FIRE FAVORITTER PÅ SKJERMEN

God tirsdag, fine folk ♥ De siste dagene har det rullet inn spørsmål om jeg ikke kan tipse dere om en ny film eller serie snart. Og selvfølgelig kan jeg det 😉 Jeg er nettopp ferdig med Doctor Foster, en serie som falt skikkelig godt i smak. Denne og tre andre favoritter kan du lese mer om her!

F I R E  F A V O R I T T E R

Doctor Foster: En serie jeg egentlig bare tok på i full desperasjon, jeg var helt zombie-sliten og ville ha noe å følge med på fra sofakroken. Men jammen traff jeg blink! Denne serien anbefales virkelig! Jeg vet ikke helt hvilken kategori den går under, men jeg mener det er en psykologisk dramaserie. Sjukt sjukt bra! Den handler i korte trekk om Doktor Gemma Foster, som får livet sitt snudd opp ned når hun får mistanke om at ektemannen Simon er utro. Men i stedet for å konfrontere han (slik de fleste ville gjort..), slipper hun alt hun har for å avsløre hemmelighetene til Simon på egenhånd. Noe som går utover både karriere, vennskap, selvrespekt, familieliv og barneoppdragelse.. Det kommer så mange heftige avsløringer og skjer så mye dramatisk i denne serien at jeg ble sittende å måpe med frysninger over hele kroppen, samtidig som jeg bare måtte takke høyere makter for min egen oppvekst. Hjelpes! Serien finner dere på NetFlix, og til nå har det kommer to sesonger.

Helt Perfekt & Neste Sommer: Jeg tar disse to sammen, fordi jeg regner nesten med at ingen har gått glipp av disse to?! Endelig er det nye sesonger i gang også, hvis du ikke har fått det med deg? Gleeedings! Helt Perfekt og Neste Sommer er livets komiserier, og jeg skulle ønske det kom to nye episoder hver eneste dag for resten av livet. Så mye elsker jeg altså dette, hehe. 100% min humor, jeg ler så tårene triller hver eneste gang  – kanskje litt ekstra av den godeste Thomas Giertsen. Han minner meg til tider merkelig mye om meg selv og alle rare situasjoner jeg havner i. Tenk oss to sammen? Verden hadde ikke stått til påske.

Revenge Body: Med sportyspice Khole Kardashian i spissen. Typisk amerikansk reality, men så skal jeg ærlig innrømme det er en guilty pleasure. Og faktisk blir jeg skikkelig inspirert av hvor utrolig flinke deltakerne er! Programmet handler helt enkelt om at Khloe i hver episode gir to deltagere muligheten til å ta tilbake kontrollen over sin egen kropp. De trener, puster, peser, svetter og gjør alt for å kjempe seg mot målet sitt. Nesten slitsomt å se på, hehe. Eneste jeg ikke liker er «revenge» delen av det hele, fryktelig kleint og tullete. Men alt det andre er innmari inspirerende! Gi meg en bootcamp med Khloe og fitness-squaden hennes sier jeg bare, fy søren for en drøm! Kan sees på tv2 sumo.

 . . . . . . .

Men. Denne gangen må jeg dessverre sette ned foten og kreve noe i gjengjeld. Haha! Her er det nemlig full snøstorm og vinterlatskapen har tatt overhånd. Jeg skulle bare raskt innom matbutikken for noen timer siden, men følte seriøst jeg risikerte livet til Milo mens vi spaserte bortover. Ikke ofte man får se noen bli tatt av vinden på ekte, men i dag gjorde jeg altså det. Ikke bare å veie 3,2 kilo på en dag som dette, gitt! Derfor vil jeg også ha en ny serie å kose meg med, det er jo perfekt å nyte kvelden innendørs med god samvittighet i dette været. Men det hjelper ikke med fyr i peisen og dyne i sofaen hvis man ikke har noe å følge med på! Såå… Hva er ditt beste serietips? ♥

135 kommentarer

 1. Veronica

  The Good Wife, på Netflix hvis ikke du har sett den! Ruller på skjermen hos meg om dagen. Den er knall bra, kan minne litt om Suits 😁

  1. kristinaandersen

   Sett den! Og elsket den 😀

 2. Har begynt på en ny serie på Netflix som heter dynasty. Den er verdt å prøve!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Hedda 😀

 3. Therese

  Hvis du ikke allerede har sett Unge lovende på Nrk, så bør du gjøre det:) 3 sesonger ligger ute:)

  1. kristinaandersen

   Ikke sett nyeste sesongen enda 🙂

 4. Ingvild

  «Love» på *Netflix! Søt, klein og koselig serie om to litt snåle og fine mennesker som faller for hverandre 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Ingvild 😀

 5. Jeg elsker film og serietips fra deg Kristina, så nå prøver jeg å komme med noen tilbake! Usikker på om du ikke allerede har sett disse, men om du ikke har så har du virkelig noe å glede deg til <3

  1)Person of Interest –
  Dette er en science fiction- og thrillerserie som handler om den tidligere CIA-agenten John Reese som plutselig blir oppsøkt av den u-kjente og mystiske millionæren «Finch». Her har du mange episoder og mye underholdning! Jeg satt som klistret til Pc’n i to uker etter jeg ble introdusert for denne <3

  2) POWER – Nok en serie som holdt meg våken store deler av natten!
  Serien handler om kjekkasen James St. Patrick og hans liv som balanseres mellom rollen som nattklubb-eier, familiefar, millionær og hans betydelige rolle i narkotikabransjen. Ikke hjelper det når hans tidligere ungdoms crush og (kanskje) livs store kjærlighet Angela, dukker opp i livet hans igjen, og setter både ekteskapet og karrieren hans på prøve. Det viser seg at Angela ikke jobbe som advokat (slik hun har gitt utrykk for), men som etterforsker for FBI..

  3) The killing –
  Liker du broen, så liker du the killing! Ganske likt konsept, med Sarah Linden og Stephen Holden i hovedrollen som partnere og etterforskere. Har du ikke sett den så burde den skrives på lista! The killing er god krim, lett underholdning med to skuespillere man blir veldig «glad i»

  1. kristinaandersen

   Snille deg, tusen takk for tips OG ord om handling! For en genial kommentar 😀 Jeg har sett både Power og The Killing, men ikke førstnevnte. Science fiction er ikke helt min greie, men kanskje verdt et forsøk? Hvor finner jeg den forresten? 😀 Klem!

 6. Ida Sofie

  Empire og Scandal på Viaplay! Du kommer til å elske dem for jeg ser at vi har samme seriesmak 😏 Eeeelsket når Dr Foster outa mannen og elskerinnen foran hele middagsselskapet, muhahahaha!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Ida Sofie! Ikke sett noen av de 😀 SANT, haha! Fy søren for et drama :p

 7. Ja så Doktor Foster for en stund siden veldig bra
  Lojalitet på prøve ligger alle episoder ute på NRK veldig bra serie. sesong 4 Broen ligger alle ute på NRK

  Netflix : Tjockare en vatten 2 sesonger
  Retribution er bra litt tung med en gang men jeg ble hekta

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Tone <3

 8. Therese

  Hei Kristina, jeg bor også i Kristiansand og ligger rett ut på sofaen da det er helt sykt vær ute. Perfekt vær for serier med andre ord. Av serier jeg tror du vil like (kanskje elske) er This Is Us (hvis du ikke har sett den, så er det bare å begynne med en gang, utrolig rørende), The Sinner (utrolig spennende), Good Behavior (spennende) og Wahlgrens Värd (svensk reality om en crazy familie).

  1. kristinaandersen

   Hvooooor finner jeg This Is Us, Therese? Jeg har såå lyst å se den! Men finner den ikke 🙁

   1. Therese

    Av lovlige sider tror jeg de har det på Viaplay 🙂

 9. Du må sjekke ut papirhuset som ligger på Netflix! Den er spansk faktisk, men superbra!

  1. kristinaandersen

   Spansk serie tror jeg ikke er for meg, hehe. Jeg er sånn som hater hvis film eller serie er på andre språk enn norsk og engelsk, svensk kan gå til nød… Lol! Meeen takk for tips Julie <3

   1. sigrid

    Papirhuset er en av de bedre seriene altså, bare glem spansken haha!

   2. Syns det er litt naivt å si at spanske serier og filmer ikke er for deg, da går du glipp av utrolig mye. Det er faktisk helt fantastisk befriende å se nye skuespillere og et helt nytt konsept, jeg elsket den serien og kan love deg at du hadde digget den også! 🙂

 10. Michaela

  Hallelujah, serietips-tid! Fikk du forresten sjekket ut Atypical? 🙂 Hvis ikke, do it! Og så til beste tipset jeg har – etter å ha sett The Good Doctor så har jeg jo blitt betatt av verdens søteste Shaun, eller Freddie Highmore som han heter i virkeligheten. Så jeg anbefaler Bates Motel – du finner foreløpig 3 sesonger på Netflix, men det er totalt 5. Altså… You’re gonna die! Se for deg søte, uskyldige Shaun Murphy som brutal morder med psykiske problemer. Ja, du må rett og slett se den! Utrolig bra serie. Det kan så være at du allerede har sett den, men da kan du jo alltids se den igjen 😉

  Klem <3

  1. kristinaandersen

   Whaaat??!! Klarer NESTEN ikke se det for meg, haha! Han er jo så søt og gollete <3 Takk for tips btw, jeg skal sjekke ut 😀

   1. Michaela

    IKKE SANT???!!?! Det er helt sykt, han er en meget fascinerende skuespiller, det er i hvert fall sikkert <3 *smelt* Bare hyggelig <3

 11. Kan virkelig anbefale «When calls the heart» på Netflix! Er veldig glad i spenningsserier som the Blacklist og Criminal minds, men av og til trenger man litt ordentlig feelgood 😀 Tok et par episoder, så var jeg helt frelst og sluuukte alle sesongene i løpet av en helg ;P

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Kine <3

 12. Det finnes bare en serie for meg etter jeg jeg så O u t l a n d e r.

  For en fantastisk kjærlighetshistorie og vanvittig mye spenning og historie.

  1. kristinaandersen

   Hørt såå mye bra om Outlander, men faktisk aldri sett den selv :O

 13. Sett bates motell? Utrolig spennende serie!!😁 Litt rar, men ikke teit, etter min mening😋

 14. Hei Kristina, det er veldig sjeldent jeg kommenterer på blogger, men er altså fast leser her og MÅ BARE tipse deg om denne serien som ligger på Netflix: Bates Motel. Du kommer til å elske den!!! Google og les litt om den, og snurr en episode og du er frelst! Fabelaktige skuespillere i en ufattelig spennende Thriller-serie! 😀

  Klem!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anniken 😀

 15. Jeg har sett utrolig mange serier, men må nok uten tvil si at Outlander er den aller beste. Så utrolig fin serie, anbefaler virkelig den.

 16. •Big Little Lies (Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgråd m.flere…) du finner den på HBO
  •Riviera (Julia Stiles) Tv2Sumo
  •Good Behavior, som en annen også nevnte! Tv2Sumo
  •Gåsmamman… svensk/norsk serie. Tv2Sumo
  •The Royals (Elizabeth Hurley) Netflix tror jeg…

  Digger bloggen din!!!💗
  Stå på vakre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *