UKENS KJØLESKAP

WELCOME TO MY FRIDGE

• • • • • • • • • •

Velkommen til ukens kjøleskap 🙂 Til en forandring tenkte jeg å vise dere litt hva jeg spiser i ukedagene! Jeg er jo sånn egentlig på kostholdsprogram om dagen, men den siste tiden har livet bydd på så mye gøy at det har vært umulig for meg å holde på de gode rutinene. Hvordan klarer enkelte å være så ekstremt flinke at de har med sin egen matboks på jentekveld eller hyttetur? Det bare går ikke for meg, selv om jeg skulle ønske. Jeg spiser bare det jeg får, og orker liksom ikke tenke noe mer over det. Denne uken er jeg derimot back on track, og i går preppet jeg middag for tre dager. Så digg å ha gjort! Og ikke minst lettere å ikke gå på en smell når man har alt liggende klart i kjøleskapet…

F R O K O S T :
Havrerundstykker med egg, knekkebørd med makrell i tomat, havregrøt.

L U N C H :
Smoothie laget på grønnsaker og bær, to beger med skyr toppet med bær og mandler.

M E L L O M M Å L T I D :
ProPud, skyr, snackspaprika med krydderost, sjokoladebar.

K V E L D S M A T :
Yoplait med cottagecheese og bær, proteinpannekaker, knekkebrød med egg og røkelaks.

Et lite eksempel på hvordan måltidene mine kan se ut, alt utenom middag 🙂 Til helgen tenkte jeg forresten å prøve meg på hjemmelaget fiskesuppe, og hvis det blir bra skal jeg selvfølgelig dele oppskrift med dere. Det er jo så godt! Har vi noen felles favoritter i kjøleskapet forresten? Alltid gøy å vite hva andre bare ha tilgjengelig hjemme… Haha! Energidrikker, snackspaprika, hjemmelaget gingershots og ferdig havregrøt er mine must haves om dagen. Blir ikke lei

52 kommentarer

 1. Kaja Gray Karlsen

  Åh, jeg må bli flinkere til å kommentere bloggen din!! For GUD hvor god du er 💛 Blir alltid så glad når jeg ser du har postet et nytt innlegg, jeg tar så mye inspirasjon fra deg! Fortsett med den gode jobben du gjør, du virker bare heilt gull! Lots of love 🌸🌸🌸🌸

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad for sånne kommentarer, Kaja! Tusen takk for fine ord, så gøy å høre du finner inspirasjon her på bloggen 😀 Stor klem, håper du får en kjempe dag <3

   1. Kaja Gray Karlsen

    ❤️❤️❤️❤️ Takk, du og!

 2. Man må jo ta et valg, magen flat eller å kose seg med venninner. Har selv vært på hyttetur og venninna mi var på diett. Tror vi hadde det koseligere enn det hun hadde. For meg er det hvertfall kos og glede i god mat!! Og da mener jeg ikke kylling, brokkoli og ris 🙂

  1. kristinaandersen

   Flat mage kan man strengt tatt ha selv om man koser seg med venninner, hehe. En fin balanse er det viktigste for meg 🙂 Men er helt enig i det du sier – det er mye kos og glede i god mat. Er jo så hyggelig å spise sammen, uten å tenke kalorier mens man gjør det. DET orker jeg IKKE :p Ha en super dag, Maria 😀

   1. SÅ enig!! Balanse er viktig ja. For min del sparer jeg godteriet til helga, men nå er jo helga 3/7 dager av uken 😂😂
    Ha en fin dag!

   2. kristinaandersen

    Haha, kjenner meg igjen! Helgekosen varer fra fredags formiddag til søndags kveld :p

 3. Merethe

  Hvor er de flaskene fylt med vann fra ?! De så digge ut !

  1. kristinaandersen

   House Doctor 🙂 Så digg med isvann!

 4. Hei
  Elsker bloggen din! Jeg bare lurte på hvorfor du velger de magre variantene? 🙂

  1. kristinaandersen

   Fordi jeg liker de best på konsistensen 😀 Klem!

 5. En hyttetur og god mat, det hører sammen, men så er det vel viktig å finne en balanse man kan leve med og samtidig kose seg nettopp i slike settinger!
  Jeg må ha energidrikk, prøver å avvenne meg, men det er jo så digg og gir meg litt ekstra motivasjon og kick.
  Ha en god tirsdag. Og ps; mandagen ble reddet med en deilig joggetur på ettermiddagen og tror du ikke solen dukket opp? Da ble mandagen okay igken!! Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   SÅ herlig Anja!! Da ble mandagen din fin likevel 😀

 6. Er man flink hvis man har med egen matpakke når man blir invitert på middag o.l, fordi det er fare for at det man får servert ikke er sunt nok?

  1. kristinaandersen

   Hvis man har et mål man ønsker å nå eller har et helsemessig behov for å gå ned i vekt, så ja 🙂 Hvis ikke, nei.

 7. Jeanette

  Har du smakt Yt sin proteinpudding med sjokoladesmak? Den er amazing! Sukkerfri og ingen kunstig smak.

  1. kristinaandersen

   Ja, helt hekta på alle de produktene! Så latterlig gode 😀

 8. Martine

  Skulle ønske jeg var like flink! 🙂 Kjøleskapet ser skikkelig innbydene ut. Godt med litt inspo! Ha en fin dag, Kristina. <3

  1. kristinaandersen

   Samme til deg, Martine <33 Håper dagen din er fiiin 😀

 9. Pernille

  Pleier aldri å kommentere på blogger men ville bare si at din blogg er min favoritt og den er så inspirerende, både i bilder og tekst. 🙂 Du som person er så positiv, reflektert og søt, at jeg virkelig føler at vi kunne vært venner hadde jeg kjent deg i virkeligheten. Du viser et sunt og balansert forhold til mat og trening i motsetning til det mange jenter får gjennom sosiale medier nå om dagen. Selv driver jeg en Instagram-konto med fokus på sunn mat og trening med en venninne og du er en av mine største inspirasjoner til å spre gode holdninger. Stå på videre og drit i negative kommentarer. Du er superbra! 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Pernille! Tusen takk for en så utrolig fin kommentar, det varmer <3 Lykke til med egen instagramkonto, så spennende 😀 God klem!

 10. Flinkeste bloggeren!! Så gøy innlegg❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Oda, så god du er <33

 11. Julie M

  Du bør teste ut fiskesuppen til Trines matblogg! Den er helt utrolig god 😀

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! Den må googles 😀

 12. Du er så flink, Kristina!! Digger å høre at du har preppet middag for tre dager nå. Hva har du laget? 🙂 Blir så nysgjerrig! Jeg er virkelig SÅ dårlig til å lage meg middag, er mye mer lunsj og frokost-person.. Har du noen tips til hvordan komme i bedre rutine med middagen, og hva man kan lage og hvordan? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har laget karbonadedeig med grønnsaker og søtpotet, hehe. Ingen hokkuspokkus, men sykt godt hvis man bruker gode krydder 😀 Klem!

   1. Madelen

    Hvilke krydder bruker du? Driver med det samme selv og det er sååååå kjedelig i lengden. Brekker meg nesten når jeg hører noen si «karbonadedeig» haha livet på diett😂😂

 13. Dette likte jeg! Tror jammen meg jeg skal prøve meg på dette selv. Har dog en del ting jeg lurer på 🙂 Lager du havrerundstykkene selv eller kjøper du ferdig? Hvilke knekkebrød spiser du som er både gode og sunne? Har du lyst til å dele oppskriften på proteinpannekakene, samt oppskriften på smoothien og hjemmelaget gingershots? Er snackspaprika med krydderost rett og slett bare paprika skjært i biter med TINE Krydderost som «pålegg»?

  Nå ble det mye spørsmål på en gang – men bare svar på det som passer seg 🙂

  Hjemme hos meg har jeg fått helt dilla på hermetiske bokser med ananas, så det blir gjerne en boks som litt kos om kvelden eller ved siden av havregrøten som mellommåltid.

  Ha en super dag, Kristina, og takk for inspirasjonen 😀

 14. Snackspaprika med kremost? Bare dypper du paprikaen i osten, eller? Hørtes skikkelig digg ut :-Da

  1. kristinaandersen

   Deler paprikaen opp, og tar på kremost 🙂

 15. Hei! Du har så utrolig fin og motiverende blogg!:D Jeg lurte på om du kan skrive litt om kostholdsprogrammet ditt? Er det er program som er satt sammen med treningen din osv? Synes mat i hverdagen kan være utrolig vanskelig, litt tiltak å lage middag og da blir det litt for lite mat og søtsuget kommer som det suser på kvelden.. 😉 Spiser du noe sjokolade i hverdagen eller klarer du å holde deg helt unna? Evt hva spiser du om du blir veldig fysen? 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Ida 🙂 Vil anbefale deg å oppsøke f.eks en pt hvis du lurer på ting angående kosthold, de vet hva de snakker om 🙂 Nå har jeg spist sjokolade sikkert hver dag i to uker, så tror ikke jeg er den rette å spørre :p Haha! Jeg er alt for flink til å kose meg 😀 MEN! En sjukt god favoritt jeg har i hverdagen som smaker digg og ikke er usunn – sukkerfri gele! ELSK 😀

 16. Anbefaler den Njie puddingen som kommer i 4pk med mindre beger. Ellers så må jeg alltid ha basisvarer i kjøleskapet, Egg, grønnsaker, melk og litt pålegg. For tiden har jeg helt dilla på appelsiner. Skjærer av alt skallet og deler de i små biter, som kan spises med skje. Supergodt!

  1. kristinaandersen

   Yums 😀

 17. Først av alt må jeg si at du har en helt fantastisk blogg. Jeg har fulgt deg i mange år, og setter så pris på du er så ærlig og ekte på bloggen <3 Jeg ser du har Nocco i kjøleskapet ditt, og lurer på hva din erfaring er med den drikken? Drikker du det før trening? Jeg er også nysgjerrig på om du har erfaring med andre produkter som YT og ProPud som skal inntas etter trening? Det finnes jo så mye forskjellig 🙂
  Ønsker deg en fin kveld videre <3

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3 Nocco drikker jeg i blant før trening, eller ila dagen hvis jeg trenger en 'pick me up' boost 🙂 Aldri mer enn tre i uka, da. Så føler ikke jeg er helt gal, haha 😀 YT sine produkter er jeg helt ekstremt glad i, og kjøper de ofte hvis jeg ikke rekker å spise etter trening. ProPud bruker jeg mer som kos, da jeg syns det smaker sjokoladepudding 😀 Haha! Klem

 18. Kjersti

  Hahaha,, jeg elsker deg! du er så sjukt deg selv, morsom og rett å slett menneskelig! fortsett med det! å alle er ulike, å dette har jo faktisk med hormoner, genetikk å alt å gjøre å! verden hadde blitt kjedelig om alle klarte å spise medbrakt matboks hver gang! selv om de som synes det er greit selvfølgelig skal få gjør det 😉 den havregrøten leste jeg her om dagen inneholdt 13 eller (33 %) havre bare? aner ikke jeg assa, spis den om du liker den 😉 bare noe jeg leste via elitept elns 😉 nsker deg en fin kveld, og fortsett å vær deg selv! la oss se mere av Kristina å Geir !! 😀

  1. kristinaandersen

   Mer av Kristina og Geir skal bli! Tenkte å starte opp med videoblogger igjen til uken 😀 Klem!

 19. Benedicte

  Piel de sapo melon i kjøleskapet, first price husholdningssaft i skapet og vannflasker fyllt halvveis med vann liggende i frysen, haha! MÅ ha iskaldt vann.

  1. kristinaandersen

   Jeg å! Isvann er livet 😀

 20. Jeg elsker disse innleggene! Hver gang jeg er op besøk hos noen har jeg en intens trang til å sjekke ut hva de har i kjøleskapene sine og jeg tror virekelig at et rent og delikat kjøleskap har mye å si på hva slags mat man velger å hive i seg. Ville også bare si at jeg synes det er utrolig flott at du har en så fin balanse med hva du deler og ikke og synes du virkelig sprer sunn treningsglede! Stå på videre, digger deg Kristina! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Ida, så sykt koselig å høre!! <33

 21. kristin

  mitt kjøleskap er helt annerledes! jeg er veganer og spiser nesten ikke noe processed foods, så kjøleskapet her er fylt med grønnsaker og frukt og så er skapet fylt med belgfrukter, quinoa osv 🙂
  ganske enkelt men super digg!
  elsker fargene på bildene dine, og selv om jeg ikke spiser som deg så synes jeg det er sykt interessant å se inni kjøleskapet ditt. iaf når alt er stablet så fint – gir ro i sjelen:) du får ikke ro i sjelen av å se inni mitt hehe;)

  1. kristinaandersen

   Så herlig Kristin! Og så flink du er som er veganer <3 Klem!

 22. Har blitt så hektet på druer det siste året (!!) så det har jeg så ofte som mulig i kjøleskapet. Spesielt hvis de er på tilbud 😉 Ellers spiser jeg masse egg så det må jeg alltid ha nok av. Og melk til kaffen 🙂

  Synes du skal spise det du har lyst på i en sånn periode. Jeg har ikke helt troa på strenge kostholdsregimer, men at så lenge det er sunt og gjennomtenkt skal man være fornøyd. Da er det heller å kutte ned på søtsaker som gjelder for meg 🙂 Og jeg må bare innrømme, når jeg har opplevd at venner kommer i bursdagsfeiringer og ikke kan spise hverken middagen eller kaken, så synes jeg ikke de lenger er flinke, og at det blit totalt feil prioritering. Kosthold bør ikke være så viktig at du ikke kan bli invitert bort og spise det du får!

  Håper du får en fin dag, og at formen kommer seg!

  1. kristinaandersen

   Druer her også, nederste skuffen er full 😀 Haha! Enig i det du sier, kosthold skal ikke bety så mye at du ikke kan spise det du får når du er på besøk. Da er det på tide å gå i seg selv.. Klem!

 23. Jeg mener ikke å være frekk nå, men er det ikke litt rart at du får hyllest for å legge ut hva du spiser på èn dag som forøvrig kun er light produkter og typisk «slankekost»? Hadde feks Kristine Ullebø lagt ut dette så skal jeg love deg det hadde blitt styr. Føler du at fordi du ikke er like slank som henne, så er det okei? At du kan bidre til slankepress og late som å trene 5 dager i uken og spise bær og knekkebrød er okei? Synes du skal revurdere å poste flere innlegg som dette.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

  2. Jeg synes du over her skal revurdere å poste sånn dritt mot andre mennesker 🙂 hold meningene dine for deg selv, og ikke klikk deg inn på siden hennes om du ikke liker det hun poster. du er dyktig kristina!

 24. Ragnhild

  Blir alltid i godt humør av bloggen din 😀
  Ser du har propud i kjøleskapet, men vil virkelig anbefale deg å prøve YT Tine sin nye proteinpudding med sjokolade! Livets proteinpudding!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *