NETFLIX .. AND CHILL

Okei, på tide med en ny historie fra det ‘gode datingliv’ jeg har rotet meg bort i ett par ganger for mye. Dette er en hendelse fra jeg var på jentetur, sammen med bestevenninna mi. Vi var på reise sammen, der vi ble invitert på middag av han som styrer skuta, hvis dere skjønner tegninga. HEHE. Dette var i hovedsak en formell middag vi ble invitert til pga bloggen min, og ingen av oss hadde superlyst til å dra sånn egentlig. Vi var jo på jentetur, og ville helst kose oss sammen bare vi to. Men jeg følte vi måtte stille, så vi trampet inn i gallakjolene våre og masjerte ned på restauranten for å møte dette stakkars mannfolket – som sikkert ikke hadde lyst å spise med oss heller. Tanken om «alt man må gjøre på grunn av jobb» var nok i hodene til begge parter, hehe. Jeg hadde sett for meg et kjipt og eldre mannfolk som helt sikkert nesten ikke kunne snakke engelsk, derfor ble overraskelsen relativt stor når en høy og mørk person lyste opp hele restauranten og gikk catwalk mot bordet vårt. Whaat? Winning! Det var jo middagsgjesten vår, og jeg skal ikke lyve å si jeg ikke ble glad.

Det ble overraskende nok en supergøy middag, med åtte retter og like mange tilhørende vinglass – så rakkefant humøret gikk rett til himmels. Kvelden endte med en høylytt tur på karakokebar for alle tre, han forstod nok ikke helt hva han gjorde der og ga meg raskt kallenavnet ‘trouble’. Lol! Vi tok kvelden relativt sent, men ble likevel enige om å sees dagen etterpå. På vei opp til lugaren maste jeg hull i hodet på Hilde om at det var så hyggelig at vi hadde fått oss en ny venn, men hun virker ikke helt overbevist, kanskje mest fordi hun hadde kjæreste hjemme og vi var på jentetur. Da trenger man ikke kompiser, si! Uansett, til poenget – nå skal dere få høre hvor grønn jeg er i hodet.

Oppriktig så mente jeg at dette var en ny venn, noe som er hyggelig – jeg er alltid åpen for nye og spennende bekjentskaper. I ettertid ser jeg jo at dette var noe godtroende fra min side, mildt sagt. Uansett. Dagen etter fikk jeg melding om jeg hadde lyst å komme på besøk i leiligheten hans, han ville se netflix og jeg ble selvfølgelig gira. Jeg elsker jo å slappe av med netflix, og med tanke på at jeg hadde vært åtte dager uten en eneste tvserie eller film – tenkte jeg at dette ble helt supert. Filmkveld med en ny venn, gledings! Bestisen nektet å bli med, hun mente at hun hadde absolutt ingenting å gjøre der og dette brødhodet forstod selvfølgelig ikke hvorfor. Så vi begynte raskt å diskutere på lugaren vår, faktisk ble hun dritsur og spurte hva problemet mitt var. Jeg måtte jo forstå at jeg skulle ikke på filmkveld, netflix betyr ikke alltid netflix mente hun. MEN JO, det gjør det! Noen er bare glade i film, sånn som meg, forklarte jeg. Så når bestis skulle ta kvelden trampet jeg avgårde i joggedressen, maks klar for penthouse besøk, i god tro om at vi faktisk skulle se en film og bare slappe av. Men hva møter meg i det sekundet døren til leiligheten blir åpnet? Min nye kompis. Og kompisen har oppkneppet skjorte, holder to vinglass i hånda, i tillegg til en rose og ser veldig gira ut der han står.

Meg: Eeeh, excuse me. No shirt? What are you doing?
Han: Nothing? Here, take this glass of wine.
Meg: Eeee, what? I tought we were going to watch netflix? Where is the tv??
Han: *ler seg ihjel* Seriously? I dont even have netflix here!

Alt jeg klarte å tenke var at nå skulle hun  jeg hadde kranglet med i en god time i forkant sett meg her jeg stod helt sjokkert på andre siden av døren, med et halvnakent menneske foran meg. Det var jo nettopp dette hun hadde sagt, mens jeg er godtroende nok til å tro at jeg faktisk skulle få chille i fred med film. Jeg ble så klein og irritert på samme gang at jeg jeg kunne ikke annet enn å holde en lang tale om at sånt her gjør man ikke, for så å brått takke for meg, ‘i’m actually litt trøtt’ og ta turen tilbake der jeg hørte hjemme. Jeg hadde i hvert fall en god historie jeg kunne fortelle når jeg og bestis våknet dagen etterpå, og tro meg – vi ler oss fortsatt ihjel av denne hendelsen. Etter dette har jeg lært at netflix betyr tydeligvis ikke alltid netflix. Det betyr det som dagens ungdom kaller for netflix and chill. Forstå det de som vil. Så hvis man blir spurt om man vil komme for en kveld med nettopp dette av et nytt og mannlig bekjentskap, så blir man ikke gira, kaster seg i joggedressen og tar Klæbo-spurten ned fordi man tror man skal slappe av med ost, kjeks, snop og film. Da takker man pent nei. Hvis man ikke er helt badgirl, da.

Filmentusiasten på ferie, hehe… God fredag, dere!

64 kommentarer

 1. Ingebjørg

  HAHAH! Jeg DØR 😂😂 Fantastisk

  1. kristinaandersen

   Haha!! Goood helg, Ingebjørg <33

 2. Ragnhild

  HAHA! Oh myyy… Jeg ser for meg hele scenarioet! «I’m actually litt trøtt» Hahah beste jeg har hørt! Aner ikke hvordan jeg hadde løst situasjonen selv, men dette var en vinner! Haha, god helg til deg Kristina <3 Det er bra vi er flere som tror at netflix er netflix! Så feil kan man ta si!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Helt fryktelig, stakkars meg kom i JOGGEDRESS liksom :p Maks gira på rooolig filmkveld, hehe. Men ja, hva skjeeeer med at NetFlix er forkledning for så mye annet? Altså, jeg henger IKKE med :O God helg, Ragnhild <3

 3. Ingvild

  Hahaha jeg ler meg ijæl!!!

  1. kristinaandersen

   Haha <3

 4. Hahaha, topp historie! Du er herlig troskyldig med ting som har med Netflix å gjøre. Husker du den bloggposten du skrev om ting du liker å bruke helga til (eller noe sånt) og en av tingene du nevnte var «Netflix and chill»? «Fy søren, jeg bare digger Netflix and chill!» Folk hadde mye moro med den i kommentarfeltet 😂

  1. kristinaandersen

   Akkurat den hendelsen du skriver om her kommer jeg ALDRI til å glemme, Silje. Jeg blir fortsatt mobbet :p Haha, fy søren! Stakkars lillebror ringte etter å ha lest innlegget og spurte om det hadde klikket totalt for meg :p Ler meg ihjel!! Ikke barebare å oppriktig være glad i netflix, si!

 5. Karoline

  Hahahaha ler meg ihjel! Elsker at du har så mange fantastiske historier å dele 😂 Gleder meg allerede til neste. Håper du får en fin helg, klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Like så Karoline, goood helg <3

 6. Anne Lene

  Fantastisk 😂😂😂😂

  1. kristinaandersen

   <3

 7. Christine

  Hahaha beste jeg har lest! Takk, jeg trengte virkelig denne historien midt i bachelorskriving altså! Jeg er egentlig glad det finnes sånne som deg, som faktisk bare tror det beste om folk og ikke tror man må lese gjennom linjer på alt som blir sagt😅 Haha takk igjen!

  1. kristinaandersen

   Ååå, hah <3 Så gøy fikk med deg innlegget midt oppi bachelor, Christine. Flink du eeeer! Bedre å tro godt om folk enn å alltid antyde det verste føler jeg, selv om jeg helt sikkert er en smule naiv i blant :p Pleier heldigvis å gå fint, haha 😀 God klem!

 8. Annicken

  Jeg dør!!! 😂😂

  1. kristinaandersen

   Jeg dør selv, haha!

 9. Haha,ler meg ihel!
  Har heldigvis vært heldig med 2 dater som faktisk kun var netflix og film,men man kan faktisk aldri vite 😂

  1. kristinaandersen

   Haha nei, faktisk kan man tydeligvis aldri vite. Så tror ikke jeg tar en ny sjanse på netflix og chill med det første :p

 10. hahah Kristina altså! Made my day 🙂

  1. kristinaandersen

   Herlig å kunne bidra, Lina 😀 Haha! <3

 11. Caroline

  Haha herlig historie, elsker den spalten din med datinghistorier 😂 Hvor forresten er den fine kjolen fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak, hoho! Kjolen er fra Cubus, tror faktisk den er fire år gammel :O

 12. Kristina du er bare helt rå og jeg digger deg!!! Ser for meg hele situasjonen:))) Funny! Takk for at du byr på deg selv. Beste bloggen!

  1. kristinaandersen

   Haha! Anytime Maja, må bjuuuda på til dere 😀 God klem og gooood helg <3

 13. Du er virkelig nydelig! Man skal lete lenge etter noen som stråler så mye som du gjør. Rett og slett – WOW. Ønsker deg alt det beste, og all lykke i livet ditt.

  1. kristinaandersen

   Mia, så utrolig snill du er som skriver så fine ting! Tusen takk <3

 14. Haha! Jeg ler meg halvt i hjel 😂 jeg er tidenes mest naive jente og hadde nok havnet i samme situasjonen selv, så kleint 🙈 er vel egentlig mer kleint for han, er jo veldig arrogant å bare anta på den måten 😉

  1. kristinaandersen

   SANT!! Burde gå rett i skammekroken han :p

 15. Hahahahhaha ååååh, dette hadde jeg helt sikkert klart å gjøre selv!! 😂😂 Så utrolig komisk!

  1. kristinaandersen

   <3

 16. men halloo, hvorfor var du ikke bare litt «badgirl» ? hihi. kose seg litt på cruise må være lov si, spesielt hvis han var så kjekk og alt!

  1. kristinaandersen

   HAHA!

 17. Du er bare fantastisk, ler meg ihjæl! 😀 elsker disse innleggene!

  1. kristinaandersen

   <33 så gøy det faller i smak!

 18. Haha! Det har vel egentlig skjedd meg også. Sende hjem eller dra fra mannfolk som plutselig virker småsnurt når _FILMEN_ er ferdig og man avslutter kvelden. Men jeg tenker, man gjør det til hva man vil selv. Ønsker man bare netflix og chille, så blir det for pokker bare det og! 😀

  1. kristinaandersen

   HAHA! Enig ass!

 19. Kristin H. Granli

  Jeg elsker disse historiene dine xD Har hatt noen rare opplevelser selv altså, bring them on!

  God helg <3

  1. kristinaandersen

   Haha, I will! God helg Kristin <3

 20. Hei 🙂

  Hvilken selvbruning anbefaler du? Jeg har aldri brukt det, og er livredd for å bli skjoldete.

  1. kristinaandersen

   Vita Liberata er favoritten min, supergod!

 21. Ragnhild

  Du er go, takk for dagen latter. 🙂 Liker at du bjudar på.
  God helg.

  1. kristinaandersen

   <3 God helg søta!

 22. HAHAHA!!! Kristina, du er hysterisk!! Jeg digger deg <3

  1. kristinaandersen

   Haha!! Og jeg deg, Charlotte 😀

 23. Dette er fantastisk!

  1. kristinaandersen

   <3

 24. Dette var hysterisk morsomt!!

  1. kristinaandersen

   Haha! Så gøy du likte det 😀

 25. Hei!Jeg har lest bloggen i flere år, men har aldri kommentert. Selv om jeg ikke kjenner deg som person, så føler jeg at jeg er glad i deg! Måten du er med venner og familie, ser humor i ting og rett og slett virker god innerst inne, det er virkelig ikke noe man kan fake i flere år. Så ja, kjempe glad i deg haha, og stå på videre, alltid en fryd å lese dine innlegg, du skriver så godt!

  1. kristinaandersen

   Fy søren så koselig å høre Fatima, fantastisk måte å starte dagen på med å få en slik fin kommentar <3 Du er god!! Ordentlig koselig du bestemte deg for å legge igjen noen ord, det setter jeg pris på 😀 Stor klem!

 26. Martine

  Hahah! Herregud. Du er jo FOR herlig <3

  1. kristinaandersen

   <33

 27. Cecilie

  Du virker som en utrolig kul dame, må jo le litt av denne historien! Du får ihvertfall frem mange smil og latterkuler frem hos meg med disse datinghistoriene dine! Lurer forresten på hvor den fine vesken fra instastoryen din er fra? Ha en flott helg!:D

  1. kristinaandersen

   Ååå, gjør meg så glad å høre Cecilie <3 Den er faktisk fra Zara! Så innmari fin, og så kostet den ikke mer enn 300 kroner 🙂 KUPP! Goood helg søta <3

 28. Hahaha😂 Hysterisk historie, og du forteller på en slik måte at jeg ser for meg hele scenarioet! Liker veldig godt at du åpner opp og slipper oss litt mere innpå 🙂 Du er ei herlig jente, Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak, Marit! Litt uvant, men gøy 😀 Klem!

 29. Hahahha elsker dette!!!!

  1. kristinaandersen

   Haha <33

 30. Kan du linke til den ene posteren du har på stueveggen, jenta med ryggen til ? 🙂 Prøvde å lete på desenio, men vet ikke hvor du har kjøpt det..? 🙂

 31. Jeg får ikke puste!!! Fyy søren for en hendelse, HAHAHA!! Dæææver!

  1. kristinaandersen

   Hahah, fyttikatta! Var helt krise :p

 32. ida kristine

  HAHAHHAHA jeg ler meg ihjel!!! hysterisk!
  hvor er den fine grønne kjolen/tunikaen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Cubus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *