NORGES FINESTE JULEHUS

true christmas magic

Første juldag dro jeg på en aldri så liten roadtrip sammen med familien, fordi vi hadde lyst å finne det som er kåret til norges fineste julehus. Og wow, synet som møtte oss var virkelig helt magisk! Hvor fint er ikke dette, folkens? Åh! Jeg elsker når folk pynter med hvite lys, det blir så utrolig mye finere og delikat enn de som tar heeeelt avgårde med blikende lys i alle mulige farger. Det er ikke helt min stil, men dette? Love it! Hele huset var pyntet med utallige hvite lys, et minst 15 meters høyt juletre, et gigantisk pepperkakehus med nonstop stod i hagen og selvfølgelig var nissen på plass med masse gaver. Slik vil jeg at mitt fremtidige hus skal se ut når det er jul ♥

. . .

I går kom jeg tilbake til Kristiansand igjen etter å ha vært hjemme hos familien siden lille julaften. Formen er ikke helt kjempe, men det blir heldigvis bedre og bedre for hver dag som går 🙂 Og vet dere hva? Jeg hadde egentlig fått beskjed om at sofaen min skulle komme to dager før julaften, og jeg hadde gledet meg så til å få litt orden her hjemme igjen. Men det gjorde den ikke, og da fikk jeg beskjed om at den 100% sikkert skulle komme i romjulen. Og hva skjer nå? Jeg måtte ringe for å få beskjed om at sofaen ikke kommer før i 2018, da de ikke hadde bestilt lastebil som avtalt for sofaen skulle bli fra landet den er produsert i. Altså, tuller du med meg? Føler jeg har vært ganske så tålmodig når jeg tross alt har levd på en madrass i stua de to siste månedene, og i tillegg sa det gikk fint at den kom i romjulen. Men nå begynner jeg å bli gaaaanske så lei. Vet hvilken kjede jeg ikke skal bestille sofa fra igjen, for å si det sånn 😉 Det er uansett ikke noe å gjøre med det, så da blir det heller ikke nyttårsfeiring her hjemme slik som egentlig var planlagt…

20 kommentarer

 1. Jeanette

  Hvorfor i all verden solgte du sofaen din før du har fått ny? Alle vet jo at det er minst 8 ukers leveringstid på ny sofa

  1. kristinaandersen

   Jeg forholder meg til beskjeden jeg har fått av kjeden, Jeanette 🙂

 2. Andrine

  Ville bedt kjeden om å låne meg sofaen til den kommer. Uakseptabelt å må avlyse selskap for at kjeden ikke gjør jobben sin😣

  1. kristinaandersen

   Ja, jeg er helt enig 🙂

 3. Fy søren så dårlig gjort av møbelbutikken.Går ikke an.Kan tenke meg det er Bohus,Sørlandsparken…

 4. Å så kjedelig. Men da er det bare å prøve å prute med prisen eller prøve å få den levert gratis på døren. Jeg opplevde det samme med et garderobeskap. Og fyr på med at du hadde planlagt nyttårsaften hjemme, men nå er det knust.. prøv!!
  For et vakkert julehus. Det som ble kåret til nr2 i vg er ved mamma og pappa, så kjørte innom der en dag i julen. Det er noe spesielt fint med sånne hus. Wow. Klem fra meg til deg, hilsen Anja og god bedring

  1. kristinaandersen

   Jeg fyrer på, haha 😀 Enig,Anja! Julehus er det noe helt eget med, spesielt når de gjør det SÅ ekstremt fint <3 Klem!

 5. Agnethe

  Så håpløs sofasituasjon, Kristina! Synes godt du kan nevne leverandøren ved navn så andre ikke havner i samme situasjon. Du fortjener å få sofaen din NÅ! Du er en fabelaktig skribent og inspirator som fortjener all respekt. Ung som du er, er du helt spesiell. Jeg leser deg med glede, gammel som jeg er! God bedring, forresten. Denne årstiden er litt tøff for kroppen.

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord, Agnethe 🙂 Snill du er!

 6. Så nydelig julehus.

 7. Det huset er såååå fint😍 Hadde jeg bodd nærmere, skulle jeg tatt meg en titt selv.

  Så dumt med sofaen. Men, forhåpentligvis verdt det til slutt.

  1. kristinaandersen

   Det blir det nok 😀 Fortsatt fin romjul til deg, Monica <3

 8. Kristine

  Bestilte du fra Skeidar? Hørtes i hvert fall ut som de 😅

  1. kristinaandersen

   Hehe nei, ikke Skeidar 🙂

 9. Veldig nysgjerrig, hvor bestilte du fra?
  Jeg jobber selv i møbelbutikk og vanlig leveringstid er ca 8 uker, MEN servicen var ikke på topp, det er jeg enig i!

  1. kristinaandersen

   Jeg bestilte fra Bohus. Vært så fornøyd der flere ganger, men denne gangen var det ikke helt bra 🙂

 10. hadde avbestilt,men du vil vel kun ha denne sofaen..hadde du avbestilt kunne du kjøpt en rimelig en på finn og gitt den bort etterpå, skjønner egentlig ikkje hvorfor du ikkje gjorde det da du solgte den gamle….

  Har selv bestilt varer på home and cottage som aldri kom, eg avbestilte og fikk alle pengene igjen….de varen ekom til slutt etter ca 3 mndr…hallo….da må de ikkje ha salg på møbler når leveringstiden er 3 mndr…

 11. ps forresten glad for at du er bedre <3

 12. Hadde du en spilleliste med julemusikk? Mener å huske at det var så mye bra på den, men kan ikke finne den igjen…

 13. Vanlig leveringstid på sofa er 8 uker….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *