MIN DAG: TIME FOR TIME

06.45:

Alarmen ringer, jeg skal egentlig være på trening halv ni – men føler meg syk. Syk av redsel, that is. Jeg skal være hos tannlegen om få timer, og bestemmer meg for at jeg må spare kreftene til det. Sover til klokken er halv åtte.

08.00 – 11.00:

Jeg spiser egg og knekkebørd til frokost, bælmer to kopper kaffe og en liter vann. Går en liten tur med Milo. Fast morgenrituale i et rutinemenneske sitt liv. Arbeidsdagen begynner, og jeg får unnagjort tre gode timer på laptopen. Tømmer mailboksen, ser over kalenderen, skriver inn nye avtaler i boken min, betaler litt regninger og publiserer dagens første blogginnlegg.

11.30:

Tannlegen venter, og jeg manner meg opp en god stund ute i bilen. Kommer inn til tannlegen, ligger hysterisk i stolen og klemmer verdens skjønneste tannpleier hardt i hånda. Hun og tannlegen er seriøst så snille at det er til å bli rørt av, og jeg skammer meg over at jeg likevel er så ekstremt redd. Får heldigvis en tommel opp, null hull denne gangen også – takk alt som takkes kan. Blir så stolt og vil egentlig spørre fint om jeg kan ta et bilde med tannlegen til dette blogginnlegget. Men så kommer jeg plutselig på at jeg drev telefonterror og ringte han en alt for sen kveld for noen måneder tilbake, så jeg lar være. Han blir sikkert bekymret for at jeg skal fremkalle bildet av oss og henge det opp i stua …

13.00-16.00:

Jeg føler for å jobbe ute av hjemmet, i blant er det fint med litt miljøforandring. Hjemmekontor setter jeg stor pris på, men i dag har jeg lyst å unne meg en ekstra god lunsj og jobbe ute blant folk. Drar med meg laptop, kamera, kalender og alt jeg trenger, setter meg på favorittcaféen min og bestiller livets kyllingsalat. Den har søtpotetchips som tilbehør, og er så latterlig god! Regnskapsføreren kommer innom en tur mens jeg holder på, og jeg tenker nok en gang at Geir er noe av det beste som har skjedd meg i min karriere. For en mann! Jeg blir sittende på laptopen i tre nye timer, før jeg tusler hjem når klokken er rundt fire.

16.00 – 17.00:

Går en tur med Milo ute i regnværet, og stikker snuten innom blomsterbutikken som ligger i nabolaget mitt mens vi er ute. Rasker med meg en bukett tulipaner, og trasker hjem igjen. Har et raskt telefonmøte.

 17.00 – 18.30

Hopper ut av ‘finstasen’ og inn i en varm ullgenser. Beste jeg vet! Rigger meg til i senga med en ny episode av Million Dollar Listing, og slapper av en liten stund mens jeg tenker at jeg burde bli eiendomsmegler. Snart nærmer klokken seg syv og da skal jeg avgårde til Celina på jentekveld. Det ble ikke eiendomsmegler av meg i kveld heller, gitt. Men det har vært en fin onsdag fordiom. Eneste jeg savnet var en treningsøkt. Men det får jeg ta igjen i morgen tidlig! 😉

28 kommentarer

 1. Herregud så heldig du er 😮 Tenk å kunne jobbe hvor du vil, når du vil

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Ulrikke

  Jeg ler så godt av deg og tannlegen! Haha! Gøy innlegg Kristina, mer av dette:)

  1. kristinaandersen

   Herlig det falt i smak Ulrikke 😀

 3. Kristine

  Åh, dette innlegget likte jeg 😀 Gjerne fortsett med slike en gang i ny og ne!

  1. kristinaandersen

   Så gøy! Det kan jeg Kristine 🙂

 4. Frøydis

  Hva heter denne kaféen Kristina?Lunsjen så helt himmelsk ut😍❤️👌🏻

  1. kristinaandersen

   Bønder I Byen <3

 5. Christine

  Haha så herlig du er Kristina <3 har tannlegen nevnt noe om telefonterroren forresten?🙈 haha! Ler meg ihjel av deg! 😍

  1. kristinaandersen

   Haha ja, det har han :p dessverre, hehe. Trodde jeg skulle dø av flauhet :O

 6. Hvilken kafe var du på?

  1. kristinaandersen

   Bønder I Byen 🙂

 7. Gøy med sånne innlegg! Lurer bare på en ting; hvilken restaurant var det du satt på? Den kyllingsalaten så god ut, må prøve den til helga 🙂

  1. kristinaandersen

   Bønder I Byen 🙂

 8. « han blir av oss og henge det opp i stua …» leeeerr!!!

 9. <3

 10. Jeanette

  Hadde du tannverk lenge før du gikk til tannlegen å fant ut at du må rotfylle? Spør fordi jeg har litt småsmerter i en tann så jeg håper virkelig det bare er ett hull. Må manne meg opp å komme meg til tannlegen. Blir så godt å få det unna 😉

  1. kristinaandersen

   Jaa mega tannverk.. Au!! Gå å sjekk deg Jeanette, så er du forhåpentligvis heldigere enn det jeg var fordi jeg ventet aaaalt for lenge med å dra til tannlegen <3

 11. TAKK Kristina. Nå ringte jeg endelig tannlegen og bestilte meg time, og fikk time om tre kvarter! Rekker nesten ikke grue meg engang. Det er altfor (!) lenge siden jeg har vært hos tannlegen og jeg frykter selvsagt det verste. Jeg er skikkelig redd, men det skal gå bra! Det verste som kan skje er vel at jeg har hull i alle tennene og må trekke tenner. Jeg har heldigvis ikke vondt i tennene så la oss håpe det går bra! Takk for at du er så tøff og inspirerer <3

  1. kristinaandersen

   Lykke til kjære deg!! Sender gooode tanker!! Fortell meg hvordan det gikk etterpå da?? Stor klem <3

   1. Tusen takk for støttende ord! Det hjalp skikkelig! Rakk å lese før jeg gikk inn <3 det gikk over all forventning! Null hull! Må trekke to visdomstenner som sikkert er vondt, men med tanke på at jeg trodde jeg måtte bytte ut halve tanngarden så er jeg overlykkelig. Hadde ikke ringt og bestilt time i dag hvis det ikke hadde vært for deg! Tusen, tusen takk! <3

   2. kristinaandersen

    Ååå så herlig Inga!! Nå ble jeg glad for deg 😀 Lykke til med visdomstennene, det kommer til å gå så fiiiint skal du se!! Ikke verst at JEG klarte å få noen til å gå til tannlegen altså, så nå er jeg stolt selv 😀 Haha! God klem <3

 12. Hei,
  Hvor er planleggeren fra?

  1. kristinaandersen

   Etsy <3

   1. Du har vel ikke en link?
    Jeg lette etter noe liknende der, men finner bare med bløt forside.

    Takk 🙂

   2. Eventuelt er søkeord 🙂

    Ha en god dag

 13. hahaha, er saa nysjerrig par hva du sa til tannlegen da du ringte !?

  1. kristinaandersen

   Han tok den ikke, heldigvis. Men så ga jeg meg ikke etter en gang ,dessverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *