NÅR USIKKERHETEN TAR OVERHÅND

I en bransje som fort kan føles overfladisk og hvor utseendet spiller en stor rolle, så er det så innmari vondt når man plutselig tar seg selv i å tvile på om man er fin nok eller god nok til å holde på med dette her. Rett og slett føle seg usikker på seg selv, som sannsynligvis var nettopp det personen bak kommentaren jeg leser i filmen ønsket. Kanskje jeg vil angre på denne filmen, da jeg aldri har vist meg så sårbar før og naken før, men livet er ikke alltid perfekt. For i dag er realiteten noe helt annet en ‘happy monday’ videoen jeg egentlig hadde planlagt å lage til dere…

570 kommentarer

 1. Jeg syns du er så otroligt nydelig både på utsiden og innsiden. Jeg hadde ønsket meg at jeg hadde hatt deg som min venn. Jeg gleder meg hver gang jeg klikker inn meg på bloggen din, for du er virkelig en super bra forbilde å så ekte. Mange klemmer til deg <3

 2. Susanne Hansø

  Jeg kommenterer sjeldent på blogginnlegg, og faktisk er jeg ikke så ofte innom bloggen din heller av en eller annen grunn.

  Men de gangene jeg tar turen innom er det bildene dine jeg liker så godt! Bilder av en energisk, smørblid supertjeij! Jeg syns du ser såå flott ut med en hud jeg kunne drept for, langt glansfullt hår, DE fine hvite tennene og en stram og veltrent kropp! (Til og med usminket med grinetryne ser du bra ut!:o ) Alt det i tillegg til ditt positive, snille vesen. Viss ikke DU er bra nok, så skjønner jeg ikke at noen andre kan være det heller! Hilsen blondina på 50 kg som ikke ville følt seg så høy i hatten ved siden av deg i bikini, for å si det sånn!

  Du er nydelig, kroppen din er såå flott, og hadde vi kjørt full folkeavstemning så hadde vi kommer frem med klart flertall: JA, Kristina er DIGG og SUPER.

  Haters gonna hate, og kropp er bare kropp.

 3. Du er et perfekt forbilde nettopp fordi du trener av de rette grunner! Ikke for å nødvendigvis bli den slankeste, mest markerte med den smaleste midja.. men fordi det er sunt for kroppen, fordi du elsker det, fordi det er deilig å være sterk, og fordi det er bra for helsa!! Jeg elsker at du viser leserne dine treningsglade mens du samtidig viser at det er helt greit å spise noe usunt i blant, så lenge de fleste måltider er sunne og varierte! Dessuten ser du helt fantastisk ut. Du har en SUNN og nydelig kropp som du virkelig burde være stolt av. Jeg er selv mor til 2 små barn, og jeg ønsker av hele mitt hjerte at bloggposten skal være fylt med forbilder som deg i fremtiden når de begynner å inspireres av blogg. Av blogger som fronter sunne holdninger og verdier, som viser at trening først og fremst gir god helse, og som viser naturlig skjønnhet!
  Jeg tror forøvrig kommentaren du fikk kommer av sjalusi, og nekter å tro at det faktisk var noen på arrangementet du var på som skrev den. Et tappert forsøk på å overbevise deg om at det er reelt, selvom hundrevis av mennesker viser det stikk motsatte. Det sitter nok et stakkars menneske bak en skjerm som egentlig gjerne skulle ønske de var deg! Det er jeg overbevist om.
  Ha en nydelig søndag <3 prøv å ta til deg alle de fine kommentarene du får, for vi snakker sant!

 4. Helene Solhus

  Nydelige Kristine❤ ingen kan si at du er stor,for du har for det første en kjempefin,sunn og sterk kropp,som alle burde missunne,og du er en herlig jente med tonnevis av fin energi og utrstråling❤leser bloggen din fast,og synes du er heilt fantastisk på ALLE måter❤gleder meg til å følge din blogg i fremtiden,stå på nydelige og sterke Kristine❤❤❤

 5. Caroline

  Hei Kristina ❤️
  Håper ting går bedre og at du har hatt ei Fin helg!

  Jeg Kjenner jeg blir provosert på samfunnet vi lever. Fokuset på kropp. Er så mange i dag som blir ødelagte av dårlig selvbilde og de folka der er ikke med å bygger en opp. Jeg kjenner deg ikke personlig, men utfra bloggen virker du som ei omsorgsfull, pliktoppfyllende, morsom og er ei vakker dame! Vær stolt over deg selv, alt du oppnår og hvordan du motiverer leserene dine 🌸 Ønsker deg ei nydelig uke!
  Klem

 6. christina

  Du er bare nydelig på utsiden og på innsiden 🙂 Det har jeg alltid tenkt i alle årene jeg har lest bloggen din. Din blogg er faktisk en av få jeg gidder å lese fordi du nettopp er den du er og jeg elsker videobloggene dine 🙂 Fint at du setter fokus på dette selvom det er vondt, for jeg tror det trengs. Trist at man skal være nødt å oppleve slike ting. Skulle ønske verden var kommet lengre. For det skulle virkelig ikke være nødvendig og så fryktelig fjernt fra det som betyr noe. Du er rå 🙂

 7. Fortsett å være akkurat som du er! Verden er full av usikre jenter som hakker på andre for å føle seg bedre. Du er vakker, akkurat som du er.

 8. Fine Kristina!❤️ Du er en vakker, sprudlende jente, et forbilde for mange! Du er deg selv, det må du aldri stoppe med. Du er like vakker på innsiden som på utsiden! Jeg håper du hever deg over dette og at det gjør deg sterkere☺️ Du er bare helt fantastisk! ❤️

 9. Kristin

  Hallo, har ikke folk fått med seg at det ikke er in å se ut som man går på heroin lengre? Jeg jobber hardt for å få kraftigere lår og rumpe selv, sterke flotte damelår er så utrolig flott, og du har en kjempefin figur. Jeg er glad vi har kommet dit at det er kult med former og ikke thigh gap. Det er fortsatt noen som ikke har fått med seg det, skjønner du. Hva menn synes er fint, stemmer ofte ikke med hva jenter synes er fint. Pynt deg for deg selv, og andre menn(eventuell kjæreste), og ikke så mye for andre jenter, for da vinner du aldri uansett. Nå mener jeg ikke at du skal løpe rundt og søke bekreftelse fra menn, men de har et annet syn på hva som er flott enn idiotiske Instagram-babes som er helt miljøskada. Synes det er trist at du får en sånn kommentar, og hva det gjør med deg. Men vit at det er mange som ønsker seg lår som dine, og at du er et sunt forbilde! Aldri kommentert her, men faen ass. Unnskyld meg.

 10. Kjære fine, gode Kristina! Jeg ble så lei meg av og fikk så vondt av å se hvor lei deg og vondt du hadde det. Av alle bloggene jeg leser så er du den mest inspirende, fordi du gir så mye av deg selv, du heier på andre, du tar vare på deg selv! Bare det å se bilder av det fine smile, ansiktet og kroppen din gjør hele meg glad! Jeg kan med glede si at jeg syntes former er veldig fint. Og det er veldig fint på DEG💜 En negativ kommentar veier fryktelig mye akkurat nå, men du må huske på alle de 99% fine kommentarene du får! Det er av ekte kjærlighet vi skriver disse ordene, og vi syntes personlighet, utstråling, holdninger osv har mye mer å si en kropp, selvom kropp er topp! Du er så mye mer enn en kropp. En annen ting som er sikkert er at du ikke fortjente den kommentaren.. Men du viser oss at selv forbilder, toppbloggere også har usikkerheter og faktisk viser oss oppriktig hvordan du har det igjennom denne videoen. Det krever mot, og du er modig! Kristina, du gir oss alle så mye kjærlighet, og det er derfor du får masse kjærlighet tilbake💜

 11. Så deg i byen for noen dager siden, og du er nydelig!! VIkke bare si det ❤️

 12. Cathrine

  Hei Kristina. Jeg har lest bloggen din i mange år, og du og bloggen din gir meg så mye glede. Du virker som en fantastisk jente, og jeg «misunner» vennene dine som har deg i livene sine. For du viker virkelig som en skikkelig gledesspreder med masse humor, omsorg og bakkekontakt. Det er en stund siden jeg har fått vært innom bloggen, men jeg leste meg litt bakover og da jeg forstod at du hadde hatt en tøff periode måtte jeg bare finne ut hvorfor og om det gikk bedre meg deg nå. Når jeg så denne videoen fikk jeg skikkelig vondt langt inn i hjertet, for selv om jeg ikke kjenner deg, opplever jeg deg som en jente som virkelig ikke fortjener å ha det sånn. Og ikke minst vet jeg hvor destruktivt det er å være usikker på seg selv, så jeg kan ikke forestille meg hvordan det må være å få en slik kommentar. Men du skal bare vite at det er INGEN hold i den kommentaren, for du er en av de vakreste i blogg-Norge både på innsiden og utsiden. Du ser helt smashing ut! Ønsker deg en flott uke. Stor klem!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, Cathrine <3 Så snill du er!! Takknemlig for at gode jenter som deg leser bloggen min 🙂 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *