KLAR FOR EN POSITIV UKE

5  p l a n e r  d e n n e  u k e n

Trene bra. Ingen tvil om at jeg skal trene godt denne uken! Og gå masse på langrenn, hehe. Denne mandagen startet med en heftig økt på sammen med en sprek gjeng, som inneholdt så mange burpees (finnes det egentlig noen som liker burpees?!) at jeg hadde egentlig lyst å snu i døren så fort jeg hadde trampet inn. Heldigvis fikk jeg gjennomført, og det var digg – etterpå. Pulsklokken min viste derimot hvilepuls hele tiden mens jeg holdt på, og i et liten sekund begynte jeg derfor å lure på om jeg var blitt helt toppidrettsutøver med en kondisjon av stål. Men så viste det seg at klokken har slått seg vrang og må på reperasjon. Kortvarig glede for Johaug Jr, hehe.

Være positiv. På tide å snu ryggen til både ting, hendelser og mennesker som drar energien ned. Man skal ønske hverandre godt, ferdig snakka. I forrige uke omringet jeg meg utelukkende med fine folk som virkelig løftet meg opp i en tid jeg trengte det litt ekstra. Og det betyr så mye! Sånn vil jeg også være. Noe annet er jeg ferdig med å bruke tiden på.

Jobbe godt. Det virker som dere stortrives på bloggen min om dagen, og det må være en liten evighet siden det har vært så mye liv i kommentarfeltet mitt. Fy søren så koselig det er å kommunisere så bra med dere! Og det gjør meg så glad at dere ser all den innsatsen jeg legger ned i bloggen! Alle de fine ordene dere legger igjen her med så positive og oppløftende kommentarer gir meg virkelig en push til å kjøre enda mer på med å dele morsomme historier, flere videoer og egentlig alt som er hyggelig. Dere er best! Og jeg gleder meg til en tiden fremover med dere!

Lage ny v-log. Jaa, ny film skal det selvfølgelig bli denne uken også! Etter all responsen jeg fikk på housetouren jeg la ut for noen dager siden, så forstår jeg jo at dette må jeg uten tvil fortsette med. Juuuuhu, er jo så gøy! Til torsdag skal jeg filme med Mikal igjen, og det blir så bra! Er litt usikker på hva tema blir denne gangen, har kanskje du noen forslag eller ønsker på lur?

Reise til Bergen. På fredag reiser jeg til Bergen for å tilbringe noen fine dager sammen med Eirin og Cath, og som jeg gleder meg! Bergen er faktisk en av favorittbyene mine, så det skal bli så hyggelig å komme tilbake 🙂 Ser skikkelig frem til en hel helg med disse to fantastiske jentene!

H A P P Y  M O N D A Y !

48 kommentarer

 1. Jeg elsker burpees👊Burpees er livet😘Ha en strålende uke skjønneste 😍

  1. kristinaandersen

   FØRSTE gangen jeg har hørt tror jeg. Men fy søren så kult Tonje, heia deg 😀 Med en sånn innstilling til burpees, er jeg sikker på at du er verdens mest positive menneske til det meste 😀 Haha! God klem!

 2. Velkommen til Bergen!! Blir kaldt her, men det ser ut som været blir nydelig! <3 Jeg gir deg en klem om jeg ser deg! hihi

  1. kristinaandersen

   Takk Charlottemor <3 Kom å si hei om du ser meg fine deg <3

 3. Så koselig med tur til Bergen! Det skal jeg også til helga 😀 Kanskje vi ses på Kjevik 😉 Kos deg masse, og ha en fin uke!<3

  1. kristinaandersen

   Så gøy Stine!! I like så <3

 4. Jeanette

  Uff,burpees er noe dritt. Jeg blir svimmel og kvalm av øvelsen,så da dropper jeg den bare :p vi fikk akkurat mye snø her i Bergen og det skal bli veldig kaldt utover i uken,så du får ta med masse varme klær 😉

  1. kristinaandersen

   Holder jeg med deg i, haha! Det skal jeg huske på, kåper og varme sko blir med i bagasjen 😀

 5. Hva med at han følger deg en dag i ditt liv? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det har vi snakket om og skal få til ila kort tid 🙂

 6. Victoria

  Gjerne basic garderobeplass til budsjettpris 😀 Du har så mye fine gensere og andre ting! Hverdagsmakeup eller «must have» hud/bad/sminkeprodukter du kanskje vet av!

  1. kristinaandersen

   Uh, så gøy tips Victoria! Dette er notert 🙂

 7. Henriette

  Hva er hvilepulsen din?😊

  1. kristinaandersen

   Det aner jeg ikke da klokken er ødelagt, så jeg må måle den igjen asap 🙂

 8. Christine

  «En dag med Kristina» eller sminkevideo hadde vært gøy å se!

  1. kristinaandersen

   Notert 🙂

 9. Det er utrolig motiverende å følge deg om dagen! Føler meg av og til veldig ofte masete i kommentarfeltet da jeg spør så mye, men det er bare fordi jeg synes du har mange bra svar og råd. Jeg synes det er veldig vanskelig å kutte ut folk som drar en ned og bare er negative, så kunne gjerne ønsket meg et innlegg med litt tips om det. Nyt mandagen, Kristina! Jeg skal, etter inspirasjon fra deg i dette innlegget, komme meg en tur på mølla😊 klem!

  1. kristinaandersen

   Baaare koselig at du er aktiv i kommentarfeltet, Anita! Spør om akkurat hva du vil søta 😀 Og takk for tips, det kan jeg prøve å få til! God trening til deg <3 Hvis du ikke allerede er ferdig?! Klem!

 10. Godt å se deg smile så fint igjen, Kristina 🙂 Unner deg alt godt og håper på en fin uke! Over til noe helt annet. For en stund siden skrev du om Elixir-hudpleieprodukter. Er dette noe du fortsatt bruker? Hva er erfaringen din med dette merket?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Guro! Så god du er <3 Jeg har brukt Elixir i tre år tror jeg, og bruker det fortsatt. Superfornøyd! Klem 🙂

   1. Tror du at du kunne lagd et innlegg om hvilke produkter du bruker? Syns det er så interessant med hudpleie og sminke 🙂

   2. kristinaandersen

    Det kan jeg gjøre! I løpet av denne uken, er det okei? <3

 11. ThereseJ

  Ha en flott uke fine Kristina😊 Du er hjertelig velkommen til Bergen❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Therese <33

 12. Det er så gøy å følge bloggen din for tida. Normalt sett så har jeg gått inn her en gang i uka (skal sies at jeg generelt leser lite blogger og at din har vært den mest leste), men nå klikker jeg meg inn flere ganger om dagen. Din positivitet smitter så over, så jeg får ofte en liten motivasjonsboost av å klikke meg inn her! Fortsett den bra jobbinga di! 🙂 Og siden du skal til min kjære by Bergen til helga må jeg bare få anbefale deg å sjekke ut arrangementene til UKEN – spesielt UKErevyen på NHH tror jeg ikke dere vil angre på å sjekke ut, den har scoret høyt hos alle anmeldere i en årrekke 🙂

  1. kristinaandersen

   Åååå, du skulle sett smilet mitt her jeg sitter nå Elise 😀 Jeg tror det går rundt, haha! Innmari gøy å høre altså, tusen takk for koselig kommentar <3 Og takk for tips, det skal jeg sjekke ut! Klem

 13. Anne Lene

  Fine deg ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 14. Kan du legge ut mer middagsoppskrifter på bloggen Kristina? Savner det! Spesielt din mammas mat ser dødsgodt ut, hadde vært fantastisk om du kunne lurt til deg noen oppskrifter på hennes favoritter.

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg! Skal spørre mamma om vi ikke kan lage noe god middag sammen til dere i løpet av kort tid til dere 🙂 Klem!

 15. Trudebr

  Sau whaaaat, kommer Ladyen til Bææærgen? Koselig! Håper jeg får sett deg <3 ha en super uke!!

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!! Trude <3 Ladyen kommer! Håper å se deg å 😀 God klem!

 16. Du er så fin, Kristina! Og bloggen din er en fryd å lese, blir alltid i så godt humør av å være her inne! Ha en nydelig uke <3

  1. kristinaandersen

   Skikkelig stas å høre, Marie! Tusen takk <3 Ha en kjempefin uke <3

 17. Happy monday skjønna! <3
  Ønsker deg en fantastisk uke. Gleder meg til flere vlogs 😀

  1. kristinaandersen

   Like så, Silje <333

 18. Kjære flotte, gode Kristina!
  Du er en sann inspirasjon, og du sprer så ufattelig mye glede og positivitet. Er oppriktig misunnelig på alle de som har deg som venninne, tenk så heldige de er som har en slik person i livet sitt!
  Uansett hvor kjipe dager jeg har, så blir jeg alltid i bedre humør av å kikke innom bloggen din. Takk!
  Håper du aldri gir deg, og at du aldri slutter å være deg! Du er helt super- og et stort forbilde for mange. Ønsker deg en fantastisk uke <3

  1. kristinaandersen

   Fine Stine, tusen tusen takk <3 Så heldig jeg er som kan våkne til så utrolig fine ord!! God klem <3

 19. Therese

  Kristina! Bloggen din er virkelig en FRYD om dagen! 😀 Man merker at du gjør en god innsats med både variert innhold og fine bilder. Det er ingen tvil om at CBE er en av de som leverer best kvalitet i blogg-Norge når det gjelder velformulerte tekster og bilder, men jeg skumleser bare gjennom hennes blogg siden vi er i ulike livssituasjoner og jeg ikke føler at tingene hun skriver om er særlig relevante for meg. Så nå er jeg SÅ glad for at du som jeg kjenner meg mye mer igjen i leverer like bra!! Spesielt nå som du deler enda flere sider av deg selv. Jeg ler meg ihjel av datingen din, og kan kjenne meg igjen i mye av det som singel! Man havner i mange rare situasjoner som til slutt blir gode historier – når man først klarer å få de litt på avstand 😉 Jeg ble glad da du postet første innlegg om dating-tabber og du skrev at det bare var del 1. Haha! Kanskje du kan skrive litt om dårlige sjekkereplikker du har opplevd (f.eks. på Tinder hvis du har hatt det), hvordan du er i trafikken eller evt. noen misforståelser som har oppstått som følge av dobbeltsynet ditt? Når det gjelder film ønsker jeg meg film av deg sammen med venninne/kompis/familie og en «live-sending» med spørsmål fra fuel-box (evt. spørsmål dere har skrevet selv) som dere skal svare helt ærlig på uten å ha sett de på forhånd. Ønsker deg en god dag – og takk for at du deler! 😀

  1. kristinaandersen

   Takk for koselig kommentar, gode deg! Og TAKK for noen fantastiske tips 😀 Skal jeg dra i gang et Tinder innlegg? Haha, der er det jo så mye galskap at jeg orker faktisk ikke :p Video med venner skal jeg få til innen kort tid 😀 Klem!

 20. Du er jo ikke noe annet en nydelig! Kommer alltid i godt humør når jeg klikker meg innom bloggen din, -såå mye glede du sprer <3

  1. kristinaandersen

   Så god du er Eirin! Tusen takk <3

 21. Christina

  Alltid gøy med serie-tips fra deg! *hint,he he. Ha en super uke og god tur til Bergen!

  1. kristinaandersen

   Doctor Foster må være det nye serietipset, hehe! Takk Christina <3

 22. Hvor er den blå jakka du gikk langrenn i i dag fra? Den litt tykkere! Har letet etter noe slikt siden koker i hjel i dunjakke, men fryser uten. Livet langt oppe i nord.. Klem<33

  1. kristinaandersen

   Swix. Den er supergod, skikkelig varm og lett 🙂 God klem!

 23. Heisann!
  Hvor er genseren fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   hm <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *