne uansett? Eller må jeg bestille kun postere for at rabattkoden skal funke? 🙂
  God påske <3

  1. kristinaandersen

   Det gjør den vet du 😀 Den funker på det den skal fungere på! God påske, Fride <3

 16. Hei! Kjempefint med den kassen som du har blomster og forskjellig i, hvilken kasse har du brukt til det? Flytter inn i nytt hus i sommer så nå suger jeg til meg tips og triks til innredningen 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Du, jeg husker ikke merke på den.. Men jeg kan prøve å finne ut av det 😀 Lykke til med nytt hus, så utrolig gøy!!

 17. Hei! Jeg har nettopp kjøpt meg leilighet og jeg SIKLER etter den taklampen du har!! Men alle sier til meg at den blir å støve masse 🙁
  Hvordan syns du den er? Kjempefine bilder forresten og superfint soverom!

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg har aldri vært plaget med støv på den i det hele tatt. Den er såå fin, akkurat som en sky 😀 Haha! Klem

 18. Så fint du har det 🙂
  Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt lampa du har over senga? Er på jakt etter en slik 🙂 god påske ;-D

  1. kristinaandersen

   EOS 🙂 Good påske <3

 19. Ane Haaland

  Hvor er de grå putene med «brunt skinn» fra? De er super fine!!

 20. Ingvild

  Hei! De lampene du har på hver side av senga, husker du hvor du fikk de fra? Leter etter sånne! 😍 Nydelig soverom.

 21. Hei.
  Elsker farven på veggen din på soverommet, hva heter den?
  Og, de postersene over sengen 🤩
  Har du navnet på dem, og hvilken størrelse er de?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *