HUN GJØR MEG GLAD

Man vet man henger ofte på samme restaurant når servitøren begynner bestillingen din med å komme deg i forkjøpet med å si: «en cola zero, en kopp svart kaffe og en kyllingsalat, takk». Haha! Det skjer egentlig ikke at jeg velger salat over andre fristelser på menyen, men akkurat denne er faktisk noe av det beste jeg vet og er førstevalget any day hvis det er opp til meg. Langtidsbakt kylling med tomatmarmelade, syltet eple, rødkålsalat og estragonmajones. Muuuums! I går hadde jeg en superkoselig lunchdate sammen med Monique, og det er like koselig hver eneste gang vi er sammen. Hun er ei venninne jeg er skikkelig glad i, men vi er bare så innmari dårlige til å møtes…. Heldigvis er vi skikkelig flinke til å ta igjen det tapte når vi først finner tiden. M er god som gull, og en positiv sjel med gode verdier i livet jeg setter veldig høyt. Et skikkelig bra menneske, rett og slett ♥

Ellers må jeg jo ønske dere fininger en goood lørdagsmorgen ♥ Har dere det fint? Her venter jeg på min lillebror, vi skal jobbe og ha noen produktive timer sammen. Planen min for kvelden var jo egentlig girlsnight out her hos meg, men av en trist grunn på privaten så måtte jeg utsette til neste helg. Så da blir det heller en rolig kveld med noen av jentene. Vi har booket bord for middag, og så skal vi videre på kino. Planen er å se Norske byggeklosser, hehe. Noen av dere som har sett den? Yey og ney?

ØNSKER DEG EN FIN LØRDAG ♥

10 kommentarer

 1. Hei. Hva tenker du om at du sier at blogging er en fulltidsjobb, men til og med bestevenninna di Ida sier at det ikke er det? Sophie Elise har også skrevet det, men med bok, tv og podcast blir det fort 8 timer om dagen likevel.
  Hvorfor er det så forskjell på dere ang hvor mye tid det tar å ha en blogg?
  Jeg digger deg, så ikke ondt ment, men lurer 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Silje! Det kommer vel strengt tatt ann på kvaliteten man leverer, hva man produserer, antall innlegg man skriver og hvor mye jobb man legger i det. Blogging kan fint være badeferie hvis man vil det. Men JEG ønsker ikke det, hehe. Jeg jobber minst åtte timer hver dag og har normale arbeidstider, slik som alle andre 🙂 Klem!

 2. Martine

  Åh kjære vene! Den salaten så jo såå god ut! 🙂 Ha en fin helg, Kristina. <3

  1. kristinaandersen

   Like så Martine <33

 3. Hei! Jeg ville bare si at jeg synes det er ganske irriterende at reklamebanneret under headeren har begynt å følge med et stykke når man scroller nedover. Skjønner at reklame er inntektskilden din, men måte på hvor påtrengende den skal være..

  Ellers er det veldig hyggelig å lese bloggen din for tiden! God påske:)

  1. kristinaandersen

   Åh, så dumt! Jeg skal gi beskjed til teknisk, slik skal det ikke være 🙂 Klem!

 4. Så fine bilder! Hvordan redigerer du dem, og hvordan får du så fint lys?

  1. kristinaandersen

   Lightroom 🙂 Klem!

 5. Hei! Hvor kommer den kjempefine skjorten til M fra?

  1. kristinaandersen

   Usikker, hør med henne på instagram @moniquelund 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *