EN UKE MED MATGLEDE

Reklame for Adams Matkasse.


Denne uken har jeg vært så heldig å ha Adams Matkasse, og ikke nok med det. Jeg har hatt Sunn og Lett-kassen, som faktisk ble årets testvinner i Dagbladet. Så utrolig gøy, og vel fortjent til Adams som gjør en helt fantastisk god jobb! Jeg har vært litt matlei og tom for kreativitet den siste tiden, derfor passet det perfekt å bare få tilsendt en meny med ferdig fikset middagsingredienser. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – fy søren for en luksus!

UKENS MIDDAGSMENY

sunn og lett-kassen

God vintermat var ukens tema, denne menyen likte jeg skikkelig godt! Eneste jeg ikke var superhappy med var grønnsakssuppen, men det må være første gang jeg faktisk ikke har likt noe gjennom alle gangene jeg har hatt matkasse. En gang måtte det nesten skje, hehe. Favorittene har vært soyastekt torsk med stekt hjertesalat, mangodressing og fullkornsris – samt vegetarpaien med frisk salat og rømmekolle. Sistnevnte var heeeelt amazing, skikkelig kosemiddag  🙂

. . . . . . . .

Adams Sunn og Lett-kasse er perfekt hvis man ønsker mat som inneholder masse fiber, friske grønnsaker, litt magrere kjøtt og kanskje viktigst av alt: en kjøttfri rett i 5-dagersmenyen. Det setter jeg stor pris på! Dette er ordentlig kvalitetsmat som smaker skikkelig godt, samtidig som man selvfølgelig blir god og mett når man forlater middagsbordet. Selv om jeg har hatt disse kassene flere ganger, blir jeg seriøst som et barn på julaften hver gang den blir levert på døra. Det er jo så gøy å få levert så ekstremt mye bra mat direkte på døra! Smilet går jo rundt når jeg åpner kjøleskapet også, da alt liksom er tilrettelagt for gode middager gjennom hver eneste ukedag 🙂 Hverdagslykke på høyt nivå! Adams Matkasse støtter forresten den norske bonden, noe som vil si at du alltid får norsk kjøtt, fugl og fisk fra noen av Norges beste leverandører. Kvalitet i alle ledd, det syns jeg er så flott!

50% rabatt på årets testvinner

Sunn og Lett-kassen er en av mine favorittkasser, og noe som er ekstra imponerende er at denne kassen som sagt ble årets testvinner i Dagbladet med en 5-er på terningen. Hvis du også har lyst å teste ut denne matkassen, eller noen av de andre (mange gode valgmuligheter!) – så får du nå 50% rabatt på din første levering av hvilken som helst matkasse ved å bruke koden BLOGGKRISTINA. Tilbudet er kun gyldig til og med 6. mars ♥

13 kommentarer

 1. Denne sunne matkassen så digg ut,må prøves.Takk for tips og rabatter.Fristende bilder.

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak <3

 2. Åå, så digg! Jeg er så sykt matlei selv for tiden, at dette hadde nok passet ypperlig. Håper jeg får samboeren med på dette, hah <3 Håper du har en strålende søndag, og avslutning på helgen. Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Krysser fingrene for at du får kjæresten med på en matglad uke, Charlotte! Det er så innmari digg og luksus 😀

 3. Ulrikke

  Så digg ut! Så på Snapchat at du var på Hillsong i dag! Så kult! Er du troende?

  1. kristinaandersen

   Ja, det er jeg 🙂 Klem!

 4. Madeleine

  Hei Kristina 🙂 Prøver å finne tv-bordet ditt som du har kjøpt på ikea.. har du link? Er det BESTÅ-serien? Tusen takk:)

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine! Det er egentlig ikke en tvhylle, bare jeg som bruker den som det.. Hehe! Husker dessverre verken navn eller modell :/ Hva med å ta med bilde og spørre de på IKEA? Klem!

   1. Madeleine

    Det skal jeg 😀 hvor har du get box/canal digital dekoder?

   2. kristinaandersen

    Midterste skapet! Må åpnes hver gang jeg skal skifte kanal, men det er verdt det :p Haha!

   3. Madeleine

    Takk for svar, Kristina 🙂 Har du vanlig hvit eller hvit høyglans? Og kjøkkenet ditt? 🙂 Usikker på om jeg liker vanlig hvit best eller høyglans..

   4. kristinaandersen

    Jeg har høyglans 🙂 <3

   5. Madeleine

    Takk, skjønne 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *