FØLER MEG SÅ BRA

one happy girl

Det er noe jeg helt har glemt å fortelle dere! Som dere allerede vet er jeg jo på kostholdsprogram om dagen, rett og slett fordi jeg har mål jeg ønsker å nå dette året og trengte å få orden på kostholdet mitt. På fredag hadde jeg min første kroppsscanning etter at jeg begynte på programmet, dette skal jeg ha to ganger i måneden fremover for å tracke hvordan det funker på meg. Helt ærlig gruet jeg meg som fy til ‘dommen’, det å måle seg med fettklype og gudene vet hva er relativt ukjent for meg – jeg har faktisk aldri gjort det før. Og så har jeg jo kost meg noe veldig i helgene da (kremt, hehe), og var redd for at det ville ødelegge for resultatene. Men vet dere hva? Det gikk over all forventning, og jeg flydde nesten i taket av tallene jeg fikk! En ting er sikkert, all den harde jobben jeg legger ned i treningen om dagen + et kosthold som er 100% på hverdagene gir resultater, og det gjør meg så glad. Motivasjonen fikk seg et skikkelig boost etter fredagens måling, det var skikkelig digg å få ‘betaling’ for jobben man legger ned. Nå gleder jeg meg bare til å se hvor bra det kan bli! Men en ting er sikkert, jeg føler meg bedre og lettere i kroppen enn på leeenge. Energien er helt i hundre, og jeg koser meg så mye om dagen 🙂

Sjokoladecroissants til frokost og trening til lunsj. Er det ikke det som kalles balanse? Haha! Om ett par timer har jeg en treningsdate, i dag står jogging på planen og jeg tenker en god time på mølla. Og senere skal jeg avgårde i enda en bursdagsfeiring, Knollen blir hele 20 år i dag og jeg kan nesten ikke forstå hvor fort tiden flyr. Tenk at det er over 20 år siden jeg hylgråt og var helt knust på sykehuset fordi jeg skulle få en lillebror? Alt jeg ville ha var jo en pomeranian! Hund ble det derfor ikke på meg før jeg selv hadde fylt 20 år og endelig kunne ta mine egne valg, men jeg fikk en Knoll som for meg er verdens beste lillebror og som jeg er takknemlig for hver eneste dag. Superglad i deg, lillebror, queen B, Knollen, Knollepus – kjært barn har maaaange navn. Du er så mye bedre enn en pomeranian.

38 kommentarer

 1. Wow! Du stråler! Hvor er joggedresssen fra?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Oda! Den er kjøpt hos BikBok for ett par år siden 🙂

 2. Du ser godt ut også 🙂 Jeg syns dette med kosthold er dødsvanskelig, så du er flink som får det til! Er så mye informasjon på det store internett (haha), og mye som er motstridende. Og alle mener de har rett. Og jeg vil forvirra som en flue i vinduskarmen, og aner ikke hva jeg skal følge. Men gleder meg å se at du får til! Lykke til videre <3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Står så mye rart og forskjellig man fort kan bli påvirket av på internett, der kjenner jeg meg så alt for godt igjen. Derfor tror jeg det er så viktig å heller kontakte noen som vet hva de driver med og har utdannelse innen dette, slik at de kan legge opp en plan som er 100% riktig for deg 🙂 Håper søndagen din er fin! Stor klem <3

 3. Johanne

  Kan du fortelle mer om kostholdet ditt? Hva hår det ut på og hvor mye får du lov å kose deg i helgene?

  1. kristinaandersen

   Jeg har to ‘frimåltider’ i helgene, men det blir fort liiiitt mer enn det.. Hehe! Viktig å leve også oppi alt, tenker jeg 😀

 4. Ingvild

  Jeg føler meg også bra når jeg leser bloggen din! Takk for haugevis av inspirasjon 😀

  1. kristinaandersen

   Og TAKK til deg for så fin kommentar!! <3

 5. Anne Mette

  Utstrålingen din <3
  Stå på! Husk, deg viktigste er ikke hvordan man ser ut – men nettop hvordan man føler seg. Ingenting slår den følelsen!

  Hipp hurra for Queen B – det var faktisk jeg som «døpte han» det i kommentarfeltet her etter en video dere la ut for ja – må vel være et år siden hvertfall!

  Fortsatt god søndag <3

  1. kristinaandersen

   Det er sååå sant, Anne Mette! Viktigste er å ha det godt innvendig, føle seg fornøyd og glad 😀 Jeg husker SÅ godt du døpte han Queen B, haha! Vi har ledd såå mye av det kallenavnet i familien at du aner ikke!! Ler meg ihjel 😀 Nyyyt søndagen videre, gode deg <3

 6. Susanne

  Kunne du tenkt deg å dele kostholdsplanen din med oss?❤️

  1. kristinaandersen

   Dessverre. Den er satt opp etter mitt kaloribehov og mine mål, og jeg vil heller ikke fokusere på slike ting på bloggen min på et sånt nivå 🙂 Klem!

 7. Så gøy at du føler deg bra og at opplegget funker. Du stråler. Gratulerer med lillebror, kos dere masse i dag.
  Håper du kan slå til med en god mandags middag oppskrift?
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Anjamor <3 Redd jeg ikke får presset inn en middagsoppskrift i morgen :O Men kan vi ikke gjøre en deal på at jeg skal få til en til tirsdag eller onsdag?? ;*

   1. Det passer perfekt! Klem

   2. kristinaandersen

    Yayy 😀

 8. Du ser ut som en million, Kristina! 🙂 Forstår at du ikke vil legge ut diettplanen din her (slik er jo som regel helt individuelt), men kanskje du kunne lagd et innlegg med hvilken type mat som inngår i dietten, antall måltider om dagen osv? Hilsen ei som trenger inspirasjon ❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille Elise!! Jeg spiser vel egentlig ganske normal mat, vil jeg tro 😀 Masse grønnsaker og ren mat. Det går mye i egg, smoothies, knekkebrød, fisk og kylling, ris ..osv.. Fire måltider til dagen har jeg <3 Stor klem!

 9. Så utrolig inspirerende å følge bloggen din om dagen! Og ekstra gøy at alt du legger i trening og kosthold gir resultater. Du er bare så flott! Gratulerer med dagen til Queen B, haha jeg ler. Det virker som om dere har en fantastisk familiedynamikk, blir glad av å lese dette. Kos deg videre i dag Kristina, og lykke til videre med treningen😊

  1. kristinaandersen

   Så fantastisk hyggelig å høre, tusen takk for så koselige ord Anita <3 God klem!

 10. Camilla

  Du stråler! <3 bloggen din er en inspirasjonskilde ❤️ Ha en fin kveld!

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk Camilla! Det blir jeg så glad for å høre! Håper søndagen din er fin <3

 11. Madeleine

  Hva heter fargen du har brukt på kjøkkenet? Og hvilken maling?:)

  1. kristinaandersen

   Dempet sort 🙂

 12. kan du dele kostplan?:D

  1. kristinaandersen

   Dessverre, den er tilpasset for meg <3

 13. Maylinn

  Hvor har du fått hjelp med planen og målinger?:)

  1. kristinaandersen

   Av en superflink person som jobber der hvor jeg trener 🙂

 14. Kristine :)

  Når har du lyst på barn? 🙂

  1. kristinaandersen

   Når det føles riktig, enten jeg har funnet noen jeg vil ha barn med eller ikke <3

 15. SÅ godt å høre at du koser deg skikkelig i helgene, holder en sunn livsstil i hverdagene og allikevel får gode resultater og energi på topp!! Stor tommel opp for det! Alt for mange som skal bli sunn og på diett virker som har nulltolleranse for utskeielser som å spise en bolle på en søndag, og dessverre er det dette som kommer frem i sosiale media.

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 16. Herlighet nå vet jeg hvorfor jeg våkner så tidlig. Det er pga trening😀👍 du ser bra ut.

 17. Mammacita

  Herregud altså! Bloggen din ❤️ Skulle ønske det var et magasin så jeg kunne bla og kose meg med en kopp te under pleddet. Men jeg får heller nøye meg med å sitte med telefonen under pleddet 😉

  Jeg spurte deg for en liten stund siden om hvordan du motiverte deg til livsstilsendring den gangen for mange år siden. Og du sa, vil man det nok så bare gjør man det. SÅ sant. Så nå bare gjør jeg det! Jeg trener ikke enda, men kostholdet er i allefall på god vei!

  Respekterer hundre prosent at du ikke vil dele kostholdsprogrammet ditt, men ta gjerne bilder! Sunn mat ser jo så godt ut!

  1. kristinaandersen

   Ååå, tuuusen takk for så utrolig fin kommentar 😀 TAKK <3 Og så flink du er, herlig å høre at du er i gang 😀 Kostholdet er jo faktisk 80% av resultatet man får, så dersom du er i gang med det – er du virkelig på goood vei 😀 Stor klem!

 18. Wow som du stråler og sprer positiv energi! Ha en fin dag 😊

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 19. Kjøkkenbenken din er også kjempefin! Hvilket merke/hvor er den fra?:) God helg til deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *