MED ARMEN I DASS

I dag gjorde jeg noe jeg vil tro de fleste mennesker gjør en gang eller to i løpet av livet (håper jeg?!), men de fleste skriver nok ikke om det etterpå. Men så svelger jeg skammen, tar en for laget og gjør det likevel. I dag har jeg gravd langt ned i ‘dass’ med armen min. Du skjønner, i løpet av natt til i dag ble jeg syk og våknet opp med både feber og sår hals. Nå var det tross alt nesten tre måneder siden sist jeg var syk, så det var vel på tide å få feberbesøk igjen – sånn når man er født uten immunforsvar mener jeg. Samme hvor syk jeg er mister jeg aldri matlysten, jeg spiser liksom for halve nabolaget uansett, jeg. Problemet var at jeg ikke hadde ordentlig godis her hjemme, så jeg lempet innpå med alt jeg kunne oppdrive av sukkerfrie alternativer. Og hva skjer når man spiser store mengder sukkerfritt? Man får magetrøbbel. Så det synger etter. Det er der tetting av doen og graving med arm kommer inn i dette bildet. For hvor flaut er det ikke å ringe rørlegger fordi man har tettet doen og den ikke vil skylle ned? HEHE. Såpass flaut at jeg heller stapper armen ned i dass sjæl, for å si det sånn. And so I did. Fem plastikkposer over hånda, heftig jobbing og x-antall hissige gloser senere var jeg i mål. Doen funker igjen, og det er jo absolutt noe å rope hurra for på en dag som dette. Det aller meste kan tydeligvis fikses på egenhånd hvis man bare er desperat nok. Dagens lille lærdom 😉

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Dette er ikke meg i dag, bare så det er sagt. Det er meg på mandag. I dag kjenner jeg nesten ikke meg selv igjen. Men selv om jeg er sjuk, så er jeg likevel i skikkelig godt humør. Jeg har nemlig fått noen helt fantastiske nyheter i dag, som gjør at tiden fremover kommer til å bli skikkelig gøy med både opplevelser, turer og fine folk! Som jeg gleder meg til dette året her sammen med dere på laget! Jeg har rett og slett bestemt meg for at i år skal jeg si JA til de mulighetene som kommer min vei. Ikke alt, men målet er at jeg skal si mer ja enn nei. Jeg skal ikke la usikkerhet holde meg tilbake og stoppe meg fra å gjøre ting jeg egentlig har lyst til sånn innerst inne, bare fordi jeg syns det er vanskelig å ut av komfortsonen. På tide å ta seg selv litt i nakken og bli med på litt gøy! Så i dag takket jeg ja til noe jeg egentlig ville takket nei til for en uke siden. Og jeg gleder meg skikkelig!

Først og fremst må jeg uansett bli frisk til fredag, for da skal jeg jo til Bergen. Gledings! I kveld går det derfor ingefær- og sitronshots ned på høykant. Helt fin dag å være syk på, sånn egentlig. Vi i Kristiansand er nemlig innesnødd, sånn bokstavelig talt. Dette er den villeste vinteren jeg har opplevd noen sinne her på sørlandet! Til og med vinduene mine er snødd igjen, og faktisk syns jeg det er skikkelig koselig når jeg bare må være inne uansett. Håper kvelden deres er fin ♥

43 kommentarer

 1. Kathrine.

  Hahah huff 🙈 kan anbefale sånn avløpssuger til neste gang! Er bare en sugekopp på en pinne. Så slipper du stikke hånda nedi 😊 hehe

  1. kristinaandersen

   Det står på handlelista, for å si det sånn :p

 2. Hahahahhaha gud unnskyld men dette er det morsomte jeg har lest på lenge!! hahahha! Håper du føler deg bedre <3

  1. kristinaandersen

   Hahah! Godt jeg kan bidra til litt latter 😀 Takk Henriette <3

 3. 😂😂😂😂😂😂

  1. kristinaandersen

   :O

 4. Ååå du er så nydelig❤

  Så ler jeg litt (mye) av dine søte små sprell! Tror aldri jeg selv hadde komt på å grave nedi dass, men skal ha det i bakhodet dersom jeg opplever det noen gang😂

  Nyt onsdagen, fine!!

  1. kristinaandersen

   Remember it. Sparte meg for et kleint besøk av en rørlegger i det minste, haha! Klem 😀

 5. Du altså, men bra du fikk fikset doen. Og herrefred, det nye prosjektet ditt hørtes spennende ut, gleder meg til å høre hva du skal gjøre. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver om å si mer ja til nye utfordringer. Jeg bestemte meg på slutten i 2017 at i 2018 så skal Anja ut på eventyr og vil ikke vente med å bestille turer eller noe annet til vennene mine har bestemt seg. Jeg kjører på og så får de andre henge på. Var på SHAPEUP convention tidligere i år, og i helgen skal jeg på skikkelig fjelltur. Ski inn til en hytte, og så snakker vi 2000m høye topper og randonee ski. Dette har jeg aldri prøvd på. Det er DNT tur,Men jeg reiser alene og er klar for et lite eventyr selv om jeg er dritnervøs. Hahha.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så kult av deg Anja!! Livet skjer jo ikke hvis man bare skal sitte å vente. Nei vettu hva, på tide å tøffe seg opp litt 😀 Lykke til i helgen, fy søren – det hørtes jo helt rått ut! Oppdater meg etter helgen hvordan det gikk da?? 😀 Lykke til spreka <3

 6. BAHAHHAHA pun intended eller? «Fikses på egenHÅND. GET IT!?! Dævver, absolutt dævver! Fantatisk lesning, takk for at du deler <3

  hahahahah

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Nadia!! Livet ass <3

 7. HÅPER HÅPER formen blir bedre, Cath og jeg GLEDER oss sånn til å få deg til Bergen! Om det så betyr dynen i sofaen og elendig form, så skal jeg ha en flaske gingershots klar til deg 😀 God bedring gulli! klem

  1. kristinaandersen

   Ååå takk vennsi <3 Jeg kommer UANSETT hvor klein jeg er, satser på at Eirins gingershots gjør susen! Melder dere straks <3 God klem

 8. Ja fy søren hvor mye snø vi har fått her nede! helt vilt! Skulle ut en liten tur i dag, og det blåste altså så mye snø i ansiktet på meg at jeg gispet etter luft! Men veldig koselig å se på nå som jeg sitter inne 🙂 Masse god bedring til deg <3

  1. kristinaandersen

   Heeelt ellevilt, Sarah! Så her må man ikke bevege seg ut om man ikke MÅ. Hjelp, haha! Men superkoselig inne, er jo skikkelig winter wonderland ute <3 Tenk om det hadde vært sånn her i desember? Gud så koselig <3

 9. Hva var det du og Ida Wulff jobbet så veldig mye med en periode? Følte dete sa det var ikke lenge til det kom ut, men har ikke hørt noe etterpå? Eller er det bare jeg som ikke følger med? 😊 god bedrinh til deg!

  1. kristinaandersen

   Det var podcaaaast 😀 Jeg digger det!! Så innmari gøy 😀 Men akkurat nå ser det ikke ut til at vi får noe i gang :/ Kanskje ved en sener anledning? Jeg lever i håpet, hehe <3

 10. Dritungen 😉 😉

  1. kristinaandersen

   😉 😉

 11. Jeanette

  Haha,du altså! Men ja,man får helt sykt vondt i magen av sukkerfritt snop. Men greit at du lekte rørlegger og fikk fikset det selv 😉

  1. kristinaandersen

   Utrolig hva man kan hvis man bare vil 😀 Hoho!

 12. Skrev du dette blogginnlegget! Ser jeg syner! Jeg døøøøøør av deg. Hahaha du er flink til og dele mer av deg selv om dagen, men dette innlegget var drøyt :-p du er så kul! 🙂

  1. kristinaandersen

   Ææææ, haha! Kan noen komme å stoppe meg? Skylder på agenten min som sa jeg burde bli flinkere til å dele litt mer av alle rare ting som skjer meg. Nå er jeg jo tydeligvis blitt ustoppelig :p

 13. Hahahah nå lo jeg godt. Uff jeg vet ikke om dette tipset kommer litt for sent, men håper det kan fungere til en annen gang.
  Jeg har lært på jobben at en tett do kan fikses med flere bøtter kokende vann, og fra egen erfaring så har det faktisk fungert. Lykke til neste gang.

  1. kristinaandersen

   Dette er notert til neste gang, Stine. For å si det mildt :p

 14. Christina

  Sykt mye snø her ja! Var en tur på senteret, idioti å dra ut i sånt vær…
  Ang graving i dass, her har du ei medsøster…. det var minsten som var på do, å klarte å miste mobilen ned mellom beina, selvfølgelig etter å ha gjort nr.2. Det var i «gamle dager» da HTC mobilene var in. Da var det bare å finne en pose, og stupe rett ned i herligheten. Tro det el ei, men etter tørking og desinfisering virka mobilen igjen og levde et normalt, langt liv etter det 😅

  1. kristinaandersen

   HAHA jeg leeeer!!! Livet er herlig når slike ting skjer. Men i blant må man bare «kvinne» seg opp å gjøre det eneste rette :p Få opp den mobilen, uansett hva som flyter i dass :p Haha!!

 15. Kristin

  Hahaha, jeg elsker at du deler dette! Ligger rett ut med en kraftig forkjølelse selv, så i feel you! God bedring, Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   God bedring til deg også Kristin <33

 16. God bedring! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk <3 <3

 17. Synes bloggen for tiden er så utrolig herlig, Kristina. Tenk at du driver på sånn her når du er syk, ler høyt her jeg sitter! Gull i hverdagen❤️

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig å høre Vilde!! TAKK <3

 18. Hahahaha du er så utrolig morsom😂 ler meg ihjeeel!! Snappen med popcornet var også hysterisk morsom😂 jeg er også ganske lik og havner i alle mulige situasjoner, jeg er et eneste stort surrehode til tider heheh. takk for at du deler, du er rå! God bedring også<3

  1. kristinaandersen

   Deilig å høre det ikke bare er meg, Tonje! Haha! Takk snille <33

 19. Ingebjørg

  Har du poppet micropoppcorn i komfyren før? Tror eeegentlig det ikke funker, som du fikk erfare 😂

  1. kristinaandersen

   Haha, har fått så mange meldinger om «vet du at popcorn ikke kan poppes i stekeovn?» Ser det er lett å missforstå, da jeg har en egen stekeovn + en ovn som er stekeovn og mikro i ett. Det var altså sistnevnte jeg brukte 😀

 20. Så naturlig og vakker på de bildene i dette innlegget. Du er forresten en av de få bloggene jeg gidder å lese for tiden. Mye pga. du byr mer på deg selv, men mest på grunn av at du har annet fokus enn naken kropp og klikk. Hvis du etterhvert blir lei snøen, kan du glede deg til sommer på Sørlandet. Personlig har jeg mange av mine beste sommerminner derfra siden halve familien min bor der. Ha en super dag og håper du blir frisk 😃

  1. kristinaandersen

   Takk Vilde, så god du er! Stor klem <3

 21. HAHA!!! Kristina… det er ikke mange som tør å dele så mye som deg – I LOVE IT! Jeg har gjort dette selv en gang… Hysterisk å tenke på i dag, men ikke fullt så gøy den gang, haha… Masse god bedring! Håper du føler deg bedre før du reiser til den fine byen vår <3 Klem!

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg ler enda!! Håper formen kommer seg til morgendagen altså <3 God klem!

 22. …eller du kan tømme noen bøtter kaldt vann nedi dass 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *