SNIKKSNAKK OG MOBILBILDER

Gjett hva som skjedde i går, dere? Etter å ha trasket rundt i full irritasjon her i leiligheten og vært ganske irritert over å ha fått tildelt tre nye uker på madrassen, ringte det plutselig på døren. Hvem kommer på sykebesøk uanmeldt, dette passer dårlig tenkte jeg…. Men nei, det var jammen meg to snille gutter som kom for å levere SOFAEN min! Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne i det de kom trampende opp i tredje etasje med to stoooore pakker, og ble så vanvittig glad. Så nå er sofaen på plass, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Den er heeelt gigantisk, myk som en seng og i den fineste blåfargen jeg har sett. Stoffet er velour, noe som gjør den så comfy at jeg vurderte å sove i den i natt. Gleder meg masse til å vise dere, men først må jeg få på plass mine to nye stuebord, samt gulvteppe som jeg enda ikke har funnet. Men det får jeg ordne på nyåret, som faktisk bare er om to dager til! 2018 – jeg er så klar ♥

christmas 2017

Her kommer et knippe bilder fra julen min, via iphonen 🙂 Denne måneden har jeg vært flink til å la mobilen ligge, på julaften hadde jeg den ikke fremme en eneste gang – bortsett fra når jeg ikke klarte å dy meg fra å filme Knollen sitt pakkeverksted. Denne gangen overgikk han seg selv, og brukte avispapir til å pakke inn julegavene. Hvem gidder å bruke penger på gavepapir, si…. Mamma fikk forresten en LEVEGG til jul av han, gudene vet hva hun skal bruke den til. Ler meg ihjel! Nå tar jeg meg ett par mobil- og datafri dager frem til 2.januar, og da gleder jeg meg ihjel til å starte det nye året sammen med dere. Jeg har mye gøy i vente, og jeg kan nesten ikke vente til å være 100% tilbake på jobb i en frisk og god form. Stor nyttårsklem til dere alle ♥

13 kommentarer på “SNIKKSNAKK OG MOBILBILDER

  1. Vårin skriver:

    Bruker avispapir selv til innpakking, rett og slett for å gjenbruke det jeg allerede har! At man sparer penger er jo bare en bonus 😀

  2. Linn skriver:

    Det er et julemirakel! Elsker blått, gleder meg til å se når alt er ferdig:) Kan jeg spørre hvorfor bitmojien din ser ut som den er halvt afrikansk? :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *