SNIKKSNAKK OG SALG AV BIL

I MIN FRUKTSALAT FINNER DU

epleappelsin
kiwijordbær
blåbær druer

En liten funfact bak disse bildene: dette var fruktsalat nummer to. Den følelsen når du er skrubbsulten og har testet viljestyrken med å ta femti bilder av fruktsalaten, og kaster deg over den så fort du er ferdig. Meeeen… Så hadde jeg glemt å sette inn minnekort i kameraet mitt. Den følelsen. Da var det bare til å finne frem tålmodigheten i seg og lage runde nummer to – noe som betyr jeg våkner opp til ekstra god frokost imorgen 😉 Fruktsalat er så godt! Jeg skulle bare ønske det ikke var så tiltak å kutte opp frukt og bær, det må være på topp fem listen min over de kjipeste tingene jeg vet om. Grønnsaker er også like booring, men der har det jo endelig kommet en løsning for utålmodige sjeler som meg. Så da lurer jeg på hvor det blir av ferdig oppkuttet frukt også? Haha! Jeg venter i spenning.

…………………………

Jeg har ikke bare knasket på fruksalat i dag, her har det skjedd litt av vært. Jeg har blant annet solgt bilen min. Og i kjent stil angrer jeg jo litt her jeg plutselig sitter uten noe annet fremkomstmiddel enn sykkelen min, hehe. Så nå er jo det store spørsmålet dette: skal jeg prøve meg litt uten bil, eller skal bare innse med en eneste gang at det ikke kommer til å fungere? Jeg vet faktisk ikke. Men dette kan vi jo snakke mer om siden, for nå må jeg logge av her og ta i mot besøket mitt. I kveld kommer Hilde, og det blir koooos Håper dere har en fin tirsdagskveld!

29 kommentarer

 1. Hmm, vet ikke om du er i veldig «påskemodus», men det er faktisk tirsdag i dag 😂😂 håper du får en strålende kveld!! <3

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg surrer!! God påske Charlie <33

 2. Tisdagskveld, kanskje 😀

  1. kristinaandersen

   Korrekt :p

 3. Søndag ?! 😉

  1. kristinaandersen

   Tirsdag…. :O

 4. Martine

  Fruktsalat er jo såå godt! Men enig med deg, kjipt å måtte kutte opp frukten 😉 Haha! Ha en fin kveld. <3

  1. kristinaandersen

   God påske Martine <3

 5. Rebekka

  «En fin SØNDAGskveld»?😂🙈

  Foreslår at du prøver deg på elbil.

  1. kristinaandersen

   …. :p

 6. Benedicte

  Det finnes maaasse smarte frukt-oppkutter-dingser! 🙂

  1. kristinaandersen

   I know! Men vil ha det ferdig 😀

 7. Camilla

  Søndag Kristina? 😂 er jo tirsdag i dag, men du er unnskyldt, det er jo påske. Ønsker deg en fin uke ❤

  1. kristinaandersen

   Skylder på påskemodus, jeg… Haha! FIN uke til deg å, søta <3

 8. Mathilde

  Hvilke genser er det du har på deg på disse bildene? 🙂 Nydelig mønster på den ihvertfall!

  1. kristinaandersen

   Takk Mathilde! Den er fra HM 🙂 Klem!

 9. Søndagskveld? Er det du eller jeg som surrer nå? haha 🙂

  Virker jo ikke som den bilen din blir så flittig brukt, så du kan jo prøve deg 2-3 uker uten bil, og se hvordan det fungerer, kanskje du finner ut at det er en unødvendig kostnad og utgift.

  1. kristinaandersen

   Det som er planen, hadde jo vært bra for både miljø og meg selv å ikke ha bil.. Så jeg får gi det ett par uker 😀 Og nei, det er meg som surrer.. Tirsdag blir mer riktig, haha 😀 Klem!

 10. Jeg synes du skal kjøpe deg den teslaen din jeg 😍

  1. kristinaandersen

   Saaant? Haha! ENIG!

 11. Første kommentar

  Hei! En første kommentar fra en eldre dame på 34 år! Utfordrer deg til å legge ut bilder med skitten snø, vind i håret og bilder av deg når du er ute å sykler i dårlig vær.. har tenkt lenge at jeg savner bilder utendørs og ellers fra livet ditt.. livet går sin gang selv om været er dårlig og det er kaldt ute. Vær litt mer ekte.. eller tør å vise at du er ekte, for det er nemlig leserne dine.. perfekt blir ufattelig kjedelig i lengden! Med beste hilsen og alt godt!

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig med første kommentar fra deg 😀 Er du ny leser? Vanligvis legger jeg ut masse bilder utendørs, men akkurat i vinter har jeg ikke orket å fryse meg ihjel for å ta bilder.. Haha! Men det kommer innen få dager, nå begynner det endelig å bli varmere her 😀 Klem!

  2. Man er da ikke en eldre dame når man er 34 år!! Det kan man virkelig ikke kalle seg før man er 64.

 12. God påske Kristina! Hvilken bil vurderer du? 🙂

  1. kristinaandersen

   God påske Inger <3 Vurderer Tesla Model S 🙂 Klem!

 13. Søndagskveld? Hahah!

  1. kristinaandersen

   Herre…. Litt trøtt i pappen sin :p

 14. Haha….jeg kjenner meg så igjen i det du skriver. Selger bil, selger leilighet….så angrer jeg 2 sek etterpå. Why?? Det er jo «døde» ting, så det er jo på ingen måte verdens undergang, men herregud så irriterende å alltid få den følelsen 🙈🤦‍♀️

  1. kristinaandersen

   Haha, I know! Skal ikke være mulig.. Godt å høre det ikke bare gjelder meg :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *