EN DRAMATISK OVERTENKER

En av de verste egenskapene jeg har, er at jeg er en liten smule overdramatisk. Og ikke bare det, jeg er en solid overtenker. Sånn som i dag, en helt vanlig tirsdag som egentlig er like fin som alle andre dager, men så går jeg bare rundt og er på gråten. Jeg skal til tannlegen i morgen, skjønner dere. Og vi vet jo alle at jeg heller vil gjennomgå både kjærlighetssorg og amputering av en arm eller to for å slippe nettopp det. Men du var jo nettopp hos tannlegen, tenker du kanskje. Det er helt riktig, dessverre. Når man har så ekstrem tannlegeskrekk som det jeg har og er sta nok til å gå rundt med en tann som burde vært rotfylt for en liten evighet siden, må man dessverre inn til sjekk relativt ofte for å se til at jeg har like lite vondt som jeg sier. Tannleger stoler tydeligvis ikke på folk som meg, og sånn innerst inne forstår jeg jo hvorfor. Ting som er vondt som et helvette ellers i livet er liksom ikke vondt i det hele tatt når jeg vet tannlegestolen kan bli utfallet, så der har jeg en smerteterskel som ikke eier stopp.

Jeg overlever nok morgendagen også altså, dessuten har jeg blitt lovet at det bare er en sjekk – men det er likevel nok til å sette en stakkars overtenker helt ut av spill. Men, så finnes det verre ting i livet for de fleste andre mennesker, så da skal jeg ikke klage for mye likevel 😉 I kveld skal jeg prøve å roe meg ned og tenkte på noe annet, med en ny serie Belinda tipset meg om. Manhunt: Unabomber heter den og skal visstnok være sjukt spennende. Gleder meg! Noen av dere som har sett den?

lindex jakke – zara jeans – ysl veske – holzweiler skjerf – acne sko

.  .  .  .

18 kommentarer

 1. Martine

  Feel you! Jeg måtte til tannlegen idag, der er seriøst min største frykt her i livet. Men jeg fikk ordentlig beroliggende tabletter, jeg var en helt annen person. Det funket såå bra! Jeg skjønner det ikke selv. Har du prøvd det? 🙂 Uansett, lykke til. <3

  1. kristinaandersen

   Jaa, jeg har prøvd beroligende – men til og med ikke det fungerer :/ Kroppen jobber 100% i mot det, så ingenting annet enn full narkose fungerer på meg. Det største problemet er at jeg ikke klarer å ligge stille, så det eneste tannlegen får gjøre på meg – er å ta bilder + se med speil :/ Utrolig tragisk at det er sånn, så må vurdere å komme meg til utredning for å se om det er noe hjelp å få. Jeg kan liksom ikke legges i narkose hver eneste gang for resten av livet <3

 2. Masse lykke til! Det går nok helt fint <3

  1. kristinaandersen

   Takk Karianne, setter sånn pris på det <3

 3. Manhunt: Unabomber er kjempespennende, samme gjelder mindhunter. Hvis du ikke har sett Homeland, burde du så absolutt se på den serien. Serien fremmer samfunnet i dag på en brutalt ærlig og realistisk måte. Ha en riktig fin kveld <3

  1. kristinaandersen

   Homeland elsker jeg! Men jeg datt av på den siste sesongen når Brody døde :O Kanskje jeg må prøve å se igjen!

 4. Kristine

  Åååh den serien er dødsbra!!!😁

  Lykke til hos tannlegen, det går nok fint!😊

  1. kristinaandersen

   <3 <3 Tusen takk snille!

 5. Lykke til kristina, det går kjempe fint skal du se <333

  1. kristinaandersen

   Takk Julie, så god du er <3

 6. Det er en veldi spennende og bra serie:)))

  1. kristinaandersen

   Så gøy! Gleder meg til å se mer da 😀

 7. May-Britt

  Åå, føler med deg! <3 Jeg har sett unabomber og den er bra, gled deg! Lykke til i morgen, fineste Kristina! 😊

  1. kristinaandersen

   Takk May Britt <3

 8. Lykke til i morgen! Når jeg var liten gruet jeg meg alltid til tannlegen så da sa mamma at hvis jeg var flink så kunne jeg velge meg en leke etterpå. Det er noe jeg har fortsatt med i voksen alder, hehe, så når jeg er hos tannlegen på årlig sjekk så trøster jeg meg alltid med at jeg får en liten belønning etterpå, som regel et klesplagg eller lignende ☺️ Kjøper meg det selv da, mamma har sluttet å spandere 😬

  1. kristinaandersen

   Haha, det husker jeg også!! Det var premien som fikk meg gjennom alt av tannlegetimer 😀 Kanskje jeg skal ta meg en liten tur å se i butikkene etterpå, hihi! Spør do meg burde mødre aaaldri slutte med premie etter tannlegen :O

 9. Hadde det sånn før jeg også. Men jeg bestemte meg for å stole på tannlegen og tenke at han har kontrollen og at det gjør så innmari mye verre å få vondt i tennene når man ikke er hos tannlegen, enn å være hos tannlegen å få bedøvelse og tenke at dette kommer jeg ikke til å kjenne pga. av bedøvelsen og at jeg stoler på at han kan jobben sin og ha radio eller etc på i bakgrunnen. + ha en tannlege som hele tiden forklarer hva og hvorfor, hvis du lurer på noe. Lykke til i dag 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *