I KVELD FINNER DU MEG HER

… I SOFAKROKEN MED FILM & GODIS

. . . . . . . . . . . . .

Søndager er jo gjerne den perfekte dagen å late seg på, men de siste årene har jeg blitt enda mer glad i en god blanding. Gjerne være aktiv på dagen, komme seg ut i friskt vær og gjøre noe morsomt sammen med noen man er glad i. Og når kvelden kommer? Da kryper jeg mer enn gjerne opp i sofakroken. Denne søndagen har vært så fin og god at jeg kjenner på en skikkelig takknemlighet. Den startet som alltid med ett par timer jobb, før jeg møtte en fin venninne for å dra på Hillsong sammen. Etterpå var det rett hjem, bytte til skiklær og dra på langtur i nypreppa løyper sammen med papsen. Vi fikk oppleve både sol og snøstorm om hverandre, det er jo gjerne sjarmen med å være på fjellet – man vet liksom aldri hva som venter rundt neste sving! Etterpå kjørte vi hjem til resten av familien, hvor det ventet hjemmelaget middag til oss. For en luksus! Og nå? Ja, nå skal jeg synke ned i sofaen med verdens beste følelse. For en deilig dag det har vært! Nyt det som er igjen av helgen, dere!

29 kommentarer

 1. Har du sett «Grace and Frankie»?

  1. kristinaandersen

   Det har jeg ikke, Marie! Er det til å anbefale?

   1. Jeg likte den godt 🙂

 2. Martine

  Ikke netflix and chill altså. Hahah. Kos deg ikveld. <3

  1. kristinaandersen

   Haha, nei! NetFlix, sånn på ekte 😀

 3. Åå, høres ut som en fantastisk søndag! Jeg har gjort litt skolearbeid, før jeg dro på middag hos svigers. Utrolig koselig! Nå skal det bli litt Netflix (og bare det, haha), samt litt rester fra smågodt-skålen fra i går. Jeg vil gjerne tipse deg om en film. «When we first met» på Netflix. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like den sånn egentlig, men synes den var hysterisk morsom til tider og ganske så skjønn! Lite tips fra meg <3 Stor klem

  1. kristinaandersen

   NetFlix blir aldri det samme igjen, haha! Takk for filmtips Charlotte, den skal jeg huske på og få sett 😀 Stor klem og fiiin mandag til deg <3

 4. Netflix and chill 😃

  1. kristinaandersen

   HAHA! Neeei 😛

 5. Så herlig. Jeg elsker sånne søndager. Jeg tar en slik dag i morgrn, nå er det nemlig nattevakt på meg…
  Kos deg masse. Husk at tvnorge kjører tidenes søndags program nå hele kvelden. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Hørtes perfekt ut å ha en kosemandag Anja, det fortjener du! Vet du, jeg har mistet fjernkontrollen min og var helt desperat igår fordi jeg ikke fikk sett «gullrekka» på tvnorge, haha! Har heldigvis bestilt ny, så håper den kommer i morgen 😀 Klem!

 6. Lisbeth

  Er du kristen?

  1. kristinaandersen

   Ja, det er jeg 🙂

 7. Kristine

  Så herlig! Håper du koste deg masse!! Drar du ofte på Hillsong?

  1. kristinaandersen

   Jeg drar de søndagene det passer 🙂 God mandag til deg, Kristine!

 8. Åh, så fint å se at du koser deg med smågodt og brus en søndags kveld. I går gjorde jeg det samme, men klarte ikke la være å tenke på hvor «feil» det var å kose seg med smågodt.. føler all kos fortiden skal være så sunn, som søtpotetfries, bær eller fudge uten sukker. Alt skal være så «forsunnet». Vi skal kunn kose oss uten dårlig samvittighet 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er jo ikke feil i det heeele tatt, tenk så kjipt livet hadde vært hvis man alltid skulle nekte seg det man hadde lyst på 😀 Klart vi skal kose oss, Jorunn! Håper du har hatt en kjempefin helg <3

 9. Hvor er de svarte putetrekkene fra? ☺️

  1. kristinaandersen

   House Doctor 🙂 Klem!

 10. Har du fått med deg de nye episodene av Tore på sporet? Husket plutselig at du sa en gang for lenge siden at du liker å se på det 🙂

  1. kristinaandersen

   Nye episoder?? Whaaat! HVOR og NÅR skjedde dette? Så fantastisk <3 Dette må jeg jo få med meg 😀

   1. Haha 😀 Alle episodene ligger på nrk nett-tv 😉 Kos deg!

   2. kristinaandersen

    TAKK 😀

 11. Therese

  Hva så du på? Jeg er snart ferdig med The Crown, og er på utkikk etter en ny serie:)

  1. kristinaandersen

   Doctor Foster 🙂 Anbefales!

   1. Therese

    Sett den! Digga den:) *serienerd*

 12. Velfortjent , kos deg gode du<3

 13. Heisann!
  Pleddet så fantastisk ut. Hvor kommer det fra?

  1. kristinaandersen

   Hm Home 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *