VLOG: APARTMENT TOUR

ENDELIG kan jeg vise dere en skikkelig film av leiligheten min! Det var mildt sagt på tide, hehe. Mer av dette skal det bli fremover, dette er bare begynnelsen og jeg gleder meg så mye til å starte en aldri så liten videokarriere hvor jeg skal ta dere med på det aller meste som opptar meg 🙂 Er supermotivert om dagen! Interiør er en stor lidenskap hos meg, faktisk noe av det gøyeste jeg vet å ‘pusle’ med – så denne filmen syns jeg at er veldig morsom å vise dere. Snurr film, og husk HD for best kvalitet ♥

V E L K O M M E N  H J E M  T I L  M E G

102 kommentarer på “VLOG: APARTMENT TOUR

 1. Mel skriver:

  Så Helt fantastisk fint du har Det! Interiør er noe du virkelig kan, du gir så mye inspirasjon! Flott video ❤️ og griseheldig med leiligheten!
  Litt gøy å la seg inspirere av og se opp til en som har kommet så langt i så ung alder (må sies når vi er like gamle ;p)

 2. Ragnfrid skriver:

  Først må jeg bare applaudere deg for kreativ og stilig video. Dette her var bare så kult! Hvis dette er standarden på videoene dine framover, skal du være sikker på at jeg blir din nye fan. Det er så moro å lese bloggen din Kristina, den er så inspirerende. <3

 3. Thea Marie skriver:

  JAA til mer av dette! Endelig kom det en ordentlig housetour fra deg, har vært etterlengtet siden du kjøpte leiligheten! Utrolig fint du har fått det hos deg, virkelig din stil!

 4. Marlene skriver:

  Så utrolig fin leilighet og så fint du har gjort det 🙂 Skikkelig fin og stemningsfull video, fikk følelsen av å være på besøk hos deg faktisk..
  Kan jeg spørre hvor stor leiligheten er og hvor du fikk tak i den apen som sitter? Mamma har lik i sin leilighet, men aldri spurt siden jeg alltid glemmer det… Syns den er så kul!

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for gode ord Marlene, kjempegøy å høre <3 Leiligheten er på rett over 100 kvm, og apen som sitter er fra Kay Bojesen – dansk design 🙂 Klems!

 5. Hege skriver:

  For et nyyydelig hjem du har Kristina <3 Dette var virkelig flott og gjennomført! Interiør er noe du kan! Virkelig en drømmeleilighet <3

 6. Emilie Eliassen skriver:

  Så varmt og hjemmekoselig du har det. Det er så gjennomført alt sammen, både fargevalg og interiør. Ha en fin uke videre Kristina 🙂

 7. emilie skriver:

  Nydelig leilighet! Så flink du er til å dekorere. Elsket det med å ha to av de runde speilene ved siden av hverandre. Fikk lyst til å gjøre det samme hos meg.

 8. Elise skriver:

  Kristina!!!!! WOW!
  For en stund siden hadde du noen lyseblå kaffekopper og skåler (fra kahler troe jeg) hva har du gjort med de?

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Elise! Tror du tenker på House Doctor, de tingen er her – jeg bytter bare på hva jeg bruker 🙂 Klem!

 9. Therese skriver:

  Så utrolig fint du har det! Du er en utrolig inspirende når det kommer til interiør og gjenerelt livet <3 Ha en fin uke videre, fine deg <3

 10. Siv Renate skriver:

  Helt sinnsykt bra filmet! Kjempe gøy å få en kikk på leiligheten din:)
  Du har det så stilfullt og fint 🙂

 11. Victoria skriver:

  Åå så utrolig fint du har det hos deg <3 Du er blitt så utrolig flink med innleggene dine, bloggen er en fryd å lese! Og videoene er jo bare fantastiske 🙂

 12. LiseBenedi skriver:

  Hei skjønne Kristina!
  For en lekker leilighet. Så smakfullt og gjennomført, Stilig til fingerspissene, og så hjemmekoselig. Virkelig, virkelig lekkert. Koooose deg masse, klem 🙂

 13. Anja skriver:

  Så gøy, og for en drømmeleilighet du bor i! Så fint du har ordnet det.
  Ps; det så magisk ut på langrenns turen din i dag! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  • kristinaandersen skriver:

   Takk Anjamor <3 Og ja, det var helt nydelig!! Tok noen bilder jeg tenkte å dele her etterpå 😀 Håper du har det fint! God klem

 14. Vilde skriver:

  Du har det fantastisk flott Kristina! Kjenner jeg blir småsjalu på alle de dyre design-tingene.. men jeg elsket å se stylingen din! Superbra video, krysser fingrene for at videokarrieren din nå virkelig har begynt 😀

 15. Cecilie skriver:

  Så jeg rett? Du har vaskerom! Digg! Jeg er så misunnelig. Visste faktisk ikke før jeg så det nå at dette er et absolutt must for min del i framtiden. Uansett tipp topp leilighet. Kjempe fint og koselig. Og du er også tipp topp og ikke tenk på alle disse dømmende overfladiske menneskene der ute. Også tommel opp for video. Utrolig kult!

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa, det har jeg. Jeg har bare glemt bort å vise det frem, hehe. Tror faktisk vaskerommet er det rommet jeg setter mest pris på, ante ikke hvor magisk det var å ha et eget rom til sånt. Nå kan jeg aldri være uten det i fremtiden, haha! Takk Cecilie <3

 16. Lise skriver:

  Elsker at du skal gjøre mer videoblogg!:)) Denne ble litt rotete og slitsom, men det er nok mer fotografen/klipperen sin feil! Kanskje litt roligere bilder uten så mye zooming hadde funket bedre?
  God torsdag søta;) Du gjør en kjempebra jobb med bloggen om dagen<3

 17. Julie skriver:

  Du inspirer flere enn du tror!
  Du har oppnådd mye, og virker som er god og jordnær jente å se opp til! Keep up the good work!
  Leiligheten din er bare helt fantastisk fin, og bloggen må jeg innom daglig for å lese!

 18. kristinaandersen skriver:

  Det har jeg 😀 Med utemøbler, grill..osv.. Men akkurat nå er den stappet med snø, så den ble ikke med på filmen :O

 19. Marie skriver:

  Ååå, du har det så fint, virkelig en fantastisk flott innredet leilighet! Du er skikkelig flink, Kristina! <3 Kunne virkelig ønske jeg bodde der!

 20. Bianca skriver:

  Superduper heim 🙂
  Elsker interiøret ditt 🙂
  Nå kan eg drømme meg til noko lignende interiør til eg skal bygge hus i sommer 🙂
  Masse Inspo og tips!
  Heiar på deg,flinke fina Kristina!

 21. Marit skriver:

  Så gøy med housetour! Jeg liker at den er litt annerledes – artig vinkling, redigering og musikk. Slike videoer kan fort bli litt ensformig og kjedelig, mens denne var tøff. Flinke filmfolk!
  Du har en flott leilighet, stor, moderne og fresh! Fine farger, ble veldig bra med de mørke veggene, gir en fin lunhet mot alt det lyse. Du er flink med både farger, møbler og interiør. Mange fine detaljer, og det en lun og fin harmoni i hele leiligheten. Moderne, men samtidig veldig koselig 🙂

 22. Maria skriver:

  Du har såå fin og fresh leilighet!! Så flink du er med interiør, skjønner godt at du koser deg hjemme <3 Gleder meg til flere videoer!

 23. Marte skriver:

  Så fin film! Veldig inspirerende. Selv nett kjøpt meg leilighet, så dette var midt i blinken for å hente inspirasjon 😀
  Jeg lurte på hvor det store runde speilet i gangen er fra, og de to speilene som henger ved siden av hverandre ved spisestuen er fra 😀 Så fint! Klem <3

  • kristinaandersen skriver:

   Såå gøy Marte, GRATULERER med leilighet! Speilet i gangen er fra Muubs troooor jeg, og de over spisestuen er fra Gubi 🙂 God klem!

 24. Anne skriver:

  Er så koselig å se alle kommentarene du får om dagen – av en eller annen grunn gjør det meg sååå glad å se alt det fine folk sier til deg! <3 Og for en god vibe det er på bloggen din – du stråler! :-* xx

  • kristinaandersen skriver:

   God du er, Anne! Føler meg skikkelig heldig om dagen, folk er så sykt snille at det er helt utrolig <3 Takk for gode ord fra deg også, snille jenta 😀 Jeg blir så glad :d

 25. stine skriver:

  Så råfin og proff video. Med et sånt «motiv» så er det klart det blir suksess, men assa! Herrefred så fint du har det (hjerteiøynene-emoji). Så kult at dere inkluderte deg i videoen også – det gjorde det hakket mer personlig! Digget videoen, og den lille karierre»endringen» du driver med for tiden. Så morsomt å følge deg, med en perfekt miks av alt livet har å by på. Du inspirer og motiverer ved å levere gode innlegg hver dag. Det bør du være stolt av. Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Tuuusen takk Stine, tidenes kommentar å få fra deg 😀 Ordentlig gøy du likte den så godt, gleder meg til å dele mer <33 God klem!

 26. Lotte skriver:

  Så utrolig fint du har det hjemme hos deg! Du har virkelig et godt øye for interiør 🙂 Og knallbra med video, fortsett med det <3
  Stor klem

 27. Tonje skriver:

  Så fint du har det! Masse inspirasjon å hente 🙂 ja, til mere sånt!
  Kan jeg foresten spørre hvor den svarte veska du viser først i videoen er fra? 🙂

 28. Kari H skriver:

  Så koselig du har det! Kan jeg spørre hvor knagg systemet ditt i gangen er i fra? Både det til yttertøy og det til vesker. Ønsker deg en riktig så god helg ☀️

 29. Vilde skriver:

  Tusen takk for kjempefin vlog av kjempefin leilighet! Den ser ut som en drøm, og du har gjort en kjempejobb! 🙂 Jeg lurer på hvor lysestaken i gull (sirkel) som står ved tv’en er fra? 😀 Ønsker deg en super dag!

 30. Ingrid skriver:

  For en utrolig flott leilighet du har Kristina! Så gjennomført i samtlige rom, tror ikke det var en ting i leiligheten din som jeg ikke kunne tenkt meg å eie selv 🙂 Mange fine detaljer også! Hvor har du kjøpt plantene på badet? Og hvor er de små «glasseskene» med klokker i fra?
  Håper du har en fin lørdag!

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Ingrid, utrolig koselig å høre! Plantene på badet er fra en liten blomsterbutikk her i Kristiansand, husker dessverre ikke navnet på den :/ Glassboksene er fra HM Home <3

   • Ingrid skriver:

    Takk! Gøy å hente inspirasjon fra andre 🙂 glemte forresten å spørre om det brettet du hadde stående på vasken på badet med såpe på? Så utrolig fint med slike brett, syns det gjør alt mye ryddigere 🙂 klem!

 31. Fride skriver:

  Så utrolig fin leilighet! Får masse inspirasjon av deg 🙂 Hvor er det brettet som sto på kjøkkenbenken med salt, pepper og liknende fra? <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *