EN HELT NY ROMFØLELSE

· livingroom makeover ·

.   .   .   .

Endelig kan jeg vise dere bilder av leiligheten etter min lille makeover! Jeg er så ekstremt fornøyd med resultatet, og ikke minst sofaen jeg til slutt endte opp med. Grått og ull er en favorittkombinasjon hos meg tydeligvis, hehe. Sofaen er så innmari cool at jeg blir helt forelsket av å se på den, men viktigst av alt så er den helt nydelig å sitte i. Ingenting som er mer kos enn å pakke seg inn i et varmt pledd og nyte kveldene i denne myke skyen av en sofa.. Lykke! Bordene er jeg også helt frelst av, disse er det mange som har spurt meg om og det forstår jeg godt. De er helt rå! De er fra Gubi, og jeg bestilte de hos Atelier Ribe – en fantastisk fin interiørbutikk her i Kristiansand. Verdens skjønneste og flinkeste folk som driver den! Gulvteppet syns jeg også er utrolig fint, og ja – det det var mildt sagt en liten kamp for å finne ett som var langt nok til sofaen. Men jeg fant til slutt, og denne gangen gikk jeg for en kremhvit farge. Veldig rolig og fint teppe, noe jeg ønsket – da det er relativt mye spill i begge stuebordene mine.

Sofa: Hay
Bord: Gubi
Vegglamper: Menu
Sofapledd: H&M Home
Gulvteppe: Home & Cottage
Blomstervaser: Lyngby Porselen
Sofaputer: Muubs & House Doctor

HOME SWEET HOME

★ ★

Den andre halvdelen av stua, hvor jeg har tv, peis og slike ting, har som dere kanskje har fått med dere allerede blitt malt i ‘dempet sort’. Var litt skeptisk til å gå for en så ekstremt mørk farge, men jeg er så glad jeg gjorde det – for hele stua ser plutselig mye større ut (utrolig nok!) og i tillegg er det blitt så utrolig mye lunere her. Både det nye interiøret og fargekombinasjonene jeg har gått for denne gangen har gitt en helt ny og mye bedre romfølelse her, noe jeg virkelig elsker. Skikkelig hjemmekoselig, rett og slett! Jeg har enda mer nytt jeg skal vise dere, spisestuedelen er også fornyet og har blitt totalt annerledes. Mer av det får dere se litt senere denne uken, først ville jeg så gjerne vise dere dette 🙂 Så! Nå er jeg spent på å høre hva dere syns om resultatet? ♥

57 kommentarer

 1. Så utrolig fint!

  1. kristinaandersen

   Takk Julie <3

 2. SÅ fint!! Skråsikker på at du koser deg der ja <3 Ha en fin kveld fine Kristina :*

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Maria, snill du eeeer 😀 Håper tirsdagen din blir fin <3

 3. Det ble veldig fint! Meeen, er ikke den sofaen veldig lik den du hadde først? Hehe, ikke vondt ment altså, syns bare det var litt morsomt 😉 Kjenner til raske beslutninger når det gjelder interiør!

  1. kristinaandersen

   Den er ganske lik, men likevel helt forskjellig 🙂 Denne er mye mer hjemmekoselig og ‘gossete’, mens den fra Muuto var helt stram og rett i linjene. Skal sies at min forrige, altså den fra muuto, er drømmesofaen min for alltid, ingen sofa er finere enn den. Men den var så ekstremt dyr og lite slitesterk, noe som ble en dårlig kombinasjon. Ble jo småredd for å bruke den til slutt, haha! Så føler jeg kan slappe litt mer av nå 😀

   1. Aha, skjønner. Stress med en sofa man er redd for å bruke. det ble veldig hjemmekoselig og fint nå i alle fall 🙂

   2. kristinaandersen

    Takk søta 😀

 4. Så utrolig fint det ble!!
  Hva heter teppet du kjøpte på home & cottage?

  1. kristinaandersen

   Usikker på navn, Hanne :/ Tusen takk!

 5. Martine

  Elsker sofaen!! Liker så godt hvor stilren den er, og spesielt materialet som blir brukt! Gjør den moderne men hjemmekoselig. Superfint ble det 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Martine, gøy å høre at du likte det! Enig, sofaen gir begge deler da den ikke er for stram – slik den andre grå jeg hadde fra Muuto var 🙂

 6. Kjempefint.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 7. Therese Johaug

  Såå fint Kristina!! Jeg vil gjerne komme på kaffi til deg en dag etter trening så jeg får sett live! 👏🏼👏🏼 For en deilig smak du har! 😍

  1. kristinaandersen

   Wuuhu, TAKK <3

 8. Hvor er den svarte buksen din fra? <3

  1. kristinaandersen

   Vero Moda, verdens BESTE jeans!

   1. Hvordan er buksen i størrelsen syns du? Leter etter en ny sort jeans som ikke er så lang i beina 🙂

 9. Cathrine

  😍😍😍

 10. Wow. Det var helt perfekt. Skikkelig misunnelig på det rommet der. Men det er jo kjempe bra at du har funnet roen og virkelig kan slappe av der. Likte spesielt godt stuebordene. Har veldig lyst på sånn stil, men så er det så mye stæsj jeg samler opp ved bordet som håndkrem, fjernkontroller, penner og blader. Så jeg må ha et bord der det er litt skjult rom under bordet.. hehe. Men har du noen smarte løsninger på dette så det ikke ser så rotete ut??

  Uansett. Bra jobbet. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Du er alltid så snill, Anja! Tusen takk, gojenta <3 Åh, mitt triks er å ha en aviskurg ved siden av sofaen, der jeg legger alt av fjernkontroller, magasiner og dill når jeg ikke bruker det. Og vil jeg ha det, strekker jeg bare armen bort og tar det opp 😀 Supergenialt, spesielt når man ikke takler en antydning til rot :p Haha! Klem <3

 11. Det ble jo knallfint!!! Elsk på sofaen! 😍 og blomstervasene?? To die for!!

  1. kristinaandersen

   Takk Hege 😀 Jeg eelsker de vasene, kan aldri få nok, hihi! Så enkle og fine 😀

 12. Hanne N

  Kjeeempefint Kristina!! Du har så god smak! Drømmer meg heelt bort her jeg sitter midt i eksamenslesingen haha..

  1. kristinaandersen

   Ååå takk snilling!! Lykke til med eksamen <3 Er det siste innspurt eller?! Heia deg!

 13. Ser sofaen veldig klumpete ut, eller ser jeg helt feil? Er det i så fall meningen at den skal være sånn? Synes det ble veldig fint, men helt ærlig likte jeg den gamle sofaen din med det game stuebordet _mye_ bedre 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er en såkalt ‘soft sofa’ som er noe av det nyeste innen interiør, hehe. Forstår at det kanskje er uvant, da man ikke har sett så mye av det tidligere. Men jeg eeelsker det! Poenget er at det ikke skal være så alt for stramme linjer, og sofaen skal forme seg litt etter hver enkelt hvordan man vil ha den 😀

 14. Trekket satt utrolig rart ut

  1. Har du ikke noe pent å si, så la være å si noe! Kristina har forklart hvorfor trekket ser slik ut.

 15. Trekket satt utrolig rart på

 16. Ser tydelig at du er inspirert av Lene Orvik – som forøvrig ingen når til knærne hva angår interiør🙂

  1. kristinaandersen

   I så fall er det helt uvitende 🙂

   1. Regner med at Lene Orvik finner inspirasjon samme sted som alle oss andre 😊😊😊

 17. Katarina

  Så utrolig fint det ble med forandring! 😍 Synes du er såå flink med interiør. Ikke vanskelig å kose seg i den stua! Ha en kjempefin dag, fine Kristina ❤️

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig å høre <3 Tusen takk! Fiin dag til deg også, snille <3

 18. Synes du har fått det veldig fint og hjemmekoselig 🙂 Akkurat slik jeg liker det! Hvor er bildet med jenta med ryggen til fra? 🙂
  Ha en fin tirsdag!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Line! Det er fra Desenio <3

 19. Merkelig sofa.. lave ryggputer og sitteputer med så stor dybde at man ikke får beina ned i gulvet… Men fin å se på da.

 20. Perfekt👌🏼😍

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 21. Mathilde

  Fint! Hva heter sofaen?

  1. kristinaandersen

   Mags Soft Sofa 🙂

 22. Har du link eller navn på gulvteppet? Og hvor stort er det? 🙂 så fint!

  1. kristinaandersen

   Dessverre Maria <3

 23. Ser kjempe fint ut, Kristina! Du er god <3 Hva heter de plantene du har oppi blomsterpottene? Har kjempe lyst på noen sånne i alle de tomme blomsterpottene mine :p

  1. kristinaandersen

   Heii søta 😀 Du, jeg er usikker på navn :O Jeg kjøpte de på Mestergrønn eller Plantasjen. Hva med å ta med bildet og vise? Så klarer de helt sikkert å finne samme til deg 😀 Lettstelte og superfine planter!

   1. Tror de heter eucalyptus? Haha, var hvertfall det de sa på Hageland når jeg viste bilde 😀 Men måtte prøve en type blomsterbutikk ja!! Skal gjøre det imorgen. Men er dine sånne grener du har satt nedi pottene, eller er det en plante i jord liksom? Dårlig forklart, men håper du skjønner 😀 <3

 24. NYYYDELIG ❤️ Gleder meg til å komme på besøk 🤓

  1. kristinaandersen

   Det gleeeedes vennen!! KOM KOM 😀

 25. Så fint du har fått det!😍 Hva er det du har i vasene på bordet? Er det noe som lever lenge? 😀 Er så fint med litt friske blomster, men med studentbudsjett går det dessverre ikke å kjøpe blomsterbuketter hver uke, så er på jakt etter noe å putte i vasene mine som holder ut litt lenger enn en vanlig rosebukett!

 26. Hei! Knallfin sofa! Vurderer samme selv, men er så usikker på ullstoff. Har du ullstoff, og klør det i såfall? Nupper? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Tove! Den er i ull, ja 🙂 Klør ikke <3 Superfornøyd!

 27. Kristin

  Helt forelsket i dette teppet ditt, Kristina! Vet du hvor stort det er eller hva det kostet? Må ha 🙂

 28. Elsker disse Gubi bordene, må ha slike til nye huset! Men tåler de en del? altså overflaten som er svart marmor, eller blir det fort riper/hakk på disse?

  1. kristinaandersen

   Bare bruk en god imprignering, så går det fint 😀

 29. Hei Kristina!
  Hvilken farge og størrelse er teppe ditt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *