UKEN SOM GIKK

ukens beste dag:

Hele helgen har vært så fiiiin! Og jeg har kost meg så mye med verdens beste venner! Tenker ofte på hvor heldig jeg er som har så mange fine folk i livet mitt, aldri føler jeg meg ensom eller alene. Det er liksom alltid noen å være med, og selv om jeg er glad i en kveld eller to med alenetid – er det likevel digg å vite at døren alltid er åpen hos de jeg er så glad i. Lykkefølelse, det! I helgen har jeg kost meg med besøk hver eneste kveld, og på lørdag mekket jeg det som seriøst er den beste pizzen jeg noen gang har smak. Og best av alt – den er 100% vegansk! Gjett om jeg ble stolt, ja! Gleder meg til å dele oppskrift med dere neste gang jeg lager den.

ukens trening:

Ikke mindre enn seks økter! Say whaaaat? Energien min er helt syk om dagen, så jeg kan like godt kjøre på. Det har vært tre økter med crossfit, fem økter med kondisjonstrening og en tur på langrenn. Til og med i går fikk jeg trent, da ble det langkjøring på mølla og det var innmari deilig. Imponert over meg selv om dagen ass, hehe.

ukens tv-serie:

Denne uken har det blitt ekstremt lite tid til tv, men noe har jeg jo fått sett. Nyeste sesongen til Keeping Up With The Kardashians har jeg snurret en episode av før det er sengetid. Men, kan vi snakke om en ting?! Ja. NÅR SKAL DE FORTELLE OSS AT KYLIE ER GRAVID? Er det bare meg som holder på å krepere av nyskjerrighet eller? Jeg googler «kylie jenner pregnant» hver eneste dag, og skammer meg litt når jeg gjør det – for det er jo overhodet ikke min business…. Haha! Men jeg vil vite det. Nå!

ukens sang:

James Morrison – Wonderful World.

ukens cravings:

Jeg har heeelt dilla på paprika om dagen, av alle ting. Hva skjer med det? Vanligvis er det sjokoladenøtter jeg vil ha, men nå har jeg tydeligvis endret retning for en gangs skyld. Måtte denne perioden vare livet ut, for å si det mildt. Paprika og alle slags grønnsaker med holliday-dipp er favoritt snacksen om dagen, såå digg!

ukens humør:

Bobler over av energi og svever cirka på en sky hver eneste dag, yay! Da kan man vel ikke klage?!

ukens høydepunkt:

Lillebror som endelig ble 20 år må bli ukens høydepunkt Til tross for at mange oppfatter Knoll som en skikkelig sinnatagg på videobloggene våre, så er han virkelig verdens beste gutt i det virkelige liv som alltid stiller opp for de rundt seg. Men video, det hater han – så da får jeg han liksom ikke til å være snill. Men så er det jo tydeligvis også det folk liker, da 😉 Haha! På lørdag jobbet vi litt sammen, og da fikk han en aldri så liten suprise fra meg før selve dagen som var i går. Vodka (det han gledet seg mest til med å fylle 20, hehe), en stor goodiebag med masse godteri og diverse produkter, penger og selvfølgelig ballonger. Veldig stolt av lillebroren min, som i en alder av bare 20 år driver både eget firma, nettbutikk og er superflink i jobben sin som lærling. Loooove you, brosjan!

ukens ‘yay’:

At jeg eeeeendelig (bank i bordet!) er ferdig med makeoveren i leiligheten. Alt er på plass, og hjelpes så fornøyd jeg er! Har selvfølgelig knipset bilder, så denne uken skal jeg vise dere alt 🙂 Koser meg altså så utrolig mye hjemme om dagen! Og ja, nå er det lenge til jeg skal i gang med et slikt prosjekt igjen, for å si det sånn… Haha! Si seg fornøyd med det man har og fokusere på hvor heldig man egentlig er som i det hele tatt har et godt og trygt hjem, det tror jeg er viktig 🙂

· Ønsker dere en super mandag ·

33 kommentarer

 1. Hvor er den hvite treningsbanen fra?

  1. Autokorrekt😂 Treningsjakken*

   1. kristinaandersen

    Heii Lene! Den er fra Dæhlie 🙂

 2. Ingebjørg

  Så flink du er med tanke på treningen! Må bare passe litt på om du jogger mye på mølle. Jeg ble litt overivrig med intervaller og slikt på mølle rett før nyttår, og pådro meg beinhinnebetennelse… dødskjipt når man er skikkelig motivert. Setter en brems på all trening, så pass litt på så det ikke blir for mye på mølla

  1. kristinaandersen

   Takk Ingebjørg! Beinhinnebetennelse har jeg hatt tidligere, og det er noe skikkelig herk :/ Så jeg er veldig forsiktig og passer godt på, hihi! God klem <3

 3. Veit ikke helt om jeg går frem poenget mitt, men jeg prøver fordi; du burde få mer innhold til bloggen din. Kjempe glad på dine vegne om at du har det bra i disse dager, men å vie egne innlegg til det? Det blir for meg hult. Det blir tydelig at du legger veldig mye fokus på psykisk helse, og det preger bloggen din. Kanskje du kan legge mindre vekt på ditt følelsesliv og mer på div innhold. Bloggen er jo din business og da burde det være preget av litt mer profesjonalitet.
  Det har vært veldig mye «rosablogging», og jeg trudde vi var ferdig med det. Det gjør hvertfall at jeg vil klikke meg inn mindre, fordi det bare er luft og kjærlighet. Dette er ment som konstruktiv kritikk, for jeg har fulgt deg i mange år og veit hva du får til! Du er jo den business dama!:)

  1. kristinaandersen

   Hei Ine! Takk for tilbakemelding 🙂 Rosablogging? Hehe. Jeg føler selv jeg aldri har hatt mer variasjon på bloggen min enn jeg har hatt nå i januar, og i følge tilbakemeldingene jeg har fått i kommentarfeltet fra leserne – er alle (uten om deg, hehe) strålende fornøyd med hva jeg leverer her om dagen. » Uken som gikk » er en uhøytidelig og personlig vri på blogginnlegg, med ting som ikke kommer med ellers ila uken 🙂 MEN! Jeg vil jo gjøre deg også happy her på bloggen vet du 😀 Hva vil du ser mer av? Kom gjerne med tips, så skal jeg notere det ned 🙂 Klem!

   1. Jeg innlegg som det ligger litt arbeid bak, syns det har blitt litt mye status oppdateringer i det siste. Du kan ha mer av ukens tanke? Ukens tips? Jeg elsket tipset du hadde om å fryse porsjonspakker til smoothien feks. Kanskje du har litt DIY planer?
    Budsjett mot luksus- interiør feks! Du har det jo så fint hjemme hos deg!
    Time for time innlegg! Hvordan style den klassiske hvite skjorta du elsker? 3 looks?
    Ønsker deg en fin mandag, og det var ikke meningen om å skape en negativ greie. Du er virkelig fantastisk og det er en grunn til at jeg klikker meg inn flere ganger daglig og bruker mye tid på disse kommentarene:)

   2. kristinaandersen

    Takk for gode tips, Ine! Så gøy, nå ga du meg masse inspirasjon 😀 Alt er notert i boken min, og jeg skal absolutt få til noen av dette denne uken 🙂 Klem!

  2. Helt alvorlig Ine?
   Hun er en av de mest profesjonelle bloggerne jeg faktisk leser som ikke vier bloggen seksuelt basert på kropp og mye lettkledd kun for å få klikk. Jeg synes det nok er mange som kan kjenne seg igjen i Kristina som en av oss «dødelige» og ikke en overfladisk verden basert på perfeksjon og briefer om luksus hver eneste bidige dag. Har beina godt plantet på jorden og byr faktisk en del på seg selv! Jeg synes det er veldig bra å ha mer fokus på psykisk helse! Tar grep når ting ikke er greit og lager seg en forandring for at man skal ha det bra med seg selv blandt annet.. Dette har jo Kristina skrevet en del om. Stjerne i boken til Kristina der🙌🏻 Og du er nok den eneste om å synes det😊

   1. kristinaandersen

    Tusen takk for så utrolig fine ord Mia!! Ordentlig hyggelig å lese <3

 4. Jeanette

  Min niese på 3 år er helt vill etter paprika. Spiser gjerne en hel når hun først er i gang. Hun så en paprika på bordet her om dagen i tillegg til at det lå en sjokolade der også. Men det var paprikaen hun var interessert i! Haha 😉 seks treningsøkter er jo superbra!

  1. kristinaandersen

   Åååå så herlig, for en flink liten jente! Paprika må være min nye favorittsnacks, altså 😀

 5. Hanne N

  Så deilig! Men kan du please vise oss sofaen din nå? Har ventet en hel uke på bildene, men nei! Det er ca sånn du har det med Kylie Jenner tipper jeg :p

  1. kristinaandersen

   Yes! Haha! Det kommer litt senere i dag, holder på å jobbe med innlegget nuuuuh 😀

 6. Cathrine

  Hei! Lurte bare på om teppe ditt er i offwhite eller grå? Så fint! 🙂

  1. kristinaandersen

   Off White <3

 7. Flinkeste bloggeren! For et gøy innlegg KA <3

  1. kristinaandersen

   Yay! Herlig det falt i smak Oda 😀

 8. Når du lever av å skrive, kan du jo i det minste skrive riktig. Nyskjerrighet? Nysgjerrighet*

 9. Sunniva

  Hei! Jeg beundrer virkelig deg og bloggen din. Er favorittbloggeren min, kommer innom flere ganger om dagen for å se om det har kommet et nytt innlegg. Liker deg som person, både utseende og personlighet. Bloggen er så inspirerende på mange vis!! Har selv pusset opp stue og kjøkken, må innrømme at du er inspirasjonskilden.
  Sitter selv på en madrass i stuen nå, og håper på at sofaen kommer om ikke alt for lenge – hihi.
  Men du er så brun og fin, tar du sol eller bruker du selvbruning? Hvilken type kan du anbefale?

  1. kristinaandersen

   Tusen tusen takk Synniva! Og så hyggelig å høre! <3 Ble du fornøyd etter oppussing? Så gøy altså Sunniva, stas å få det helt sånn som man vil kan jeg tenke 😀 Bare å glede seg til sofaen kommer, det er en magisk følelse etter noen uker på madrass 😛 HAHA!! Jeg bruker alltid Vita Liberata sin selvbruning hvis jeg først vil bli brun 🙂 Anbefales! Klem!

 10. Hahaha jeg er helt lik når det gjelder KUWTK 😂 Jeg blir altså så avhengig og syns det er SÅ trist at neste episode ikke kommer før 11 februar??

  Ellers må jeg si at jeg gleder meg veldig til å se hvordan du har fått det hjemme 😃 Er selv i gang med å innrede ny leilighet og gleder meg til å få litt tips og inspirasjon fra deg 😘

  1. kristinaandersen

   Jeg vet, for en irritasjoooon!! Vil ha ny episode NÅ <3 Nytt innlegg fra leiligheten kommer straks 😀 Klem!

 11. Jeanette

  Hei. Hvor ser du episodene dine fra? Streamer du? KUWK??

  Keep up The good work! Digger bloggen din!!☺️

  1. kristinaandersen

   TV2 HAYU, helt genialt 😀

 12. Kan være jeg har misforstått noe her, men hvordan ble tre økter crossfit, fem kondisjonsøkter og en langsrennsøkt til seks treningsøkter? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg kjører alltid 40 minutt cardio før jeg går på crossfit 🙂 Så tre sånne småøkter før CF tre ganger, og to cardioøkter alene på 60 min.

 13. Det er så herlig å kikke innom bloggen om dagen. Virkelig inspirerende! Men hva bruker du til holiday dippen? Lettrømme? Jeg har fått øynene opp for drømmelett og synes det er en god erstatning for lettrømme, men usikker på hvordan den er å blande til dipp. Har du eller noen andre forsøkt det tro ?

  1. kristinaandersen

   Takk snilling!! Bruker drømmelett, det fungerer helt supert – blir bare litt tykkere 😀

 14. Hva syntes dere om potetgullet? Her hjemme gikk den i søpla for det både smakte og stanket eddik. Morsomt å vite om hva du mener:)

  1. kristinaandersen

   Jeg aner ikke, det var Eirik som fikk det til birsdagen sin 🙂

   1. Aha, ok 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *