HOMEOFFICE PROBLEMS

· my happy place ·

. . .

Jeg elsker hjemmekontoret mitt! Men dessverre er det et stort ‘men’ med denne plassen…. Det er det dårligste stedet i hele leiligheten når det kommer til internett. Haha, hva gir du meg av uflaks! Det funker nesten ikke, og jeg ender opp med å flytte meg bort til spisestuen i full frustrasjon cirka hver eneste dag. Problemet er den store murveggen som skiller denne delen fra stue og spisestue, den kutter rett og slett 90% av dekningen min på wifi. Noen som aner hva jeg kan gjøre for å fikse problemet? Enda en ruter? Jeg holder på å bli smågal, fordi jeg vil jo så gjerne sitte her å jobbe! Det er jo tross alt derfor jeg prioriterte å lage meg et hjemmekontor in the first place..

I dag skal jeg derimot snike meg bort noen timer fra både kontor og jobb. Det har meldt strålende vær, så da er det bare en ting som frister – komme seg ut på langrenn! Fiiin start på fredagen til dere alle

39 kommentarer

 1. Hei Kristina. Problemer med wifi er helt grusomt … Gå innom en elkjøp butikk, de vil hjelpe deg å finne noe som heter en nettverksutvider. Denne setter du bare i en stikkontakt i mellom stuen og kontoret, så blir signalene bedre. Håper det vil funke selv med murveggen din. Lykketil. Hilsen tidligere elkjøp-ansatt, stor klem!

 2. Marlene

  Kjøp mesh-nettverk! Små dingser som kan plasseres der det trengs og gi deg superinternett overalt.

 3. Kanskje det hjelper å skaffe en wifi-extender? 🙂 håper du får en super fredag og koser deg maks i sporet 🙂 jeg er (dessverre) sykemeldt i dag, men dagen har allerede vært produktiv med handling og bilvask, nå skal jeg snart sette en bolledeig til heving 😋

 4. Hm. Så kjedelig da. Kanskje en ny ekstra ruter eller så kan du vel spørre om råd på el butikken?
  Ha en fantastisk fredag på langrenn. Bare å nyte. Her er det jobbhelg, men skal kickstarte jobbingen med en rolig løpetur nå. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. En signalforsterker! Hjelper mot murveggene som blokkerer internetttilgangen.

 6. Du kan skaffe deg en signalforsterker, men den må jo stå slik at den klarer å ta i mot signalene – og har klar bane til deg! 😂 Håper du finner ut av det!

 7. Andrine

  Du kan kjøpe en wifi repeater, jeg betalte 349kr for en på Clas Ohlson, fungerer kjempebra!!

  Hvor er genseren fra?😊

 8. Hei. Vi leide en kjellerleilighet med 1 meter tykke vegger hvor Internett var inkludert, men routeren lå på loftet to etasjer opp, så nettet var ganske håpløst. Vi kjøpte da en Wi-Fi extender som er bare å plugge i en stikkontakt, og så fungerte nettet i hele leiligheten.

 9. Du trenger en signalforsterker. En repeater! https://forbrukerliv.no/repeater-test-beste-wif-extenderne/amp/

 10. Nettverksforlenger, koster 300kr på Elkjøp 😉 funker fett i kjellerleiligheten vår!

 11. Jeg har samme problemet som deg, og har gått til innkjøp av en slik man putter i stikkontakten som skal forsterke wifi signalene til de rommene du ønsker. Trenger ikke en ekstra router. Bare sett den i en stikk kontakt nær kontorpulten din. Det finnes mange ulike typer på komplett.no ☺️

 12. Du burde kjøpe en signalforsterker! Den får du hos Chlas Olsson for 3-400 kr og så er det bare å sette den i en kontakt i nærheten av deg. Fungerer kjempefint 😊

 13. Hei! Jeg ville prøvd med repeater før evt en ny ruter! Vi hadde samme problem, men repeateren fungerer kjempebra 🙂 Den sørger for bedre rekkevidde på nettet!

 14. Christina

  Kos deg på tur! 🙂
  Hvor har du kjøpt det plantestativet i svart som står ved siden av pulten din?

  1. kristinaandersen

   Det er fra Bloomingville 🙂

 15. Marianne

  Tror du kan kjøpe en nettverksutvider. 🙂 Det har jeg hjemme da jeg hadde noe av det samme problemet, og det fungerer utmerket. Anbefaler deg å dra innom Power eller Elkjøp for å spørre – det er sikkert noen som har en å anbefale. 🙂

 16. Charlotte

  Kjøp en sånn her: https://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/NGEX3800ACRP/netgear-ex3800-wifi-nettverksutvider

  Det gjorde vi når nettet ikke rakk inn på stua, og nå som denne står i en kontakt på stua, fungerer det ypperlig 🙂

 17. Pernille

  Man får kjøpt utstyr som forlenger nettverksvidden din. Du plugger den nye dingsen bare i en kontakt i nærheten av kontoret ditt. Får kjøpt det på Elkjøp. Kjøpte sånn selv for noen uker siden og nettet strakk seg endelig til hele leiligheten 🙂

 18. For et fantastisk classy kontorplass du har!<3 Jeg har det samme problemet selv hjemme. Jeg har kjøpt en ekstern ruter som jeg har i stikkontakten på veggen. Den eksterne ruteren får da signaler ifra hovedruteren min. Det fungerer toppers! 😀 Ha en fin fin helg <3

 19. Bare løp bort på Clas å kjøp en wifi forsterker til et par 100 lapper 🙂 funker som bare det

 20. Kjøp en wi-fi extender på Power eller Elkjøp. Det funket da vi hadde murvegg, da plasserte vi extenderen ved døråpningen inn til det andre rommet 🙂

 21. Kamilla

  Det finnes noe som er en slags forsterker av internettsignal, altså ikke en egen ruter med eget passord osv, men noe som bare repeterer signalet fra den første ruteren til deler hav huset som ikke har dekning. Ikke helt sikker på hva det heter, men det vet nok internettfolka hvis du ringer de 😀

  Lykke til!

 22. Anbefaler å kjøpe en sånn ekstern ruter, det måtte jeg gjøre til slutt og det funker fjell!
  Det er lite som er så irriterende som å må flytte seg etter wifi når man trenger det som mest, haha!

 23. Christine

  Å hen står du på ski henne?

  1. kristinaandersen

   Nasbevarden 🙂

 24. Hadde samme problemet hjemme, og det er bare å kjøpe en forsterker som du plugger i en stikkontakt ved kontoret ditt;)

 25. Kjøp deg en trådløs forsterker👍😉 og plasser den i stikkkontakten ved siden av pulten. Så må den kobles opp mot routeren👍.

 26. Hvor er de grå eskene fra? 🙂 Klem

  1. kristinaandersen

   De er fra House Doctor trooor jeg 🙂 Klem!

 27. kristinaandersen

  Takk for alle gode tips, dere! For en gjeeeeng 😀 Da skal jeg løpe rett å kjøpe Wi-Fi extender i mooorgen <3 TAKK!! <3

 28. Hei!
  Ser at du går litt på ski, og jeg har et mål om det samme denne vinteren. Lurer litt på om du har noen tips? Ca. Et tiår siden sist jeg sto på ski.
  Hvilke ski har du? Ski-klær? Osv

 29. Jeg hadde samme problem i en tidligere leilighet, og kjøpte en ny ruter på Elkjøp. De hjalp meg å finne en god ruter etter jeg forklarte problemet med murveggen. Det kosta litt (2500 kr tror jeg), men er så absolutt verdt det! Bor i en annen leilighet nå, men har den samme ruteren og nettet er superraskt hvor enn jeg befinner meg. Må gå ganske langt vekk fra hjemmet før jeg mister forbindelsen – så sterk er den.

 30. Legg opp til 5GHz, eller sjekk om routeren din har den muligheten. Det kan forbedre Wi-Fi signalet. Om det ikke fungerer kan du prøve, som nevnt over, en repeater.

 31. Jeg har en samboer som gamer på PC og det som funker er nettverkskabel! Eneste som gir den beste nettverkstilgangen😃

 32. Elisabeth

  Som Clas Ohldon ansatt kan jeg garantere god hjelp til å løse problemet ditt om du går innom en Clas butikk 😉 wifi repeater høres ut som noe du skulle hatt 🙂 lykke til!

 33. Kjøp en wifi pluss på komplett.no (dersom du har en hjemmesentral som støtter dette). Jeg jobber i altibox og ditt problem er veldig kjent desverre .. En wifi pluss kan du enten kable eller bruke trådløst! Lykke til! 🙂

 34. Så fine bilder av deg! Likte genseren så godt. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 🙂

  1. kristinaandersen

   zara <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *