LYST Å FÅ MANDAGEN LITT BEDRE?

Happy monday, dere! Iiih, ukens beste dag 🙂 Noe annet enn det som var forrige mandag, hehe. Etter tre uker med pottetett hals og forkjølelse føler jeg endelig formen begynner å komme tilbake der jeg vil ha den. Så i dag gønner jeg på og kickstarter uken min skikkelig med trening og masse jobb. Gledings! Lyst å gjøre mandagen din litt lettere? Her kommer noen tips du kan ta med deg!

C O N Q U E R  M O N D A Y  L I K E  A  C H A M P

.. På mandagskvelden lager jeg sjeldent de store planene. Og det med god grunn! Jeg gleder meg alltid til at mandagskvelden skal komme snikende, fordi da gjør jeg noe jeg forbinder med helg og avslapping. Drar dyna ut på sofaen, drikker et stort glass med isbiter og pepsi max, mens jeg ser nye episoder av tv-seriene jeg følger med på. Det er så deilig å gjøre etter en mandag som utelukkende har gått til trening og jobb. Et lite lyspunkt på ukas første dag er så absolutt innafor.

.. Lag deg en hyggelig plan, bare litt senere i uka. Felles middag med venninner? Skogstur med sekk på ryggen etter jobb? Ekstra god lunsj på café med kolleger? Trening sammen med noen som er sprekere enn deg? Ha noe å se frem til som gjør deg glad! Denne mandagen gleder jeg meg f.eks til at jeg skal ha befaring av rørlegger angående oppussing av bad til tirsdag, samt at jeg har morsomme planer fra og med onsdag sammen med både venner og familie. Nå er det jo straks påskeferie!

.. Ha en god middag du kan se frem til. Mandager er ikke dagen hvor man skal ha takeaway og ta raske løsninger. Bruk litt tid på å gjøre det hyggelig. Dagens middagsforslag: spicy kyllingsuppe.

.. Dette har jeg sagt før, men jeg sier det igjen: gjør klart til mandagen dagen før. Altså søndagskvelden! Gjør klar kaffe og kaffetrakter, slik at du bare kan trykke play og nyte dagens første kopp uten stress. Sett et glass isvann med sitron klart i kjøleskapet. Legg frem antrekket du vil gå med før du legger deg til å sove. Prepp smoothiepacks, slik at du kan få deg en næringsrik og god frokost som gir deg masse boost. Alt dette gjør jeg hver kveld, og det funker gull for meg.

.. Kom deg på trening! I dag skal jeg møte venninner for trening allerede 08.00, og jeg gleder meg masse! Skal ærlig innrømme at jeg er litt trøtt i pappen, men jeg vet at trening gir meg digg energi etterpå og det er alltid veldig velkommen hos meg. En sporty og fresh start på ukens første dag er ikke bare godt for kroppen, men også mentalt. JUST DO IT!

HA EN SUPER DAG, DERE!

17 kommentarer

 1. Jepp, slenger meg på «just do it» – frister liiiiite, men er klar kl 10! Lader opp med Celsius nå 😉 du nevnte at du følger en kostholdsplan. Kan du fortelle litt erfaringer om det….? Jeg er som deg; klarer treningen fint selv, men på kosthold er jeg svaaaaak og dermed får keg ikke de resultatene jeg vil ha. Spiser altfor mye godsaker og altfor mye småspising……. Men så er det gamske dyrt å kjøpe coahing fra «eksperyer» på nettet, så vegrer meg for å kjøpe en «pakke» som kanksje ikke fungerer……. Jeg trenger virkelig oppfølging med kosthold. Hmmmmmm. Skulle du dele før og etter bilder også? Kan du gi noen tips til meg, jeg syns det er så nedtur og ikke klare å gå ned de kiloene jeg har lagt på meg 😮

  1. kristinaandersen

   Celcius er SÅ digg!! Booster opp energien den, for å si det sånn 😀 Noen før og etterbilder tviler jeg på det blir, jeg har ikke vært flink den siste tiden.. Vi får se når jeg er skikkelig i gang igjen 😀 MEN! Kostholdsplan fra noen som VET hva de driver med og som er designet etter DITT behov og DEG som person anbefaler jeg virkelig 🙂 Klem!

   1. Takk for svar <3

 2. Liker disse innleggene så godt! Får så motivasjon av å titte innom her. Jeg har siste jobbdag med skole før jeg drar hjem til Sørlandet til familien min før påske, så var deilig å komme innom her å få litt ekstra boost til å fullføre dagens gjøremål! Ha en fiiin dag fineste deg <3

  1. kristinaandersen

   Yeyy, det gjør meg så glad å høre Maria 😀 God tur hjem til sørlandet, her har det vært sol og skyfri himmel i hele helga. Håper godværet fortsetter! Klem <3

 3. Fine gladlaksen! Ha en super dag ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 4. Martine

  Fine tips! 🙂 Jeg er «heldigvis» ikke noe mandagshater, men det er jo lenge til helg, haha! 😉 Ha en fin dag, Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Like så, Martine 😀 God klem!

 5. Så deilig å starte uken med dette innlegget. Håper den blir bra. Jeg har i dag endelig fått installert oppvaskmaskin. Måtte flytte og få ny stoppekran, men sånn, elendig er den på plass og klar! Digg start på uken. Nå er det litt lunsj og så skal jeg på trening og kose meg resten av dagen. 2018, jeg liker Det!!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Herlig det falt i smak, Anjamor 😀 Oppvaskmaskin er sånn luksus man glemmer hvor digg egentlig er, helt frem til man ikke har det lengre… Haha! Så godt det ordnet seg 😀 Klem!

 6. Hei Kristina!

  Etter å ha sett videoen du la ut om de negative kommentarene du mottok, har jeg ikke tenkt på annet enn å legge igjen en liten hilsen til deg. Du virker som et helt fantastisk menneske, og du har gjort så mye for meg opp gjennom. Det synes jeg er på tide at du får vite. For noen år siden ble jeg satt på mitt livs største prøvelse hvor jeg ble utsatt for noe som ingen skal bli utsatt for. Dette gav meg blant annet angst og depresjon, noe som førte til at jeg ikke fikk fullført skolen jeg hadde startet på og la på meg flere kilo. Du aner ikke hvor inspirerende det har vært å følge deg, og følge med på det utrolig gode forholdet du har til mat og trening. Det gav meg motivasjon i en vanskelig periode, og jeg har fått et avslappet forhold til det hele takket være deg. Du er inspirerende, og jeg ser så høyt opp til deg <3

  Du virker som et helt herlig menneske, og jeg håper at du ikke tar innover deg det som ble skrevet til deg av negative kommentarer. Jeg vil at du skal vite at det du gjør og lærer oss andre, Kristina, har så stor betydning. Du har gitt meg så mye glede, motivasjon og lærdom. Det høres kanskje merkelig ut at en helt ukjent jente kan bli påvirket i en så stor grad som dette, men jeg vil at du skal vite at jeg setter pris på all den jobben du gjør og hvert eneste ord, bilde og anbefaling du deler. Du virker som verdens herligte menneske, og er godhjertet tvers gjennom. Det er stor motivasjon for oss andre.

  Jeg ønsker deg alt godt, og kommer til å følge deg hele veien videre. Tusen takk for at du er du, Kristina!

  Stor klem

  1. kristinaandersen

   Kjære deg, tusen takk for så utrolig fin kommentar <3 Ordentlig koselig å få lese SÅ mye fint 🙂 Må så si tusen takk tilbake til deg, både for disse ordene, men også for at du har fulgt meg så lenge. God klem!

 7. Hei fine deg, inspirerende innlegg, som vanlig 🙂
  Hvor er genseren og buksa de kjøpt? De var fine, og ser så behagelige ut 🙂

  1. kristinaandersen

   Bukse fra Nike – Genser fra Gina 🙂 Klem!

 8. Anna Justyna

  Ønsker deg en fantastisk uke før Påske! Klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Like så Anna <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *