ET RYDDIG HJEM

Det å ta en skikkelig opprydning i hjemmet vil jeg virkelig anbefale absolutt alle å gjøre. Selv har jeg ikke ryddet noe særlig i verken skaper, skuffer, klesskap, boder eller gjesterom siden jeg flyttet inn i leiligheten min, men nå som jeg har bodd her i snaaart to år, så var det mildt sagt på tide følte jeg. Nå som jeg er ferdig så er det heldigvis lenge til neste gang jeg må gjøre det igjen, da det er helt strøkent her etter min lille ryddeøkt som ikke tok mindre enn ti timer – fordelt på to dager. Haha! En haug av søppelsekker ble resultatet – med en en god del klær som skal fordeles på både Blå Kors og sendes nedover til Afrika, samt en haug av skrot som må på søppeødynga. Så der blir det en kjøretur en av de nærmeste dagene, hehe. Salg på snapchat blir det også av all ryddingen min, så i morgen må dere følge med på @ladyyyka – så kan dere gjøre et godt kupp på halve klesskapet mitt, samt litt interiør også. Deilig å få tatt en skikkelig detox! Og best av alt: nå er det minst 12 måneder til neste gang 😉

I dag tenkte jeg å vise dere resultatet av et ferdig ryddet og sortert kjøkken. Noe så forfriskende og deilig! Kjenner jeg ble ti hakk lettere til sinns etter dette jeg altså, hehe. Kjøkkenet mitt har ekstremt mye skapplass, så for å fylle opp alt bruker jeg rett og slett delen av kjøkkenet som går mot spisestua til å lagre alt mulig rart. Veldig deilig å ha alt så tilgjengelig, så slipper jeg inn i boden hver gang jeg trenger smånipset mitt. Uansett, her får dere se noen av skuffene.

Serviett-skuffe: så lurt å ha alt samlet på en plass! Slik bretter ikke serviettene seg stygt, og jeg har til enhver tid oversikt over alle typer jeg faktisk har.

Te og stearinlys-skuffe: kanskje den skuffen jeg åpner mest, hehe. Jeg elsker levende lys! Til dere som har spurt meg hvor stearinlysene jeg har i lysestakene mine er fra, så er de kjøpt på IKEA. De er i helt perfekt lengde, samt at de brenner superfint og har god brennetid. Telys kjøper jeg alltid på Nille, de er best på telys mener nå jeg.

Bursdagsskuffen: når man er en bursdagselsker som meg, så må man nesten alltid være beredt med en helt egen skuffe til nettopp dette 😉 Haha! Her finner du alt fra gaveposer, til søte bursdagskort, kakepynt, hawaiikranser og selvfølgelig ekstreme mengder ballonger. Perfekt å ha denne type dill samlet på en plass, så slipper det å slenge rundt alle veier og jeg går ikke på smellen med å kjøpe dobbelt opp av ting – fordi jeg alltid vet hva jeg har.

Kopper og krus: eget skap hvor jeg har plassert noen av kaffekoppene mine.

Redskapsskuffen: denne skuffen er så genial, og veldig oversiktlig. Her har jeg alt av kjøkkenredskaper – som slikkepott, kakespader, vinåpner, boksåpner, pizzakutter, saks og gudene vet hva.

Alt-mulig-skuffen: her finner du det jeg har av ildfaste former, i tillegg til en brødform, kjevle, grytekluter, kjøkkenhåndklær og forklé til meg selv.

Tallerken & Servise: middag og frokost- tallerkener finner du her, samt små tallerkener til å ha under kaffeserviset mitt. Ting jeg bruker hver eneste dag.

. . .

Jeg er strååålende fornøyd med rydderesultatet mitt, hihi! Vil dere forresten ha mer av denne type innlegg? Jeg har flere skuffer, skap og system jeg kan vise, for å si det sånn 😉 Gal som jeg snart må innse at jeg er, hehe. Men det er jo så innmari digg å ha stålkontroll på ting, jeg orker ikke rot og elsker at det er ryddig rundt meg. Så, hva syns dere? YES eller NOOO til systemet mitt?

78 kommentarer

 1. Et stort JA til flere sånne innlegg, jeg er like gal etter orden og system, og jeg er alltid på utkikk etter nye tips! Bor i liten leilighet så her må man være kreativ 🙂

  1. kristinaandersen

   Så gøy, Mel! Da skal det bli mer av dette fremover 😀

 2. benedict

  Hvor er tallerknene dine fra?? Veldig enkle og fine 😍👌🏼

  1. kristinaandersen

   Asa Design <3

 3. Ingvild

  JA til flere ryddetips!! 🙂

 4. Supert innlegg! 🙂 vil gjerne se mer av tørrvarer/kjøleskap

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg fikse! 😀

 5. Elsker systemet ditt. Så utrolig ryddig og fint 🙂 Et stort JA til flere slike innlegg!

  1. kristinaandersen

   Yay!

 6. Kor er bursdagskorta kjøpt? 😀

  1. kristinaandersen

   De kjøpte jeg faktisk på Hawaii! Syns de er supersøte 😀

 7. Jaa, til mange slike innlegg! 😀
  Det gir meg ro i sjela når jeg vet det er ryddig i skuffer og skap. I morgen skal jeg gå løs på gjesterommet, og etter det er jeg ferdig med hele leiligheten hehe. Ha en fin helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så herlig Emilie! Digg å få det gjort 😀

 8. Mia Kim

  Så fint det ble! Må bare spørre;Hvor er tallerkene/serviset fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   De rundte tenkte du på?? De er fra Asa Design 🙂 Klem!

 9. Hanne N

  Jaaaa!! Så nydelig! Det er virkelig avslappende å se så ryddige skuffer haha, høres nesten smågal ut her men det er sant! Jatakk til flere sånne innlegg, sykt inspirerende er det og 😀

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg er helt enig med deg! Blir helt varm i hjertet av å se når andre folk har det ryddig jeg også :p Ler meg ihjel! Goood helg Hanne <3

 10. YES! Haha

 11. Siv Renate

  Utrolig Nice system 🙂 digget det!!
  Spesielt det at du hadde en egen skuffe til diverse servietter <3
  Gjerne legg ut flere ryddetips!!

  1. kristinaandersen

   Will do, Siv Renate! 😀

 12. Hvor er jakken/cardiganen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Malene Birger 🙂

 13. Henriette

  Du inspirerer om dagen Kristina! Jeg vil gjerne se mer av dette!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Henriette! Mer skal bli <3

 14. Elsker det! Må ha orden i sakene selv. Ja takk til flere sånne innlegg 🙂

 15. Jeanette

  Superfint 😉 gidder du rydde hos meg også,eller?

  1. kristinaandersen

   GJERNE! Å rydde hos andre elsker jeg faktisk akkurat like mye :p

 16. JA TAKK til flere innlegg ☺️ (Men du er ikke gal, helt normalt og innafor å like stell i hjemme sitt)

  1. kristinaandersen

   Må si meg enig, syns det er en god egenskap å ville ta vare på hjemmet sitt, jeg <3

 17. Du har jo et fint system, ja til flere slike innlegg! Men ja, vil absolutt anbefale den boka, jeg leste den ut på to dager bare:)

 18. YEEES! Åh, dette gleder ocd-perfeksjonist-ryddefreaken i meg😂 elsker slike innlegg, og det er en fryd for øyet å se at folk kan ha det ryddig i ting som ofte er kaotisk hos mange! Er det snart to år siden du flyttet? Wow, føles virkelig ikke ut som det er så lenge siden. I skuffen med de ulike kjøkkenredskapene, er de «delerne» noe du har kjøpt separat eller fulgte de med skuffen?

  Nyt helgen, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Jaa, eller – juli dette året er det faktisk to år :O Men hjelpes, tiden har gått så alt for fort :O De delerne fulge med skuffen, supersmarte. Aner ikke hvor de er fra, men er sikker på at de selger liknende på alt fra kjøkkenbutikker til f-eks ikea 🙂 Klem!

 19. Hvor er koppene med skrift fra? 😻

  1. kristinaandersen

   Sognehome.no 🙂

 20. Melissa

  SÅ flink du har vært! Er påtide å få til noe her selv med tanke på at jeg har bodd her i tre år snart 🙈 Men får stor inspirasjon når jeg ser hvordan du har løst ting på ditt kjøkken! Kom gjerne med mer tips fra andre rom som bad og stue/kontor og klesskap!

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg gjøre, Melissa! Så gøy det falt i smak 😀

 21. Elsket dette innlegget 😀 JA til mer av det! Hvor har du kjøpt den «smågodtskjeen» du har i skuffen? Eller hvilket merke? Har lenge vært på utkikk etter det 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh, den kjøpte jeg for fem år siden – så jeg husker dessverre ikke :O

  2. Tipper det er Kremmerhuset 🙂 Jeg har slike oppi oppvask- og vaskepulver..

 22. 👏👏👏 En fryd ! Akkurat sånn har jeg det selv også. Fantastisk og ro i sjela sier jeg bare. OCD,helt sikkert, men det får så være 😎 Ha en drit fin helg, Kristina. Du er kanon ❤

  1. kristinaandersen

   Heeelt sikkert OCD, men må være innafor å ville ha det ryddig og rent rundt seg tenker jeg 😀 Ha en kanon helg, fine Mette <3

 23. Det her er så herlig å lese 😄 Her har jeg lenge trodd at jeg var den eneste som gikk å tenkte på rot en ikke engang kan se😂 Altså den følelsen av rene skuffer og skap! I alle rom. Ikke en ting en ikke har bruk for 😄 Fantastisk 😅

  1. kristinaandersen

   Det er heeelt magisk faktisk!! Haha 😀

 24. Liker! Gjerne flere innlegg!

 25. Line Martinsen

  Hei!

  Hvor har du kjøpt de fine krusene fra Trygve Skaug?😊

 26. Åh vakre Kristina!!
  Hvordan holder du system i klesskapet, i gangen og på badet? Gøy å bli inspirert ved å se hvordan andre har det 🙂

  Ønsker deg virkelig en flott helg videre, nyt!!

  1. kristinaandersen

   Jeg kan ta bilder av dette også til dere, jeg! 😀 Goood helg til deg å, Stine <3

 27. Så deilig! Jeg er mye sånn selv, får mye mer ro i meg når jeg har det ryddig! Likevel bor jeg nå i kollektiv, av de bedre heldigvis, så jeg har vendt meg til en god del, om ikke tror jeg det kunne blitt slitsomt for meg å rydde hele tiden haha 🙂 Er ikke vits i å bry seg om hvordan folk stabler kopper og kar, ettersom folk har så forskjellige vaner hjemmefra! Men bare vent til jeg flytter for meg selv en vakker dag 😉

  1. kristinaandersen

   … da skal du få skikkelig orden kan jeg tenke, Ingvild! Hihi, bare å glede seg 😀

 28. YES så absolutt! Liker slike innlegg så kom gjerne med de! Du er flink og det er inspirerende 😄👏🏼 Ønsker deg en strålende helg! 💕

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Sara, så koselig! GOD HELG <3

 29. Keep it coming! 🙂 hvor er kopper og servise fra?:)

  1. kristinaandersen

   Koppene med skrift er fra Søgne Home, de runde koppene er fra Asa Design 🙂

 30. YES! Elsker sånt selv, finner skikkelig roen når jeg kan sortere og kaste ting. Sier stadig til mamma at jeg vil leie container og kaste halve huset her, tenk så tilfredstillende, man samler jo på så ekstremt mye rart og ubrukelig! God helg til deg ❤

  1. kristinaandersen

   Så GØY dette falt så godt i smak! Det samler seg opp så innmari mye rart gjennom årene.. Hvis man har pakket bort det man ikke bruker og fortsatt ikke savner det etter ett år, er det bedre at andre får gleden av det, tenker jeg 🙂 Goood helg, søta!

 31. Jaa til flere slike innlegg 😃

 32. Et stort ja til flere ryddetips!:)

 33. JAAA, jeg elsker slike innlegg!! Er skikkelig ordensfreak selv, og dette innlegget inspirerte meg til å endelig få vasket, ryddet og organisert i klesskap og hyller, samt ta en skikkelig storvask av hybelen min 💪😁

  1. kristinaandersen

   Så herlig å høre Lotte 😀

 34. madelen

  JA, til mer av dette! Hvordan gikk det med bunadsprøvingen? hvilken bunad gikk du for? Ønsker å høre mer om det

  1. kristinaandersen

   Ble splitter ny vestagder bunad på meg 😀 Gleder meg så til å vise dere på 17 mai!

 35. Mariann

  JA til flere ryddetips! Elsker slike innlegg:)

 36. Ingvild

  Ja til ryddetips! 😀

 37. Flere slike innlegg😊

 38. OCD’n min fikk jeg et skikkelig oppløft av dette synet! JA! 😀

 39. Så deilig å se orden, det gav meg motivasjon til å ta en runde her hjemme også, så Jatakk til flere ryddetips.
  Kan jeg samtidig nevne at helium i ballonger som jeg vet du elsker ikke er spesielt bra for miljøet. Beklager å si det da du er veldig glad i dem. Ser at Caroline Berg Eriksen har sluttet med dette, hvilke tanker har du rundt helium? (Dette er ingen kritikk, mer et spørsmål til ettertanke og nysgjerrig på din mening)

  1. kristinaandersen

   Jeg må sette meg bedre inn i denne heliumsaken, før jeg uttaler meg om det 🙂

 40. Sigrid Elise

  Fantastisk innlegg! 😀

 41. dette er det dummeste innlegget jeg har lest. Sorry

  1. kristinaandersen

   Flaks for meg at du var alene om den meningen! 😀

 42. Therese

  Fy fader Kristina dette er det deiligste blogginnlegget jeg har lest, på noens blogg typ, noensinne!!! JAA, til flere slike innlegg! Dette gjorde noe med meg. I FREAKIN LOOVE IT!!

  1. kristinaandersen

   Haha, så fantastisk!! 😀 Mer kommer!

 43. Hvor er de runde hvite bollene i servise-skuffen fra? Så fine 😊

  1. kristinaandersen

   Søgne Home <3

 44. Michaela

  JAAAAAAA!!!!!! <3

  Elsker slike innlegg, og jeg er like "gal" selv – eller er det kanskje vi som er normale? Det er galskap å IKKE like orden, haha! Jeg får ro i sjelen når det er orden i skuffer og skap, det må være ryddig fra innsiden og ut.

  Jeg har nok litt OCD-tendenser, ja…! Vil ha stålkontroll og full orden + at jeg i tillegg ikke vil ha for mye ting stående eller eie for mye, og de tingene jeg vel har må være i et visst antall slik at det ikke blir oddetall xD Cray cray!

  Jaja, sånn går no dagan – tusen takk for et kjempeflott innlegg og for en kjempefin blogg, jeg digger deg!

  Godklem <3

  1. kristinaandersen

   HAHA Michaela, jeg dør! Du høres ut som min sjelevenn 😀

   1. Michaela

    Hahaha, love it! Du, takk det samme, sier jeg bare 😀 Slike mennesker vokser ikke på trær, haha 😛 Blir så glad av deg, du er en ekte livsnyter og setter pris på de små tingene i livet (i tillegg til et ryddig hjem). Hvis du er som meg så synes du sikkert det er over middels morsomt å gå til innkjøp av rengjøringsprodukter og diverse ting også? Og da gjerne kluter som ser litt fine ut også, haha! Godklem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *