EKTE HVERDAGSLYKKE

S K I I N G  & G I R L S N I G H T

I går hadde jeg seriøst det som må ha vært en av de beste dagene på lenge. Noe så magisk! Bare se disse forholdene da? Det var å fryd å stake rundt i løypene, og hadde det vært opp til meg – hadde jeg blitt der helt til solen gikk ned 🙂 Kakao var også med på tur, så da var det god stemning i skiløypa og bare glede. Og til dere leserne mine som bor i Kristiansand: hvis dere er glad i å gå på ski, så må dere ta turen til Nasbevarden. Det ligger en tyve minutters kjøretur nord fra byen, og det er helt utrolig at disse minuttene kan skille så mye fra bylivet til naturen. Her er det masse snø, nypreppa løyper og bare fantastisk fine vinterforhold! Anbefales på det sterkeste.

Når jeg kom hjem igjen var det bare å raska på, for da ventet det jentekveld sammen med Celina og Marita. Alltid like koselig å se go’jentene mine igjen! Det ble fruktsalat, kesam og litt sjokkis – alt man trenger for en fin avslutning på en bra dag. Litt lykke hver dag, ikke sant? ♥

•  •  •  •  •  •  •  •

24 kommentarer

 1. Så herlig innlegg Kristina! Ha en fin dag videre 🙂

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Inger <3

 2. Martine

  eeeelsker bordene dine!! kan du være så snill å fortelle meg hvor du har kjøpt de?

  1. kristinaandersen

   Jeg er såå fornøyd med bordene, hihi 😀 Jeg kjøpte de hos Atelier Riebe her i Krs.Sand – de er fra Gubi <3 Klem!

 3. Therese

  Åh det så herlig ut!! Jeg er syk på 2. uka nå og sitter inne og ser ut på silkeføret:(

  Det er alltid en mood booster å kikke innom bloggen din da!<3

  1. kristinaandersen

   Nei så kjedelig Therese! Ønsker deg masse god bedring <33

 4. Hei Kristina!
  Den YSL leppestiften din har jeg også lyst på,men har den et navn?
  Og hjemmet ditt er bare så flott, akkurat som eieren🌸
  Klem til deg🌸

  1. kristinaandersen

   ysl volupte tint in balm heter den <3 tuuusen takk gunn, så snill du er <3

 5. Så herlig. Og så kult skiantrekk du har. Dritkult at du går på langrenn i hverdagen, det inspirerer videre. Jeg var ute på ski i dag i strålende sol og blå himmel. Det var bare så nydelig. Var veldig få ute i løypene til å være vinterferie. Fant meg en DNT hytte og nøt en nystekt vaffel og kaffe i solveggen. Det var nydelig. Og dette bare i løyper 10 min unna meg. Det er lykke. Det ble over 1 mil og klokka viser 230% av dagens aktivitet. Så nå er mousakka til middag spist og til kveldskos blir det kake. Perfekt hverdags lykke dag. Hehe.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Langrenn er såå deilig, så prøver å komme meg ut så fort jeg får muligheten 😀 Så herlig du også fikk tatt deg en tur i dag Anja, vinteren må bare utnyttes når den først er her spør du meg <3 Nyt kvelden fine deg, dette hørtes ut som en PERFEKT torsdag! Det er jo snart helg! OG nå fikk jeg også lyst på kake, gitt :p Haha! God klem <33

 6. Gikk akkurat den løypa i går! Haha, kom til å tenke på det i forhold til dine dating-episoder.

  Ble med en supersprek fyr på nettopp denne turen. Jeg løy og sa forkjølelsen var over, og at jeg var frisk som en fisk. Stilte i ullundertøy med tykk ullgenser over, i tillegg til en vindjakke… I fire plussgrader og sol .
  Jeg hadde »vanlige» bortoverski, som jeg kaller det. Han sa »De er vel litt gamle?», »Ja» sa jeg, men sannheten er at jeg kjøpte de for to år siden. Han derimot, stilte i tynt treningstøy og plettfrie, glatte skøyteski. Trenger jeg å si mer?

  Jeg svettet som en tulling, snørra randt, og skiene var fullstendig bakglatte. Jeg sleit og kava for hver meter, og folk på 70 gled forbi oss. Han skulle være grei og si »Så flink du er!» til stadighet, noe som for min del bare understreket at jeg fremstod som en 4-åring på første tur. Jeg smilte så godt jeg kunne, men trodde jeg skulle krepere. Haha! (Tenker du også hadde tatt meg igjen, Kristina. Du ser like sporty ut som daten her!).

  Heldigvis fikk bare gode ord og meldinger i ettertid, så jeg er ikke bekymra, bare flau, haha! <3

  1. kristinaandersen

   HAHA, Sol <3 Jeg ler og leeeer!! Var dette i går? Jeg skulle SÅ ønske jeg så deg / dere, ler meg seriøst ihjen her jeg sitter <3 Godt å høre det ikke bare er jeg som er helt skrytepave når jeg skal ut på date :p Hvis det er en trøst, er jeg sikker på at et godt smil og bra humør vinner over skiferdigheter any day 😀 MEN! Bakglatte ski på date burde vært forbudt. Det er krise!! Blir det en date nummer to?! 😀

   1. Hahaha huff! <3 Takk! Det var på onsdag!
    Det var ikke første date, og det blir ikke siste. Tror jeg har truffet verdens snilleste! 😀

   2. kristinaandersen

    Ååå herregud så koselig!! Nyt det, Sol <33

 7. Katrine

  Så fine bilder!😍 hvilken farge er det på oakley-brillene dine?

  1. kristinaandersen

   Takk Katrine <3 De er helt sorte.

 8. Solveig

  Så deilig Kristina!
  Jeg bruker og masse tid i langrennsporet om dagen, det gir altså så mye sjelero og glede! Jeg lurte på hvilken modell av dæhlie-buksene du har på deg? De var rålekre! 🙂
  Ønsker deg en god kveld! Selv er jeg på plass på jobb, nattevaktslivet lenge leve …. 🙂

  1. kristinaandersen

   Så herlig Solveig, langrenn er det noe helt eget ved 😀 Elsker det! Buksen er jeg fryktelig usikker på, men jeg gikk inn i nettbutikken for å se. https://dahlie.com/bd_no/xc-skiing/pants/pants-flow-wmn-1#217=721
   Tror kanskje det er denne, men er litt itvil :/

 9. åå hvilket merke er ausa i frukskålen? 😀

  1. kristinaandersen

   Kähler 🙂

 10. De bordene er så fine! <3 Hvilke størrelser har du? 🙂

  1. kristinaandersen

   medium og stort, trooor jeg 😀

 11. Hei, er det felleski du har? Er du fornøyd med dem? Sliter med at mine er bakglatte 😣

  1. kristinaandersen

   Felleski, ja! Superfornøyd 😀 Husket du å stille dem inn etter vekten din? Hvis ikke blir de fort bakglatte :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *