SOMETHING I LOVE NO.12

… SLEEPING IN FLANNEL

. . . . .

Det beste jeg vet på kalde vinternetter er å sove i et godt og varmt flanellsengetøy. Jeg er en veldig frysen person, men til tross for det så jeg sove med begge vinduene åpne – uansett hvor kaldt det er ute. Hvis ikke våkner jeg med hodeverk og føler meg så utrolig lite fresh i formen. Nesten litt hangover-følelse, faktisk. Det er helt merkelig med det, men det er kanskje flere som har det sånn? Frisk luft når jeg skal sove har alt å si for hvordan natten blir, og hvis jeg i tillegg sover i et mykt, varmt og godt sengetøy – da er jeg heelt i drømmeland altså.

cosy winter bedroom

Dette sengesettet er fra Lexington og jeg har vel hatt det i godt over tre år om jeg ikke tar feil. Jeg husker det stod på ønskelisten lenge og jeg kjøpte det rett før det var jul i den forrige leiligheten min. Det er i flanell, og jeg elsker det hjemmekoselige preget settet har over seg. Av en eller annen merkelig grunn minner det meg om hytteturer jeg var på som barn, da vi alltid hadde på rutete flanellsengetøy på sengene våres og sov som en drøm i den kalde fjell-luften. Hehe, såå koselig å tenke tilbake på! Til tross for at jeg har hatt dette i lang lang tid er det enda ikke litt slitt en gang, og hver eneste vinter får det komme på – før det pakkes bort og tas frem igjen til neste år. ZzzzZzz!

15 kommentarer

 1. Kamilla

  Så fint soverom du har! Hva heter fargen du har på veggene?😍

  1. kristinaandersen

   Takk Kamilla <3 Det er Deco Blue <3

 2. Elsker soverommet ditt! Så lekkert!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Julie <3 Alltid så snill!

 3. Helt enig – flanell er best!
  Og jeg er også vant til å sove med vinduet på vidt gap, utrolig deilig når det er så frisk. Men så fikk vi en liten baby for et halvt år siden som sover på rommet vårt – så da må vinduet lukkes! Hallo svettefest hver natt 😅💦
  Så skal ikke legge skjul på at det blir deilig når hun flytter over til eget rom 🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Ååå da kan jeg tenke det er svettefest, ja! Men hva gjør man ikke for en liten bebis, si 😀

 4. Therese

  Bloggen din er virkelig en fryyyd om dagen, Kristina! Godt jobbet:) Jeg har fulgt med i flere år. Noen ganger skumleser jeg gjennom innleggene, mens i andre perioder blir jeg virkelig helt oppslukt i det du deler – sånn som nå! 🙂 Du leverer så variert og gjennomført med fine bilder. Jeg elsker hvordan du viser nyansene i livet. Det at man har oppturer og nedturer. Det at man kan ha diskusjoner og uenigheter med familien selvom man elsker dem mer enn alt. Du viser hvordan livet virkelig er. Du stråler ekstra nå som du har blitt en enda mer naturlig versjon av deg selv. Et stort smil, omtanke for andre og stå-på-vilje er det aller vakreste som er:) Det var jo en sak for ikke så lenge siden der noen dro frem en gammel hendelse der du var innblandet. Jeg skrev ingenting om det til deg da, fordi det ikke er min sak. Men det er befriende å se at andre også har gjort feil før og at de kommer seg videre. Man kan ikke angre hele livet, og hvilke andre alternativer har man enn å gå videre med lærdommen det har gitt? Altså sånn uten å gi opp livet? Det er helt sykt at folk klager over det. Du har mange gode verdier, som familien din bør være stolte av:) Jeg ønsker meg flere innlegg der du viser tips til omtanke for andre (som du gjorde med vertinnegave nylig), for eksempel noe hyggelig man kan gjøre for eller sammen med mammen sin på morsdagen som snart er:) Og et innlegg om hvordan man kan snu en dårlig dag med mørke tanker til en god dag, f.eks. ti tips:) Både i tankesett og i konkrete ting som gjør dagen litt bedre. Stå på, jeg heier på deg!

  1. kristinaandersen

   Therese! For en fantastisk fin kommentar <3 Jeg sitter på café å jobber alene i dag, og smilet går jo helt rundt her jeg sitter for meg selv <3 Så utrolig fin lesning, takk for så gode ord 😀 You made my day!! Og takk for gode tips til blogginnlegg, det er notert i boken min her og jeg skal absolutt få til noe av dette. God klem!

 5. Hvor er bildene fra?! Hilsen kirkearkitekturnerd 😀

  1. kristinaandersen

   De er fra Pernille Focarelli 🙂

 6. Har også begynt med flanell på vinteren, er så deilig å ligge i! Bruker også å sove med vinduet åpent nesten uansett, hvis ikke blir jeg så tung i hodet. Har et spørsmål som ikke er relevant til innlegget, ser du har et gucci belte. Hvordan størrelse har du på det? Syns du det er normalt i størrelse i forhold til andre belter? Sikler på det 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har 85 i det 🙂 Det utvider seg noe helt ekstreeemt, så du kan gjerne gå ned en størrelse 🙂 Superfint belte, jeg elsker det!

 7. Frisk luft er et must om natten! Jeg blir skikkelig tett i nesen hvis ikke, så det å våkne flere ganger i timen av å ikke få puste er ikke så veldig beroligende i lengden, haha!
  Og så er det jo så myyye mer digg å pakke seg inn i en god dyne når resten av rommet er iskaldt 🙂

 8. Såå fine blomster 😀 Er de ekte? Hvis ikke, hvor har du fått tak i de?

 9. Natalie

  Jeg er ganske lik deg der. Flanell sengetøy ❤️ Selv må jeg også ha vindu oppe uansett. sover jeg med vindu igjen får jeg ofte vondt i hode. Så nesten alltid er vindu mitt åpnet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *