VI MÅ SNAKKE LITT SAMMEN

Agent: Du må bli flinkere til å vise de mindre gode sidene dine også. Vis litt rot!
Meg: Men jeg står seriøst å ser rundt meg i leiligheten og det er ikke et forbanna støvkorn her.
Agent: Nei, men så lag litt rot da!

Slik går samtalene med min stakkars agent om dagene, hehe. Og jeg blir like hissig hver gang. Jeg er litt frustrert om dagen skjønner dere. Så i dag vil jeg rett og slett legge kortene på bordet, fortelle hva jeg føler og kanskje be dere om litt råd. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg det siste året, men jeg føler det utad ser ut som at jeg lever livet til en etablert 40’åring med livet 100% på stell. Og livet mitt er på stell, faktisk så mye at jeg til tider nesten ikke forstår det selv. Men jeg er jo bare 27 år, og har verken barn eller stasjonsvogn helt enda – selv om det nesten kan se slik ut. Jeg må lære meg å dele de lekne, klumsete, vimsete og morsomme sidene mine med dere også. De sidene av meg venninnene mine ler seg ihjel av, de familien klør seg i hodet av og de agenten ofte får lyst å vrenge av meg hodet for. Jeg er så mye mer enn hva jeg klarer å vise her, og det syns jeg er litt leit. For de sidene av meg jeg deler minst av her på bloggen, er de egenskapene folk som er glad i meg elsker mest.

«Du er så ekstremt mye mer morsom
i virkeligheten enn du er på bloggen!».

Dette er jeg så innmari lei av å høre, fordi jeg er jo så latterlig klar over det selv. Derfor flydde jeg i taket av glede når jeg egentlig skulle lansert podcast i fjor (som ikke har blitt noe av enda.), da følte jeg at jeg blomstret opp og virkelig klarte å få vist hvem Kristina er, sånn bak fasaden. Da fikk jeg vist hvem jeg er med venninnene mine, om dere skjønner? Jeg er kjapp i replikken og jeg har en til tider helt ekstremt grov humor. For noe av det jeg elsker mest her i livet er jo nettopp HUMOR! Humor, masse latter og tull! Jeg er jo egentlig en liten komiker på deltid, hehe. Men kommer det frem på bloggen? Ikke i det hele tatt. Kanskje litt, men overhodet ikke nok. Jeg gjør jo så mye gøy, finner på så mye sprell og er så sjukt mye kulere enn jeg klarer å vise her (i følge alle som kjenner meg, lol!),  så nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg har fått nok. Fader altså, nå er det på tide å ta seg selv i nakken og bjuda litt på!

Jeg lurer på hvorfor jeg er så redd for å kjøre på med litt tull og vas her inne? Dele kleine dates, flauser og hendelser som jeg til stadig ler meg ihjeeel av sammen med de som kjenner meg? Alle de rare tingene jeg til stadighet steller i stand, og morsomme greier jeg på mirakuløst vis klarer å rote meg bort i? Jeg tror jeg er redd for å bli sett på som useriøs, for i mitt hode er jeg tross alt 27 år og daaaa skal man ikke være rabbagast på bloggen lengre. Da skal man i mine øyne ha livet på stell, bloggen skal være perfekt og jeg skal vise meg som den oppegående jenta jeg er. Men fader heller, da! Det går vel ann å både være oppegående, og litt rakkefant? Det er jo livets kombinasjon spør du meg! Og så er det jo sånn jeg er, sånn helt på privaten. De menneskene jeg elsker mest og har det gøyest sammen, er jo nettopp de som får meg til å le. De som ikke er redd for å gjøre feil, le av det etterpå og bjuda på med herlige gullkorn og supervittige historier, uten å være redd for hva andre mennesker skal mene. Slike folk er jo det som gjør livet ekstra gøy? Og det er jo sånn jeg er, med absolutt alle som kjenner meg! Og slik vil jeg bli med dere også! Til og med de jeg jobber med sier jeg er en ‘tørrpinne’ på bloggen og et fyrverkeri i virkeligheten, så da er det vel på tide å gjøre noen grep her da…. Haha!

. . . . . . . .

Så nå trenger jeg litt hjelp av dere! For dette vet jeg nemlig ikke helt hvordan jeg skal gå i gang med, nå har jeg jo vært en såkalt tørrpinne her i flere år og er småredd for at alle bloggleserne mine skal tro det har klikket for meg. Hehe, neida.. Men joda! På tide å ut av komfortsonen, si. Bjuda litt mer på av det beste jeg vet her i livet – humor, latter og tullball! ALT trenger ikke være så seriøst hele tiden. Så, jeg har tre spørsmål til deg jeg så inderlig håper du vil svare på, da hadde jeg blitt så utrolig glad!

⋅ Hva ønsker du å se mer av på bloggen fremover?
⋅ Har du noen nye ønsker eller tips du vil dele med meg?
⋅ Ønsker du mer v-vlogs? I så fall, av hva?

Jeg kommer til å trekke ut en vinner av dere som svarer i dette kommentarfeltet, og sende en koselig goodiebag i posten med noen av mine favoritter som en takk. Gleder meg til å lese igjennom forhåpentligvis masse kommentarer, få ny motivasjon og la dere bli enda bedre kjent med meg i tiden fremover ♥

203 kommentarer

 1. Hilde Marie

  Hva ønsker du å se mer av på bloggen fremover?
  ⋅ Har du noen nye ønsker eller tips du vil dele med meg?
  ⋅ Ønsker du mer v-vlogs? I så fall, av hva?
  Hei Kristina!
  Nydelig ærlig bloggpost 🙂 Jeg kjenner meg _på en måte_ igjen i mye av det du sier. Jeg har ingen blogg selv, men det å fremstå som «snill, grei, søt, pen, sunn, friskus og bla,bla,bla» i noen miljø, og egentlig være en helt annen person når man er aleine, eller med venner/familie, DET kjenner jeg meg igjen i.
  Du spør hva vi ønsker mer av på bloggen… vel, jeg kunne godt tenke meg å høre om disse kleine datene dine. Jeg er singel, så tar gjerne med meg et par tips på veien (er 29 år, så om jeg kan få hjelp til å finne Mr. Right ville jo det vært superdupert haha).
  Ellers liker jeg innlegg om interiør, mat og oppskrifter, familie og venner.. ja, og mye mer.. Hadde vært gøy med noen innlegg uten filter, der vi får lese hva som_egentlig_skjedde. Eller innlegg om tanker du gjør deg om ting som har skjedd, eller ting du ønsker skal skje.
  Video er gøy, så kjør på med det -hvis du vil selv! 🙂

 2. Jeg synes vi får se en god del av den siden også, med morsomme hverdagsflauser og raseriutbrudd, videblogg med knollen osv. Men om det kommer enda mer klager jeg ikke altså <3

 3. Begynn med å ta notater hver gang det havner utfor noe som du i utgangspunktet ikke ville skrevet på bloggen! feks om du er på en klein date; lag et lite notat på mobilen hvor du skriver ned hva du syns var kleint og morsomt, så har du det til senere som et slags lite blogg-utkast! Man havner jo gjerne i både en og to situasjoner hver dag som det kan være morsomt å notere seg, og da har du plutselig et helt arkiv ekstra med ting å blogge om på grå dager 🙂 Jeg, for eksempel, har kjørt på rødt lys HVER dag på et eller annet tidspunkt de siste ukene. skjønner ikke hvorfor eller hva som skjer med meg men jeg klarer tydeligvis ikke å holde meg til helt basic trafikkreglement lenger…

 4. JAA! Endelig vil jeg si for det er det mer ekte en er tjent med…være seg selv og da alle sider av seg selv. Ingen er perfekt men mange bloggere (sier ikke deg) streber for mye etter å etterleve at livet deres er perfekt og et glansbilde…..så ja til mer ekte og tidvis «dårlige» bilder. Jeg heier Kristina 🙂 og mer til Geir!

 5. Når du og knollen har vlogs. Ler meg ihjel. Og det er ikke av han/dere. Men jeg merker hvordan du er som type. Smittende latter! Sånn som hai videoen til Ida hahahah.. altså. Kanskje mer hverdagslige greier. Kanskje du kunne begynt med noen poster ala Ida sine paraplyer.. husker det var en eller annen sykkelpost jeg lo meg ihjel av. Og det var måten du skrev på. Jeg tipper du greier det her super fint, hvis du bare slipper ned guarden litt og har litt lekent språk i skrivinga di. Jeg synes absolutt de postene er morsomst. Og din regnskapsfører 😂😂😂😂 for et team.

 6. Hvor er jakken din fra?

 7. Hei Kristina,

  Jeg ønsker å se mer av hvordan du organiserer hjemme, likte kjempegodt det innlegget du hadde tidligere om dette. Trening syns jeg også det er gøy og lese om, samt interiør. Også elsker jeg jo de snuttene med morro du kommer med sammen med Geir, Stian og broren din. Kanskje venninnene dine også vil være med på noen slike videoer? Ellers så håper jeg du vil skrive rett fra levra, det er utrolig morsomt å lese og man sitter igjen med en godfølelse mens man leser, ihvertfall jeg klarer å høre humoren i det.

  Syns du gjør en utrolig bra jobb 🙂

 8. Dette blir SÅÅ gøy 🙂 🙂
  * Morsomme lister (flauser/dårlige dates/gullkorn(savnet!!))
  * Mer video, så kan vi se deg litt mer live.
  * På snapchat kan du dele mer, prate mer og vise hverdagslige øyeblikk. Ikke nødvendigvis bare poste fine «Instagramvennlige bilder».
  Jeg syns du er super og nå blir det enda gøyere :):)

 9. Elisabeth

  Det hadde vært sinnsykt morsomt om du faktisk kom ut med en podcast! Da hadde du nok blitt mer direkte og vist deg selv helt ut. Jeg hadde definitivt hørt på den 🙂

  Andre forslag er å videoblogge, enten at vi følger deg en dag eller at du feks. filmer deg selv før du skal på date/etter du er kommet hjem. Da får vi også et mer direkte innblikk.

  Når du skriver tekster er det lett å skrive om det perfekte, men når vi får deg litt mer direkte (video/podcast) er det vanskeligere å skjule den mer galne siden av deg.

  Gleder meg til å se hva du finner på 🙂

 10. Det blir så gøy å få se noen nye sider av deg! Liker at du er konservativ på din måte, men hallooo – vi vet jo at du er morsom, så det blir veldig fint å se den siden av deg.

  1. 10 på bunn:
  – verste episode på ferie
  – verste date
  – verste flause i offentligheten
  – verste tabbe i livet som du angrer på… osv….

  2. Hvis jeg som leser var flue på veggen hjemme hos deg:
  – synger du i dusjen?
  – er du en som raper som en mann uten å tenke over det?
  – snorker du?
  – snoker du i kjøleskapet etter søtsaker når det egentlig er fyfy?

  3. Hvem er Kristina:
  – hvilken rolle har du i familien?
  – på ferie?
  – med venner?
  – med en kjæreste?

 11. Camilla

  Ønsker vlog’er med Knollen!! Eller housetour. Litt mer artige historier som for eksempel kleine dates og mindre serie-tips og oppskrifter. Sorry girl, det er boring ;P
  Dog skal det sies at du tar sinnsykt fine bilder, så alt du poster ser veldig fresht ut 🙂

 12. Hei Kristina! Må bare få sagt at jeg elsker bloggen din fra før av, selvom du kaller deg selv en såkalt tørrpinne, haha. Eneste jeg tenker er at det hadde vært gøy med enda flere vlogs hvor du deler av hverdagen din, gjerne på trening, med venninner og med familie. Også litt personlig snakk (det du føler for å dele), gjerne dates!! Hihi.

  Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg!! Stor klems <3

 13. Jeg ønsker å lese mer om morsomme og hysteriske historier fra hverdagen din (feks. første gang, noe du opplever med venner). Syns du er mye morsommere enn mange andre bloggere allerede, men mer humor på bloggen er bare et pluss. V-logs er tommel opp og flere videoer med Knollen og Geir hadde vært gøy. Ellers er v-logs fra hverdagen spennende (feks. apartment tour, tips til interiør og div). Stå på videre, Kristina! Digger deg og bloggen din <3

 14. Kaia Matilde

  Jeg digger alt du blogger om allerede, men jeg kunne gjerne tenkt meg å lese enda mer om trening og jeg synes det er skikkelig morsomt å høre morsomme historier fra hverdagen din.

  Elsker også se på videoene dine! Favorittene er absolutt de der broren din er med! Kanskje kan du også filme en treningsøkt, eller en challenge?

 15. Anniken

  Jeg syns det er morsomt å følge med på oppussing, altså midt i prosessen. Vi får ofte bare se når du har alt på stell og har blitt ferdig. Kanskje litt seint å si det nå men, haha! Syns også det er morsomt med vlogs. Kanskje når du bare er ute i byen og gjør ærender eller går tur ved vanner der, ser så fint ut! Liker også «time for time» innlegg. Kanskje gjøre en vlog av det en gang? Hadde vært morsomt 😀 Og innlegg med bilder du har tatt i farta med mobilen bare! Super blogg altså, fulgt deg i mange år 😍

 16. Ingeborg Ringstad

  Kommenterer så godt som aldri på blogger, men har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Du minner meg mye om meg selv, eller kanskje slik jeg var. Har lært meg å ha et litt mer avslappet forhold til vasking og rot den siste tiden. Før så var det husvask 2-3 ganger i uken, vasket gjerne ett plagg i vaskemaskinen fordi jeg hadde et ønske om at den skulle være tom! Helt idiotisk! Hehe, del gjerne dine «raske løsninger» (som kanskje ikke alltid går like bra), flauser, litt mer personlige ting, skulle også gjerne likt å være flue på veggen under en familiemiddag (dere virker utrolig ærlige og snille med hverandre)! Fortsett med det gode arbeidet, du er virkelig gull verdt! Superflink!

  God klem

 17. Hei igjen Kristina 🙂

  Forrige kommentaren min ble skrevet i ørka på nattevakt og dårlig formulert, så jeg prøver meg på nytt med en ny kommentar, hehe.

  Det jeg liker med bloggen din er å se at du har orden på ting, og er dedikert til trening, kosthold og orden i heimen! Det gir meg inspirasjon og håp om at jeg en dag kan bli halvparten så flink som deg, hehe! Jeg har meg iallefall alltid en ryddesjau hjemme etter å ha lest blogginnlegg og sett bilder av leiligheten din, hehe!

  Jeg kan ikke si jeg savner noe på bloggen din (fast leser i mange år!) men syns det var fint når du blogget om sofaen, hva den kostet og litt rundt materialistiske ting. Føler fort man blir bedre kjent med deg og kommer nærmere innpå livet ditt når du forteller oss lesere om ting du kan bli flinkere på.

  Jeg kunne gjerne tenkt meg til vlogs på bloggen, kanskje uten manus og challenges, bare en rett ifra levra vlogg om ting og tanker som opptar deg. Klem til deg, hilsen fast leser!

 18. Charlotte

  For et ærlig innlegg Kristina<3
  Jeg digger bloggen din, men gleder meg til å se mer tullball som du kaller det:):) Humor er herlig og jeg tenker du får mange til å smile ved flere tullball- innlegg:) Jeg syns du viser humor og vittige sider av deg selv i dag og som feks: Videoene med Knollen:)
  Du gjør en god jobb!
  Klem til deg<3

 19. -Hva ønsker du å se mer av på bloggen fremover?
  Ønsker å se mer av deg og dine fjasete, «ikkebloggete» sider. Jeg elsker å lese om flauser som du poster og jeg kan fint se for meg at du er en helt sykt morsom person å henge rundt. Kanskje vennene dine eller familiemedlemmene dine kan snakke litt/skrive litt om hva de liker ved deg/hvordan de ble kjent med deg/deres beste eller verste minner fra bloggen din eller kanskje til og med dine største flauser gjennom tidene. Kanskje en ny spalte med ukas/månedens Kristinaøyeblikk som er skrevet av en av vennene dine/familien din.
  Jeg liker også godt når går litt dypere og viser oss dine litt sårbare sider – som depresjonen du gikk gjennom. Og kanskje litt morsommere sårbar; snussluttinga di.
  – Har du noen nye ønsker eller tips du vil dele med meg?
  Husk at vi liker deg uansett og mange av oss har fulgt deg som mange år. Vi følger med deg uansett hva du velger å gjøre med bloggen, så slapp av og vær deg selv! Vi gleder oss til fortsettelsen.
  – Ønsker du mer v-vlogs? I så fall, av hva?
  JA! Gjerne av deg, deg sammen med venner/familie og Geir så klart. Husker du hadde endel vlogs med Ida Wulff og Hilde før, det var morsomme for de fikk frem dynamikken mellom dere to/tre og man kunne se at dere hadde det moro sammen. Det er gøy med broren din også, men kan se for meg at du har en god/morsom kjemi med faren din også. Han virker som en skikkelig bra mann.
  Kanskje du skal prøve å lage en vlog mens du lager en treretters så vi får se litt stressa Kristina?
  Kanskje vi kan være med deg på trening en dag? Vlogene fra da du drev og løp i en trapp i nærheten var morsomme fordi de viste hvor 100% du gikk inn i treningen og at du gav alt. Kanskje ha en gopro på hodet når du står på ski? Så kanskje vi får se noen morsomme fall også?

 20. Mer Vlogs!
  type: «en dag sammen med deg» 😀

 21. Elisabeth

  Hei!

  Hadde vært gøy og se litt andre bilder enn bilder i sengen og foran en bygning! Og høre om litt annet enn trening. Er ikke spesielt fan av vlogs, men syns det hadde vært gøy med innlegg som varierer mellom skjønnhet/personlige meninger osv. Jeg liker bloggen din nå også, jeg! Kunne bare tenkt meg litt mer variert innhold!

 22. Caroline

  Det jeg synes er morsomt er når du lager videoblogger. byr på deg selv og får frem en tullete side, synes det kan bli kjedelig i lengden å lese om samme ting. Så litt mer videoer hadde vært gøy, foreksempel hvis du får med deg noen også skal dere utfordre hverandre til ulike ting, som å snakke med en fremmed på gaten eller stå å kjefte på statue osv.

  Jeg synes også det hadde vært gøy å få hørt om kleine dater, for tror vi er så utrolig mange så har opplevd skikkelig kleine dater der du kun tenker på hvordan du skal gå fra daten!

  Litt langt innlegg i fra meg, håper det var til hjelp 😀

 23. Marianne

  Filme mer? Vloggene dine er så koslige. Særlig de med knollen. Kanskje du bare kunne hatt spørsmålsrunder, eller snakket om et tema hver gang, be oss leser komme med et tema hver uke så snakker du på film om dette.
  Jeg syns også du deler mange gode oppskrifter og jeg elsker(!!) Interiørinnleggene dine. Nå kan du jo ikke pusse opp og male heletiden, men innleggene er uansett i smak.
  Syns foresten du var så leken og morsom før, så kanskje du må ta turen tilbake i gamle innlegg? Bloggen din er uansett bra så jeg fortsetter å lese daglig uansett! Ha en fin dag😄

 24. isabelle

  hihi, jeg elsker og høre at du har så grov humor, for jeg er sånn selv også.. jeg er den som må ta meg i og ikke plumpe ut med alt som faller inn i hodet til enhver tid.. jeg håper du kan dele mer om nettopp kleine ting som skjer i livet ditt, dine dårligste uvaner, og gjerne datingtips også:)

 25. Synnøve Hersvik

  Ja til flere vlogs! Gjerne treningsvlogs, eller matlaging! Men synes også det hadde vært gøy med vlogs hvor du gjorde ulike challenges og hadde videoer hvor vi ble mer kjent med deg. Som f.eks. «10 kjappe spørsmål» og dilemmaer med spørsmål som:
  1. Å gå med flippflopper hver dag, vinter som sommer, hverdag som fest
  eller:
  2. Alltid bruke stringtruse med zebraprint

  Synes også det hadde vært gøy med en spalte hvor du forteller om flaue ting som har skjedd!:-D

  Ellers synes jeg bloggen din er veldig bra! Liker godt at du har begynt å fremme det naturlige. Synes det er helt supert at du får frem på bloggen hvor viktig det er å være god mot andre, og at vi må snakke hverandre frem og ikke ned. Det er så viktig!
  Heier på deg Kristina!<3

 26. Oii, JA til en mer uhøytidlig Kristina 😀
  Jeg ønsker mer historier om morsomme, kleine og flaue ting du opplever i hverdagen! Sånn som episoden med tannlegen, haha! Og ekstra morsomt er det hvis det er gutter involvert, for eksempel date-historier! Er 100 % sikker på at vi ikke har fått høre alt du har opplevd opp gjennom, haha..
  Ellers sier vi selvfølgelig jaa til flere v-logs. Både av de og Knollen, men du kunne også prøvd challenges? Dette er jo noe du og f.eks. Marthe kunne gjort sammen 🙂 Eller Geir!! Ellers hadde det også vært morsomt med video hvor vi får følge deg gjennom en hel dag, sånn som Anna Edwin har hatt noen ganger 🙂
  Lykke til 😀

 27. Hei! Jeg synes jo Vannessa og Synnøve sin podcast er utrolig hærlig, ærlig, sprøe damer (lite selvhøytidelige) med kul humor og humør! Kanskje få noen tips derfra om tema? ( Hvis du ikke synes de er for gamle da 😉 i 40-åra. 🙂 Tror de føler seg som 25 og det vil nok du også, når du fyller 40. haha. Bare sier det! :)<3

 28. Hei! Eg syns det er naturlig at du alltid har ein fin og ryddig leilighet å vise fram. Før ein får ungar har ein god tid til å rydde og ordne. Her heime går eg og plukker opp etter 2 ungar heile dagen, klarer ikkje å slå meg til ro med at «vi kan rydde når ungane har lagt seg». Eg får heilt fnatt 🙈. Noen trives bedre med system og orden, og det er heilt greit :). Det hadde vert kjekt å sjå humoren din (Ser den i skrivemåten din), men kanskje noen innlegg som dreier seg rundt noe du har gjort som er morsomt eller situasjoner der du ikkje tar deg sjølv høgtidlig:). Kanskje bloggen til Komikerfrue kan inspirere eller gi ideer til sånne innlegg, uten at du skal bli som ho, altså :).
  F.eks eit innlegg ho hadde der ho skal ta toget til Oslo/Vixen, med rema 1000 pose og LV veske. Morsomt og uhøgtidlig. Klarte ikkje å komme på eigne eksempel.
  Eg syns du har ein fin blogg og vil gjerne bli kjent med fleire sider av deg :). Ha ein fin dag!

 29. Jeg har lest bloggen din en tid nå, til tross for at jeg er endel år eldre enn deg. Den er ryddig, fresh og oppdatert. Du skriver på en fin måte, lettlest og korrekt.
  Jeg liker at du er både dedikert og strukturert, men vil gjerne se mere av rakkerfanten også.
  Jeg synes det er fint at du viser mere av ditt naturlige jeg, uten ekstra hår og vipper – du er ei finfin jente, akkurat som du er!
  Du har godt smak både når det gjelder mote og interiør.
  Jeg liker en blogg med et variert innhold, og det synes jeg du klarer fint. Men du kan nok være enda mere tydelig på hvem du egentlig er, sånn helt på privaten. Gjerne flere personlige innlegg med saker du brenner for, dine meninger om mye og mangt, drømmer, mål, planer og tanker.
  Mine favorittema er interiør, mote, mat og reise.
  Del gjerne mere interiørbilder, antrekksbilder, oppskrifter og reiseskildringer. Film og serietips.
  Hva med en tour i klesskapet ditt? Sminke og skjønnhetstips. Ønskeliste og tips for vår og sommergarderoben
  Dine favoritter, ting du ikke liker, ting du irriterer deg over.
  Reise:drømmereisemål, favoritten, hit reiser du gjerne tilbake, og hit aldri igjen.

 30. Hei Kristina 🙂
  Jeg har fulgt deg i noen år nå og liker bloggen din veldig godt! Men hvis du vil – bjuda litt på, hvorfor ikke ta oss med på en ¨Kristina dag – film¨, hvor vi får høre humoren og ser deg for deg 😀 litt off tastaturet om du skjønner? Eller få vennene dine til å lage en kort snutt med – dette er Kristina, hvor de viser hva de synes er typisk deg 🙂 – og ikke redigere det for mye 😉 gleder meg til å se hva som skjer fremover! 😀

 31. Heii 😀 så gøy med en mer personlig og tullete side av deg! Elsket det siste innlegget ditt om dating – haha!!

  Jeg ønsker meg gjerne mer vlogs, om alt mulig egentlig; sminke, siste innkjøp (klær og interiør), dagen din, noen morsomme challenges osv!
  Du legger ofte ut trening og slikt, men kunne likt å se et mer utfyllende innlegg med hvordan øvelsene skal gjøres osv (kanskje en video 😉 )
  Digger bloggen din og kanskje enda mer om det blir hakket mer personlig :*

 32. Jeg synes bloggen din er helt fantastisk som den er, en flott kombinasjon av interiør, hverdagsliv, trening og masse inspirasjon. Jeg elsker når du legger ut videoer fra hverdagen med morsomme kommentarer og innslag.
  Så JA til mere vlogs, både med Geir og knollen. Gjerne flere date historier og historier fra vennegjengen 🙂
  Stå på videre, du har den ENESTE bloggen jeg må lese hverdag!😁❤️

 33. Så fint skrevet. Jeg er jo storfornøyd med bloggen som den er , men det er jo alltid bra og gøy å strekke seg mot noe mer. Kanskje litt skriving om hvordan man tar tak i dårlige dager, hva som skjer med hodet og hva som får deg til å stå på videre.
  Videoer er alltids kjempe gøy.
  Og historier som nettopp viser disse sidene hos deg. La filteret falle og del det du vil dele.
  Klem fra meg til deg, hilsen fra Anja

 34. Synes videobloggene dine er dødsmorsomme! Så kanskje flere av de? Sammen med venninner også! Men lillebroren din er helmaks.

  Ellers synes jeg du har en fin blogg <3 Kommenterer aldri, men følger med! Jeg er superglad i humor selv, grov og på kanten, så du må kjøre på! Finnes ikke noe bedre enn litt latter i hverdagen

 35. Jeg vil gjerne se mer av flauser som skjer i hverdagen (er ei klumse selv så er gøy å lese om andres flauser i blant, de du har delt har jeg ledd så høyt av! 😀 Og gjerne en del mer om mat, oppskrifter og treningsøktene dine. Er også veldig glad i hverdagsinnlegg men det har du jo allerede mye av 😀

 36. Hva ønsker du å se mer av på bloggen fremover?
  Jeg ønsker å se en mer detaljert treningsøkt, litt flere oppskrifter(både sunne og usunne) og kanskje en housetour rom for rom!
  ⋅ Har du noen nye ønsker eller tips du vil dele med meg?
  Kan du fortelle hva slags sminke du bruker og hvordan du sminker deg til hverdags/fest?
  ⋅ Ønsker du mer v-vlogs? I så fall, av hva?
  Jaa! Hverdagsvlog med trening og hvordan dagen din ser ut fra morgen til kveld, og evt reisevlog hvis du skal reise snart!

 37. Silje Therese

  Dette blir gøy 🙂
  Jeg synest det er gøy når du legger ut flauser og «ukas» gullkorn.
  Det sammen med interiør,mat og mote blir gull 🌟
  Lykke til

 38. Følte meg litt «tvunget» til å kommentere nå, haha, for jeg synes egentlig du byr på deg selv allerede, jeg! Det er ikke få ganger jeg har tittet innom bloggen din og blitt sittende og le for meg selv. Men, jatakk til mer av det gode 😀 Jeg eelsker inleggene dine om interiør! Trening og mat skårer også høyt hos meg. Vil gjerne ha flere sukkerfrie, sunne oppskrifter om du har noe godt å dele.
  Keep up the good work <3

  1. kristinaandersen

   Haha, så søøøt du er Hilde! En slik oppskrif kommer allerede nå 😀

 39. Christine

  Flere vlogger med deg og «knollen» 🙂 Pluss vlogger om dagene dine, hverdagslige ting, kommentarer og disse morsomme sidene av deg. Venninnedates, shopping, osv 🙂

 40. Heihei søteste Kristina <3 tusen takk for at du er den du er, for er det en blogg jeg leser når jeg trenger å komme i humør er det din!!

  Jeg syns det hadde vært fantastisk med flere innlegg som date flausen, når ting ikke går heelt som planlagt og kanskje noen videoblggerr? Elsker når du byr litt ekstra på privatlivet, og viser oss at alt ikke går på skinner i bloggverdenen heller, stor klem <3

 41. syns du deler MYE av degselv….du forteller historier de fleste aldri ville delt…som at du går i frø hver gang du ikkje får det som du vil…..med sofa og møbler og foreldre som ikkje vil hjelpe,men som egentlig alltid stiller opp alikevel.

  Du forteller om fylle ringing til tannlegen, du lager video med Knollen som gjør alt han kan for å vise at han hater det, selvom han kanskje ikkje egentlig gjør det.

  Du forteller om mindre flatterende sider av degselv hele tiden, og om ikkje folk syns det er nok er muligens fordi de føler at du faktisk har endel på stell. At du er morsom vet vi, men at du er så galen og crazy som datene dine viste ante eg ikkje…..eg lo godt, samtidig som eg forstår at det ligger ting under alt det…som eg også skrev i min kommentar.
  Eg elsker at du ikkje tar degselv høytidelig og at du tuller og har det gøy….men ikkje underselg degselv….ikkje tro at du ikkje er en super jente med flotte kvaliteter, aldri bli noe alle andre vil du skal bli…det er det folk går til meg for. ( Eg er Lifecoach ) Å kvitte seg med alle andres krav….så vær degselv du , det kommer du lengst med OG du blir lykkeligst <3

 42. Hei Kristina!
  Faktisk første kommentar fra meg, selv om jeg har lest bloggen din fast i flere år. Jeg legger vanligvis aldri igjen kommentarer, men jeg følte meg truffet på en merkelig måte av innlegget.
  Jeg føler at jeg har blitt «kjipere» med årene. Og jeg er bare 25! Hvor skal det ende liksom?
  Som barn var jeg livlig og tullete. En liten klovn rett og slett, som elsket å få de rundt meg til å le!
  Nå handler det vel om at jeg føler at jeg må være voksen og ordentlig. Kanskje du har noen tips til hvordan man kan gi litt faen?

  Mitt inntrykk av deg er at du har et smittende humør og kan påvirke de rundt deg positivt. Jeg kjenner meg veldig igjen i temperamentet ditt og kanskje du kan poste noen morsomme historier? Selv kan jeg le av mine egne historier nå, selv om det absolutt ikke er noe morsomt når man er hissig.

  Jeg har også inntrykk av at veldig mange føler på ensomhet av og til. Selv med en stor vennegjeng. Jeg er vel en av de.. Det burde ikke være tabu, men dessverre så er det det. Jeg ønsker mer åpenhet og håper og tror at du kan komme med noen tanker om det.

  Jeg ønsker også flere vlog’er med Knollen, paraply-innlegg, interiør-innlegg. OG jeg er så takknemlig for filmtipsene dine! Det har reddet mange filmkvelder hjemme hos meg. Fortsett gjerne med det!

  <3

 43. Det hadde vært gøy å vært med på flere dager i livet ditt. Fra morgen til kveld, slik at jeg hadde blitt bedre kjent med deg 🙂 Kanskje du kunne vist frem byen du bor i, hva du bruker å gjøre om du skal kose deg utenfor hjemmet? Tips til hverdagssminke, morsdagsgave eller valentines gave! Bloggen din er allerede variert og bra, så er bare småting jeg kommer på 🙂

 44. Hei Kristina.

  Jeg kommenterer aldri, men har lest bloggen din i mange år.

  Jeg synes bloggen din er kjempebra. Liker å lese om interiør, trening, klær (både vanlige og treningsklær), oppskrifter og andre hverdagsinnlegg. Likte også innlegget ditt om rydding.

  Jeg syns du allerede byr mye på deg selv og du er en jente med godt humør som smitter over på leserne. Og deler mye av hverdagen din med oss.

  Synes også du har mindre reklameinnlegg enn mange andre bloggere. Når jeg leser blogger ser jeg etter «annonse» og hopper over slike innlegg.

  Ang videoinnlegg pleier ikke jeg å se slike, fordi jeg som oftest leser blogg på jobb, lesesal eller buss og da passer det ikke å se video.

  Stå på videre. Du er kjempekul og skjønn og flink!

 45. Glemte å skrive at jeg digger at du skriver at du i perioder er flink å trene, men at du også skriver at du ikke har vært så flink i andre perioder. Samme med at du i perioder er veldig flink å være sunn, samtidig som du er en godtemums! Du er skikkelig jordnær og real jente 🙂

 46. Hei vakre deg.
  Jeg som «gammel» mamma og vært en trofast følger i mange år av deg og mange andre. så setter jeg pris på ærlighet. Del av livet som består av oppturer og nedturer, da er du ekte og noe som appelerer til oss vanlige folk. Bloggere som fremstår som alt er perfekt blir bare kjedelig og lite troverdig. Du tar oss jo med inn i livet ditt, så det er naturlig at alt behøver ikke være bra. Bare del akkurat hva du føler og hvordan du har det.

 47. Susanne Nesse

  Du altså, du er virkelig en fryyyd å følge! Favorittblogger nummer 1 – uten tvil! 🙂

  Del gjerne flere videoer, slik at vi kan bli bedre kjent med deg! Og da gjerne flere videoer med Knollen og Geir! Ler meg alltid ihjel av de filmene der 😀 Lister og gullkorn er også moro å lese. Eller hva med å teste noe du aldri har gjort før (f. eks curling, ballett, spise snegler, eller hva som helst, haha!), filme det og poste en video av det? Jeg tror videoer hvor du byr enda mer på deg selv kan falle i smak hos mange av oss lesere – og da får du jo vist frem enda flere sider av deg selv også! 🙂

  Gleder meg til å følge deg videre! Humøret mitt stiger alltid når jeg kikker innom her. Stå på, flinke, vakre deg! You go girl!!

 48. Sarah Elise

  Hei Kristina! Jeg har vært fast leser av deg så lenge jeg kan huske. Jeg liker bloggen din, og synes du er flink til å holde kontakt med leserne dine, ha variert innhold og ikke minst – ha fine konkurranser innimellom. Synes også du er flink til å ha lite reklame på bloggen, noe du skal ha creds for!

  Synes det er skikkelig kult at du lar oss lesere komme med idéer. Har tenkt litt på meg selv over hvilke type innlegg jeg blir ekstra glad for å se når jeg leser bloggen din, så here we go:

  Oppskrifter. Bildene du tar av maten er skikkelig fine, og det er enkle, gode oppskrifter som det frister å teste ut. Mange av de havner i Pinterest-mapper hos meg! Så jeg ønsker meg mer oppskrifter, rett og slett 🙂
  Faste spalter. Dette kan være alt fra filmtips (der har du jo mye bra allerede), interiørtips, sparetips, treningstirsdag (mat, treningsplan, øvelser), ukens «behind the scenes», ukens blogg-shoutout..
  – En Feelgood-spalte hvor du mot slutten av uka rett og slett deler litt positive vibes i form av å dele med leserne 10 ting du har vært takknemlig for gjennom uken. Litt små, hverdagslige ting som gjør at vi blir enda bedre kjent med deg – og at man kanskje blir inspirert til å sette større pris på de små gledene 🙂
  Vlogs: kan også være en fast spalte. Ukens snikksnakk, en ukentlig v-log der vi følger deg gjennom dagen, eller mens du lager mat?

  Håper noe av dette var til hjelp, og at du kanskje vil ta i bruk et eller flere av tipsene <3 STOR klem!

  1. kristinaandersen

   Sarah Elise! For en fantastisk herlig kommentar, som ga meg MASSE motivasjon. Tusen takk for spesifikke tips, det gjør meg SÅ inspirerert til å tenke nytt og til å dele nøyaktig det du/dere vil <3 VENT til neste uke sier jeg bare, da skal jeg begynne med flere av disse tingene på bloggen. Kan du sende meg adressen din på mail? En koselig pakke venter deg i posten <3

 49. Caroline hop

  Jeg ønsker meg mer av de typiske hverdagsflausene( du er garantert ikke alene) og mat. Du er jo kreativ:-) klemmer

 50. Lisabeth

  Hei Kristina! Hvor er den fine jakka di fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *