TI GLEDER GJENNOM UKEN

♥ Afterski! Herregud, er det bare jeg som har glemt hvor gøy slike ting egentlig er? Jeg koste meg så latterlig mye i helgen, og måtte bare rope ut til alle på eventet at «afterski er jo seriøst meningen med liiiiivet, dere!». Typisk meg å finne ut av sånt når sesongen straks er over, men bedre sent enn aldri. Jeg storkoste meg! Det er jo hundre ganger gøyere å hoppe rundt i freshe skiklær og være sporty når man drikker vin, enn å balsansere stivpyntet rundt i høye hæler. Afterski året rundt? Jeg sier JA!

♥ Greys Anatomy. Nørd, hehe. Men jeg elsker den serien! Og gleder meg til hver eneste tirsdagskveld når det kommer ny episode. Jeg regner med det ikke bare er jeg som har et supercruch på Jackson Avery? Sweet mother of all that is good and pure sier jeg bare! Hadde han vært lege her i Kristiansand, så skulle jeg faktisk takket høyere makter hver eneste dag for mitt dårlige immunforsvar 😉

♥ Familieturen til Hovden. Så koselig å få være på tur sammen med mine foreldre, der vi hadde god tid til å senke skuldrene og bare være sammen. Sene frokoster, fine skiturer i frisk luft, gode middager og masse latterkramper. Ekte kvalitetstid, rett og slett.

♥ Nye samarbeidspartnere. I forrige uke ble det blant annet landet et stort samarbeid jeg er ekstremt stolt av, og som jeg gleder meg ihjel til å dele med dere! Det å få jobbe med seriøse aktører og merker som bidrar til positive ting og ikke byr på kjøpepress av unødvendige saker og ting er noe jeg setter høyt. Føler meg skikkelig heldig og takknemlig for at jeg får slike fine muligheter, og klør i fingrene etter å fortelle dere dette om få uker.

♥ Beskjeden om at bunaden min er ferdig allerede i begynnelsen av mai. Iiiih!

♥ At den godeste Knollen plutselig stod utenfor leiligheten min her om dagen og ville komme innom på besøk. Jeg forstod cirka ingenting, for min lillebror er i den alderen hvor jeg typ må bestikke han med middag ute eller shopping av nye klær til han hvis han skal orke å være med meg. Haha! Et overraskelsesbesøk av prinsen sjæl var derfor veeldig koselig.

♥ Hovden Tour. Selv om ikke tiden ble som håpet, så er det innmari gøy å ha gått mitt første skirenn! Jeg har jo jobbet mot dette i flere måneder, så nå som det plutselig er over er det jo nesten litt trist. For en enorm mestringsfølelse det var!

♥ At Celina har begynt å trene sammen med meg og Elaine! Min kjære Elaine gjør treningen til en fest hver eneste dag, og jeg er så glad for alle år vi har hatt sammen som treningspartnere. Vi motiverer hverandre, når felles mål og storkoser oss på trening fem dager i uken. I disse dager har Celina prøveuke på gymmet sammen med oss, og jeg krysser fingrene for at hun også vil begynne fast. Jo flere, jo bedre! Det er jo så gøy å gjøre slike ting sammen.

♥ Tanken på at flere av jentene skal samles her hos meg til lørdag for en skikkelig girlsnight out. Yes! Nå er det på tide å våkne til liv etter en alt for lang og sløv vinter, hehe.

♥ Denne skjønne skapningen som har egen stol ved frokostbordet, hehe. Milo er den største tiggeren jeg vet om, og selv om han aldri får en eneste matbit, så gir han likevel aldri opp. Viktig å kjempe for det man tror på, da 😉

30 kommentarer

 1. FOR et herlig innlegg! Åh, jeg elsket bildet av foreldrene dine og Milo – såå feel good+haha, diigger at du bruker uttrykket ‘sweet mother of all that is good and pure’ fra Friends;D Loooove!

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk søting 😀 Håper dagen din er fin <33

 2. Så kos innlegg! ❤️

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak 😀

 3. Martine

  Ser ut som at du har hatt en fantastisk fin uke. Det fortjener du. <3 Hva er Milo for rase? 🙂 Klem <3

  1. kristinaandersen

   Takk Martine, snill du er! Milo er blanding av chihuahua og chineese crested 🙂 Klem!

 4. Åshild

  Skikkelig feel good innlegg! Bloggen er utrolig bra for tiden 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Åshild, så koselig å høre <3

 5. Benedicte

  Ååå da er du sterkere enn meg! Hahha! Jeg klarer ikke motstå å gi en liten bit på slutten, hehe 🙂 faller for blikket!

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg vet! Er vanskelig å ikke gi han noe :/ Men stakkaren er jo hyper allergisk med kronisk betennelse i magesekken som blir veldig ille hvis man får noe annet enn spesialforet sitt. Derfor måå vi være flinke <3

 6. Jeanette

  Herlig bilde av Milo 😉 skikkelig tigging på gang

  1. kristinaandersen

   Yes, han mangler bare koppen :p Hehehe

 7. Herlig å lese, smiler meg igjennom uken din 🙂

  1. kristinaandersen

   God helg Heidi <3

 8. Nei Milo Stakkars, hihi..de øynene.
  Jeg hadde aldri klart å ikke gitt han noe.
  Han har jo så lyst på 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg vet! Er vanskelig å ikke gi han noe :/ Men stakkaren er jo hyper allergisk med kronisk betennelse i magesekken som blir veldig ille hvis man får noe annet enn spesialforet sitt. Derfor måå vi være flinke <33

 9. Er så hyggelig med disse «gladinnleggene». Hver gang tenker jeg på hva jeg er glad for også, og da blir jeg i bedre humør 🙂
  I tilfelle du er nyskjerrig, sier jeg at jeg er glad for:
  – at jeg har mye mer tid til vennene mine
  – at han jeg dater plutselig ringte bare for å småprate med meg (hvor mye mer hyggelig er ikke det enn en «hva skjer»-melding?)
  – jeg skal på et superspennende jobbintervju
  – mamma har endelig kommet til en god lege som kanskje kan hjelpe henne med sykdommen hun sliter med

  Bra uke!

  1. kristinaandersen

   Ååå det høres jo ut som en helt fantastisk uke, Lixil!! Masse fine ting å smile for 😀 God klem!

 10. Milo er min favoritt, han er så søt. Klart han skal ha egen stol

  1. kristinaandersen

   SANT?!! <3

 11. Jeg dør av det blikket. Kjenner igjen de store kulerunde brune øynene fra vår lille hund (har en Bichon havanese), sitter så pent og se på meg , se på meg. Får aldri noe men etter 6 år så sitter hun så pent og tigger fortsatt 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha, de er jo så gode!! Menneskets bestevenn, uten tvil <3

 12. Hilde Marie

  Greys Anatomy, yes please! Avery<3

  1. kristinaandersen

   Livet mann!

 13. Herlig innlegg! Hvordan trente du opp mot skirennet? 🙂 har lyst å gå et selv- neste sesong!

  1. kristinaandersen

   Jeg hadde cardio tre ganger i uka og gikk på ski så ofte jeg hadde muligheten 🙂

 14. Så fine og positive punkter <3 Du er god!

  1. kristinaandersen

   <3

 15. HAR DU IKKE ET HJERTE!! GI DEN HUNDEN ALL MATEN DU HAR.. hiv på resten av det du eier også om han vil, GUD så nydelig han er <3

 16. Elsker at du fremmer samarbeidspartnere som vil noe annet enn å selge unødvendige produkter! Det er noe som virkelig skiller seg ut i bloggverdenen… Digger at du tenker langsiktig og ikke selger prinsippene dine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *