EN NY RUNDE FILMTIPS

Hei lørdag! Her kommer tre filmtips jeg håper dere liker Om ikke en rolig kveld står på planen for deg denne kvelden, så er det alltid en ny sjanse imorgen 🙂 Her venter jeg på lillebror, i dag skal jeg ha en liten suprise for han her (han blir 20 år imorgen!), før vi skal jobbe i ett par timer og få unnagjort litt smått. Og ikveld skal jeg med Belinda og Elaine. Kooos!


The Perfect Guy: handler om Leah, en nydelig dame som straks fyller de skumle 40 år og bestemmer seg for å gjøre det slutt med kjæresten sin. Leah vil ha barn, Dave vil ikke – og med en følelse av at den biologiske klokken tikker, velger Leah å sette kroken på døren for forholdet. I en tung tid møter hun plutselig Carter, en sjarmerende fyr som får henne til å sveve på skyene. Han er gentleman, snill, kjekkas og morsom, samtidig som han sjarmerer både venner og familie i senk. Men, når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det. Carter viser kontrollerende og skumle sider, og Leah er snart fanget i et spill som snur livet hennes på hodet..

The Best Of Me: en av de fineste filmene jeg vet om! Den handler om Amanda og Dawson, som er high school sweethearts. Men de kommer begge fra to helt forskjellige bakgrunner, som stadig gir de tøffe utfordringer. Amanda er fra en mektig og rik familie som ikke er særlig fan av hennes nye kjæreste, mens Dawson kommer fra et hjem preget av fattigdom, vold og alkohol. Til tross for dette blir de to uadskillelige sjelevenner som er hodestups forelsket i hverandre, men omverdenen vil noe annet – og forholdet får aldri en sjanse. 21 år senere, møtes de ved en tilfeldighet i barndomsbyen sin. Både gode og vonde minner dukker opp, og kjærligheten er ikke glemt. Men kreftene som skilte dem fra hverandre som ungdommer lever dessverre enda…

The Accountant: handler om mattegeniet Christian Wolff, en overintelligent fyr som liker tall bedre enn mennesker. Bak fasaden som ansatt for et lite selskap, jobber han som regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. En dag blir han leid inn for en jobb av en milliadær til å gjennomgå regnskapet i selskapet hans, for å finne ut hvor det har blitt av et stort bengebeløp som plutselig har forsvunnet. Wolff blir plutselig dratt inn i en kamp mellom liv og død, han får ikke bare skatteetaten etter seg – men også flere leiemordere som har et eneste mål. Drepe Christian og hans makker i saken Dana. Men, Wolff er ingen vanlig regnskapsfører og er godt vant med å forsvare både seg selv og de få menneskene han er glad i. En vanskelig barndom preget av autisme, en mor som stakk av og en far som har trent han opp til å bli millitær gjør at Wolff i tillegg har blitt en beinhard egentrenet soldat som virkelig vet hvordan han skal komme seg ut av beintøffe kniper.

Filmene finner du hos Viaplay, der de kan sees og/eller leies. ♥

13 kommentarer

 1. Du må se Patriots day!! Den kommer du til å like!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Maria! Notert 😀

 2. Takk for tips Kristina! Passer perfekt, for her blir det filmkveld ❤️

  1. kristinaandersen

   Koos deg masse med filmkveld Oda 😀 Så deilig!

 3. Veronica

  Tusen tusen takk for filmtips! Jeg ligger rett ut på tredje dagen, så dette kom godt med! Ha en kjempefin lørdag😊

  1. kristinaandersen

   Goood bedring Veronica! Håper du føler deg bedre i dag? <3

   1. Veronica

    Jeg er fortsatt syk, så kom gjerne med flere filmtips. Vi har helt lik smak når det gjelder film!😊

 4. Marlene

  Kristinaa! 😀
  Kan du være så snill å svare på hvor du har kjøpt hyllene du har over spisestuen din? De hvite? Er på utkikk etter slike selv ^^ Lurte også på hvor du har kjøpt de koppene det står K og A på, såå fine 🙂
  Elsker stilen din og holder på å flytte i min første bolig, så har fått masse inspirasjon fra deg 😀

  1. kristinaandersen

   De er fra Skeidar 😀 Jeg skal selge mine, så bare send en mail hvis du vil ha de! Koppene er fra Design Letters! Lykke til med ny bolig, Marlene! Så spennende og gøy!! <3

 5. Hvor stor var den tidligere leiligheten din?

  Håper du får en fin søndag, før den nye uken starter!

  1. kristinaandersen

   Den jeg hadde før jeg flyttet inn her? 42 kvm 🙂

 6. Du må se The lucky one. Ligger på Netflix . Kjempesøt film.

 7. du burde se serien Frankie og Grace på netflix. er en feelgood serie som er helt herlig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *