FAVORITTER PÅ BUDSJETT

⋅ vårens fineste vesker ⋅

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Jeg gleder meg så til våren, og drømmer om å kunne sprade rundt i en lett skjorte, lyse jeans og en fresh veske. På slutten av vinteren er jeg alltid smålei av å pakke meg inn som en liten eskimo hver eneste dag. Men i dag er det hele ti minusgrader her, så varmere tider må jeg nok se lenge etter enda. Uansett! Jeg har sikret meg noen fine favoritter som jeg skal bruke flittig i vår og sommer. Jeg har mange fine vesker i klassiske farger, men når prisen er så overkommelig som på veskene her – så dropper jeg lett den lille sorte og går for noen skikkelig freshe farger i stedet for.

budsjett-favoritter i friske vårfarger

Begge to er fra Zara, og kostet meg verken samvittigheten eller halve lommeboka. Veldig gøy! Designerveskene mine er superfine de, men jeg syns det er hyggelig å kunne ha en god blanding av begge deler. Ikke minst er det lettere (og gøyere!) å gå for vesker som faktisk matcher årstiden på budsjettvariantene. Fine, ikke sant?

★ ★

45 kommentarer

 1. Ingebjørg

  Hvor er buksa og skjorta fra? =)

  1. kristinaandersen

   Skjorte fra Zara, bukse fra BikBok 🙂

 2. Superfine vesker, men hvor er den nydelige skjorten fra? Den var helt amazing!

  1. kristinaandersen

   Takk Annika, skikkelig vår og sommerskjorte 😀 Den er fra Zara <3

 3. Margrete

  Hvor er blusen fra??? Sååå fin, en sånn trenger jeg:)

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 4. Hvor er skjorten fra? Veldig fin!

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 5. Fine vesker! men hvor er skjorten fra? 😘

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 6. Fine vesker!! Hvor er blusen fra?😍😱

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 7. Hvor er blusen fra? 😍 nydelig

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 8. Jeg lurer også på hvor den fine skjorta di er fra jeg!😊

  1. kristinaandersen

   Jeg ser flesteparten lurte på det, haha! Den er fra Zara <3

 9. Bloggleser93

  Fin bluse 🙂 Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 10. Eirin Ovesen

  Nydelige! Blusen din også – hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <33

 11. Så fin skjorte! Hvor er den fra? Og veldig fine vesker 😍

  1. kristinaandersen

   Ikke sant 😀 Den er fra Zara <3

 12. Hvor er skjorta fra?? Såå fin

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 13. Å, skikkelig fin skjorte.
  Vil du sende link til den?
  Sara

  1. kristinaandersen

   Har dessverre ikke link Sara, men den er fra Zara 🙂

 14. Den bluse /skjorten var nydelig, lov å spørre hvor du har kjøpt den?:)

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig Linn! Den er fra Zara <3

 15. Men hvor er den fiiine skjorten fra? 👏🏻💫

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 16. Hvor er skjorten din fra? Knallfin 😀

  1. kristinaandersen

   Takk Ella! Den er fra Zara <3

 17. Kor er skjorta frå? :)<3

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 18. Hvor er blusen fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 19. Susanne

  Hvor er blusen du har på deg fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 20. Therese

  Så fine vesker!! Og sykt fint antrekk! Her sitter jeg med ulltrøye og strikkagenser, fikk så lyst på vår når jeg så disse bildene <3

  Har du noen tips til snusslutt? Gikk nærmest grinende inn på butikken og kjøpte en boks nå:D det er så grusomt!!

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3 Vet du, jeg gjorde det samme selv før jeg klarte å slutte ordentlig. Men så fikk jeg plutselig NOK. Type orker ikke være så ekstreeeemt avhengig av noe mer. Jeg slutter 00.00 på nyttårsaften og var 100% fokusert på at dette skulle jeg klare uansett hvor hardt det ble. Kanskje du ikke er klar for å slutte enda? Vil du nok, så klarer du! Selv om det er kriiiisehardt! Onico hjalp meg veldig, da! Nikotinfri snus, er bare godt å ha noe under leppa 🙂 Klem!

 21. Elsker stråvesker (særlig nå når jeg begynner å lengte etter sommer og varmere temperaturer), så godt mulig denne må klikkes hjem! Nydelig var de begge, i hvert fall 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk, Oda ;*

 22. Har samme bluse veldig fin, har du vasket din krøyp den? Lin har en tendens til det

  1. kristinaandersen

   Har ikke vasket det enda 🙂

 23. When did you buy the second bag? Is it still avaliable in Zara? 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *