I DAG HAR JEG

… kost meg med hjemmekontor og denne lille mannen, som åpenbart har lært seg litt for mye om posering på sine snart åtte år som blogghund (:p). Milo har morsomt nok blitt litt smårund i vinter, jeg kaller han bare ‘belly boy’ og ler meg ihjel av den lille bolla. Godt det snart er vår, litt varmere tider og muligheter for laange turer i bymarka igjen. Det trengs 😉

… vært på trening, selvfølgelig! I dag var det team-wod igjen og det er bare så latterlig gøy. Torsdag er uten tvil den beste dagen på trening! Etterpå dro jeg rett til Marianne, farget etterveksten og dro innom posten på vei hjem for å plukke med meg noen pakker. Endelig hadde de ‘raske’ brillene jeg skal bruke på langrenn kommet, så nå gleder Johaug jr seg til en sporty helg…. Haha!

… bakt sukkerfrie vaffler, som ble helt himmelsk gode! Jeg gleder meg til å dele oppskrift med dere en av de kommende dagene! Nå er jeg ferdig med jobb for dagen, og venter straks besøk av Nina og mitt lille fadderbarn Lucas. JA, jeg har altså blitt fadder til nok en liten gutt  Hvor heldig er ikke jeg? Snille, gode bestevenninnene mine! Større tillitserklæring kan man ikke få tror jeg, så jeg føler meg skikkelig heldig. I kveld skal vi koooose oss masse!

14 kommentarer

 1. Høres ut som en fin dag 🙂 Min hund har også blitt litt tjukk i løpet av vinteren, han må slankes!

  1. kristinaandersen

   HAHA, jeg leeer!! Ikke barebare med en kald og stille vinter for dyrene :p

 2. Kos deg ikveld fina <3

  1. kristinaandersen

   Goood fredag til deg søøta 😀

 3. Hvor er de tre lyktene du har på sofabordet ditt fra? De hvite.

  1. kristinaandersen

   Søgne Home 🙂

 4. Så fiin du er.. pliis flere bilder av skjønneste Milo!

  1. kristinaandersen

   Hhi, han dukker opp i blant 😀

 5. Benedicte

  Elsker fokuset på sunn mat, uten å gå på bekostning av å kose seg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig! 🙂

 6. Kor er den fine puta fra? 😀

  1. kristinaandersen

   usikker :/ Men jeg trooor House Doctor 🙂

 7. Pernille

  Du har sikkert skrevet det tusen ganger før, men hvilken hunderase er søteste Milo?:)

  1. kristinaandersen

   Blanding av chihuahua og chineese crested <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *