UKENS TRENINGSPLAN

Heii mandagen, min favorittdag ()! Med fare for å irritere halvparten av leserne mine, hehe. Rettere sagt: mandag er favorittdagen min når jeg har hatt en fornuftig og voksen helg. Det vil si, uten alkohol eller annet som setter meg ut av spill. For dersom jeg har kommet trampende hjem alt for sent natt til søndag og våkner opp til at anropslisten er full av skam, da hater jeg også mandager. Hvem gjør ikke, liksom? Merkelig hvor mye sånne ting påvirker oss, derfor prøver jeg å ta smarte valg så ofte som mulig, spesielt i disse tider hvor jeg er i så gode vaner. Slik blir ikke mandagen hard, jeg blir ikke satt tilbake og jeg er klar for å ‘gønne’ på i det som skal bli nok en rå uke! YES!

lets do this!

Jeg er virkelig i siget med treningen om dagen, og nå som resultatene virkelig har begynt å komme sniiikende, blir jeg om mulig enda mer motivert. For meg som egentlig aldri har hatt kontroll på kostholdet mitt, så har jeg blitt helt overrasket over hvor mye det faktisk har å si på energien. Altså, jeg bokstavelig talt spretter opp av senga hver eneste morgen og sliter plutselig med å finne roen i sofaen når kvelden kommer, fordi jeg er så full av energi og egentlig bare vil sprette rundt døgnet rundt. Men når ting er såpass bra så gjelder det faktisk å styre seg selv litt, stoppe seg fra å gå på en smell med overtenning – for det har jeg gjort x-antall ganger tidligere…. Hehe! Men not this time, I’m in it for the long run 😉 Tenkte bare jeg ville dele ukens treningsplan med dere, før jeg hopper på sykkelen og gjør meg klar til ukens første økt som da blir cardio. Gleder meg!

… ha en super start på mandagen! ★

27 kommentarer

 1. Når du skriver f.eks 6o min cardio, hva mener du da? Rask gange eller jogge? Hva er evt. forskjell på 60 min cardio og 60 min langkjøring?

  1. kristinaandersen

   Bytter på hva jeg gjør 🙂 Enten rask gange, jogge, intervaller..osv..

 2. Omg!! Lokking good KA!! Hvor gikk du på ski igår forresten?

  1. kristinaandersen

   Nasbevarden 🙂

 3. Du er så inspirerende! God mandag til deg <3

  1. kristinaandersen

   God mandag til deg å, snille! <3

 4. Jeanette

  Kylie jenner har fått en jente nå,så hun var visst gravid 😉 står på instagram

  1. kristinaandersen

   I knooow! SÅ fin den «to our daughter» filmen, ble jo helt ørrt <3

 5. Hei!
  Har du lyst å dele uvølsene du gjør med mage, osv?

  1. kristinaandersen

   Hei Lene! Det er ikke noe superfancy når jeg trener mage, men jeg bytter på trening i slynge, vanlige situps, knees to chest..osv.. Kan vise dere en dag jeg har med kamera på trening <3

 6. Du er så sykt motiverende, Kristina! Er selv inne i en god periode når det gjelder trening og kosthold 🙂 Fikk egen kostholdsplan jeg også før jul, som inneholder mat jeg faktisk liker! Den forrige planen jeg hadde lignet mer noe fitnessutøvere har, så det var ikke så veldig motiverende akkurat.. haha! Så får vi bare krysse fingrene for at motivasjonen holder seg oppe 😀
  You go girl! Ha en flott uke 🙂

  1. kristinaandersen

   Så herlig å høre Tina! Skal man klare å følge en kostholdsplan, så har det jo alt å si at man faktisk liker maten der 😀 Hihi! Måtte motivasjonen til oss begge vare leeeenge, skikkelig digg følelse dette her 😀 Klem!

 7. Ninna Andreassen

  Hei Kristina .
  Leser bloggen din titt og ofte . Kommenterer svært sjeldent , men lurer litt på hvilke sminke merker du bruker og fargene på sminken om du forstår . Sånn utseendemessig så er vi like og jeg sliter litt med å finne de riktige tonene . Har like mørkt hår og «lys» i huden . Liker nøytral hverdags sminke og litt mere kraftig til fest . Sminken din på gårsdagens innlegg(håret ditt) var veldig fin . Mvh Ninna

  1. kristinaandersen

   Hei Nina! Jeg kan lage et innlegg med hverdagssminken min veldig snart, da det er flere som har spurt om dette 🙂 Høres det okei ut? Klem!

 8. Herlighet for en treningsplan! Du er jo helt rå! Kan jeg spørre hvordan du gjør cardio? Trenger tips hehe 🙂

  Ha en fin dag <3

  1. kristinaandersen

   I disse kalde tider blir det som oftest mølla, hehe. Men hvis ikke er jeg jo utrolig glad i å jogge ute, gå toppturer og slike ting – perfekt når det er vår / sommer / høst. Nå om vinteren blir det derimot mye innendørs, hvis jeg ikke stikker på langrenn 🙂 Klem!

 9. Hvor er det du går på ski? Ser utrolig fint ut der!

  1. kristinaandersen

   Nasbevarden, ligger ca 30 minutt fra Kristiansand. Helt nyyyydelig sted!!

 10. Så herlig og gøy. Du er flink. Du leverer på så mange plan. Heia deg altså. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anja, du er så god! <3

 11. Hei!
  Kunne du ha laget et innlegg om hva du typisk spiser som mellommåltider/kos i hverdager? Sliter med å finne sunne, gode og mettende mellommåltider 🙂

  1. kristinaandersen

   Klart jeg kan Renate! Kan komme med et sånt innlegg allerede i morgen om du vil? 😀

   1. Yvonne

    Ja til et slikt innlegg ☺️

 12. Marianne

  Hei og god mandag! Kan du lage et innlegg om kostholdet ditt du går på? Ønsker deg en god uke!

 13. Hei Kristina 🙂 Jeg skulle også veldig gjerne hatt hjelp med kostholdet, helst asap! Er hun som har satt opp dette for deg ei man kan kontakte for hjelp?

  Takk for fin blogg!

 14. Bare for å gjøre mandagen din litt bedre så kan jeg fortelle deg noe morsomt som skjedde på fredag. Jeg skulle fra Kristiansand til Sandnes, og tok da toget. I setet skrått over meg så jeg noen som hadde sett før, og kom plutselig på at det var GEIR! Toget hadde vell kjørt i fem minutter, og jeg ser i sidesynet en mann som sitter med gaffelen i hånda, maten i den andre… Og da tenker du kanskje «En mann som spiser?» Neida, Geir sov. Omtrent en time etter dette, så begynner det å bråke i togvogna. Mange mennesker som snakker tenker du? Neida, bare Geir som snorker. Høyt. Og lenge. Hahaha.

  Ha ei nydelig uke, Kristina ❤️

 15. Hei Kristina 🙂
  Takk for at du deler. Du motiverer !
  Hadde du hatt lyst til å dele kostholdsplanen din? Hadde vært super takknemlig. Vet at du har et sunt forhold til kropp og mat så kostholdsplan du følger ville vært nyttig 🙂 . Høres digg ut å ha masse energi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *