HAPPY TIMES

Good torsdagsmorgen, dere Åh, da sitter jeg endelig i en 100% ferdig leilighet og jeg kan nesten ikke tro det. Tenk, nå er det ikke en eneste ting som må gjøres her lengre! I går fikk jeg nemlig helt nok, og bestemte meg for at nå må siste rest ordnes – uansett. Jeg har jo hatt litt uflaks med egentlig alt, til og med bordplaten på det ene bordet ble levert i feil farge, hehe. Eller, egentlig er det ikke ‘hehe’ – det er bare sjukt frustrerende når man skriver blogg og seriøst ikke har kunne delt et eneste bilde fra halvparten av leiligheten i over to måneder. Men nååå, dere! Nå er det blitt ordnings og i dag skal jeg knipse masse bilder til dere. Som jeg gleder meg til å vise!

. . .

Jeg har i hvert fall lært en ting av alt dette styret mitt, nå er det nok kjøp og salg på en god stund. Gresset er virkelig ikke alltid grønnere på den andre siden, så nå skal jeg si meg fornøyd med alt jeg har og virkelig finne roen. Og om jeg blir lei av ting igjen, da får jeg heller holde kjeft og innse at det finnes verre ting å bekymre seg over. Note til meg selv der altså, hehe. Så minn meg på dette innlegget om jeg begynner med et nytt prosjekt innen kort tid igjen 😉 Nå venter jeg flere fine kvelder med besøk her hjemme, og det ser jeg så innmari frem til! I tre måneder nå har jeg liksom vært den som alltid må fly rundt til andre, har blitt invitert på så mange koselige middager og kvelder at nå er det endelig min tur til å kunne diske opp igjen for folk jeg er glad i. Det gledes! Og ja, mens jeg husker det! På lørdag tenkte jeg faktisk å prøve meg på hjemmelaget vegetarpizza. Er det noen av leserne mine som er veganere og kanskje har en god oppskrift å dele med meg?

all smiles today

Ellers, gooood morgen! Her våknet jeg seriøst rett over 05.00, men da måtte jeg rett og slett tvinge meg selv til en time til på øyet. Hva skjer med energien min for tiden? Den er virkelig non-stop. Kanskje det er alle disse grønnsakene jeg dytter i meg om dagen som gir meg all denne livsgleden? Ikke vet jeg, but I loooove it! Fin start på torsdagen deres, godtfolk! Vi sees så klart igjen litt senere

30 kommentarer

 1. Fine Kristina!

  Lurer på hvordan du steller bryna dine? Har du permanent makeup? De er alltid så velstelte!

  Hilsen Live

  1. kristinaandersen

   Heii Live! Tusen takk 🙂 Jeg tattoverte brynene mine for sikkert fem år siden, men har aldri etterfylt. Jeg bare vokser + farger de en gang i måneden 🙂 Klem!

 2. Kristine

  Tomatsaus, mozarella, fetaost, soltørka tomat, oliven, sopp, rødløk. Kesam og ruccola etter steking.

  Ikke vegansk, men uten kjøtt.

  1. kristinaandersen

   Oliven, rødløk og sopp blir det uten tvil 😀 Får se hva jeg mekker sammen, kanskje jeg deler oppskrift hvis det blir bra 😀

 3. Veldig spent og se bordene dine er ute etter nye og trenger inspirasjon

  Syns du har det fint jeg

  1. kristinaandersen

   Takk Tone <3

 4. Hei. Har du noen kontakt med Ida etter at hun fikk kjæreste?

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig 😀 Jeg snakket med henne sist i går, og så skal vi jo på reise sammen i april 🙂

 5. Hurra for vegetarpizza 😀

  Jeg vet ikke om du er ute etter en mer «vanlig» pizza, men disse er mine f a v o r i t t e r!

  Veganpizza med blomkålbunn http://ragnhildnordrum.com/?p=9223

  Og raw pizza <3 http://ragnhildnordrum.com/?p=7613

  1. kristinaandersen

   Takk for linker Ragnhild! Skal sjekke ut bloggen din 😀

 6. Hei Kristina 😍 Den joggedressen du har på deg. Er det den du hadde i blå tidligere? Jeg har den selv i blå (inspirert av deg, for noen år tilbake) , men kunne tenkt meg denne også. Er den kjøpt nylig? Evt hvor? Ser ut som den er sort? Verdens beste joggedress!

  Gleder meg sånn til å se bildene av stuen. Så uflaks du har hatt altså🙈
  Ha en nydelig dag, fine deg!

  1. kristinaandersen

   Jaa, den er flere år gammel.. Hehe! Blir liksom aldri litt utslitt en gang, så den er sykt god i kvaliteten. Og ja – lett verdens beste joggedress 😀 Fiin torsda til deg Monica <3

 7. Kristine

  Gratulerer med ferdig leilighet! Etter ett par runder i København har jeg fått skikkelig smaken for pizza med potet, chevre og rosmarin 🙂 Ikke vegansk, men skikkelig god.

  1. kristinaandersen

   Potet er utrolig nok så innmari digg på pizza!! 😀

 8. Jeg har ikke noe oppskrift, men hvis du vil lage mer vegansk så anbefaler jeg vegetarbloggen 🙂 SÅ mye digg der!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, TM! Skal sjekke den ut 😀

 9. såå gøy at du blir mer interessert i plantebasert kosthold! 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, det vokser mer og mer på meg merker jeg 🙂

 10. Karoline

  Mine absolutte favorittoppinger på pizza er squash og paprika <3 Og har ein digg heimelaga tomatsaus med masse gulrot, squash, paprika og krydder, så har ein ikkje behov for noe ost! Nam! Nå fikk eg skikkelig lyst på heimelaga vegetar/veganpizza 🙂 For ikkje å snakke om brokkoli, det er og ein favoritt i det siste!

  1. kristinaandersen

   Muuums 😀

  2. Jeg er helt enig! Squash, paprika, sopp, løk og soltørket tomat og en god pizzasaus er nydelig på pizza! Trenger ikke være så avansert ☺️

 11. Johanne Haneberg

  På disse sidene finner du MYE god vegansk pizza (og annen vegansk mat)! Håper de kan inspirere deg <3

  http://greenbonanza.com/2014/11/02/vegan-day-pizza/

  http://www.kristingjelsvik.no/oppskrift-superdigg-vegansk-pizza/

  http://www.vegetarbloggen.no/2014/06/28/vegansk-pizza/

  1. kristinaandersen

   Takk for linker, Johanne! Den til vegetarbloggen med ostesaus så jo heeeelt ekstremt digg ut 😀

 12. Hurra. Kos deg masse med det nye. Klem

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 13. Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men tror vegetarfyll må være det beste jeg liker på pizzaen! Bestiller en fra studiebyen min som er helt himmelsk, på den er det tomatsaus, mozarellaost, oregano, sorte oliven i skiver, tomat og mais. Med litt hvitløksdressing oppå er det seriøst noe av det beste jeg får 😀

  1. kristinaandersen

   Høres helt nyyydelig ut!! Gleder meg til å prøve å lage til lørdag 😀

 14. Du måå prøve denne: https://trinesmatblogg.no/recipe/pizza-med-paerer-saint-agur-og-valnotter/
  Ikke vegansk, men vegetar. Så sykt god 🙌🏼

 15. Line Mathilde

  Du skriver at du ønsker å prøve deg på en hjemmelaget vegetar pizza, men spør lesere om en vegansk? Forskjell på vegetar og vegansk.

  1. Så sjarmerende du er 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *